Kako napraviti svijećnjak

Svijeće, koji su se nekada koristili kao izvor svjetla, trpe veliku tranziciju. Sada, svijeće su dostupni na različite vrste i koriste se za dom dekor, kao dar, itd. Isto vrijedi i za svijećnjaci previše. Iako je tržište je potopljena s takvim prekrasnim svijećnjaci, domaće one su svoju važnost. Takve domaće svijećnjaci mogu biti izrađene od puno materijala na raspolaganju u kući. Osim što je jedinstven, kao svijećnjaci su također jeftin, u odnosu na konfekcijski one. Tako, neka nas pogledajte u različite načine kako napraviti svijećnjak.
Kako napraviti svijećnjak
Možete pronaći puno materijala koji se mogu koristiti za izradu svijećnjaci. Potreban vam je malo kreativnosti, koje mogu pretvoriti obične stvari za jedinstven i prekrasan svijećnjaci, koji se također može dati kao darove možete koristiti ništa, kao što je, staklo vaze, plastika kante, žice, perle, gumbi, stari svijećnjaci, prilično kamenje, itd. Popis je beskrajan, kao što su razne stvari, koji se mogu koristiti kao po vaše mašte. Sljedeće su neke od ideja o tome kako napraviti svijećnjak kod kuće. Pročitajte više na izradu svijeća.
Lantern svijećnjak
Lantern svijećnjaci su viseće i one mogu biti izrađene od konzerve. Počnite s crtanje neki oblici poput, zvijezde, cvjetnim uzorcima, krstovi, spirale, itd., na može. Sljedeći je korak popuniti može sa vodom i držati ga u zamrzivač. Držite ga noći, tako da voda ne zamrzne u cjelosti. Sada, zadržati presavijeni ručnik na ravnu površinu i onda stavite u tepsiju možete na stranu. Uzmi noktiju i čekić i početi zarađivati ​​rupe duž obrise dizajna ste napravili na limenki. Kao što mogu je ispunjena s ledom, možete napraviti čistu rupe. Morate raditi oko mogu, tako da dizajnira napravio na CAN navedeni su s rupama. Kao što su stvaranje fenjer svijećnjak, morate napraviti dvije rupe na suprotnim stranama blizu ruba. Sada, umetnite bakrena žica kroz te rupe, kako bi se objesiti svijećnjak. Jednom kada se led topi, a mogu je suho, možete slikati možete ili ostaviti ga kao da za više rustikalni izgled. Pročitajte više o svijećnjaci: vrste svijeća držača.
Beaded svijećnjak
Kako napraviti beaded svijećnjak, možete koristiti staklo vaza, ili plastičnu čašu ili čak i jedan stari svijećnjak. Osim toga, trebate male kuglice, nakit ljepila i izvlačenja niti. Vi svibanj koristiti single-u boji ili više boja perle string izvlačenja niti. Jednom ste gotovi s tim, nanesite ljepilo na vanjskoj površini šalicu ili vazu. Sada, štap kraju beaded niz na dnu i zaokrenuti vaza / kup (po dužini) do ruba je pokriven. While omatanje vazu s perlicama niz, držite čvrsto omotan dijelova, tako da se poštuje na površinu. Možete koristiti svijećnjak, kada je ljepilo potpuno suha. U tom slučaju, možete pokušati perlica različitih boja, oblika i veličina.
Pročitajte više na:; Kako napraviti svijećnjaci, svijeće Making Ideje, gel za svijeće Making Ideje, soja svijeće Making Ideje, sada, imate osnovnu ideju o tome napraviti svijećnjak. To je u osnovi uređenje obične vaze, možemo ili ništa, sa materijalima po Vašem izboru, tako da se može koristiti kao svijećnjak. Svijeće i svijećnjaci su sada dio kuće dekor i se također koristi kao darove. Pa, što svijećnjaci mogu biti vrlo zanimljiva za kreativne ljude, koji mogu doći do one fin. To ne znači da drugi ne može učiniti, jer, što svijećnjaci je vrlo jednostavan i lagan zadatak.