Kako da biste dobili osloboditi od mravi

Ako ste jedan od onih ljudi koji su hranjeni od čišćenja mrava u kući i dvorištu, onda ovaj članak je za vas. Mravi mogu vas zauzet i plijen hrane u vašoj kući. Možda samo ostati zabrinuti zbog prehrambenih proizvoda u svojoj kući zbog tih sićušnih mrava. Postoje razne vrste mravi koji mogu biti prisutni u vašem kuću ili dvorište. Umjesto prskanje otrovima ubiti mravima koji mogu biti alergični na, ovdje su neke sigurno lijekova. Ovdje su odgovori na upite kao zajednički, kako da biste dobili osloboditi od mrava u dvorištu, kako da biste dobili osloboditi od mravi u kuću i kako da biste dobili osloboditi od mrava, bez kemikalija.
Kako da biste dobili osloboditi od mravi sigurno i bez istrebljivač
Prije nego počnete pokušavate niže navedenih lijekova, biste dobili osloboditi od mravi, to je najbolje očistiti područje ispravno. Možete očistiti u kući pomoću deterdženta vode. Suha područja ispravno. Također zadržati mlatiti and dustbins iz svoje kuće. Seal se pukotine u kojima mravi su najvjerojatnije naći. Držite hranu pravilno zatvoreni. Također, provjerite da li ste jasno do blagovaona stolovi redovito, kako bi se bez hrane je lijevo. To će pomoći očistiti postojeće mravi i smanjiti šanse za više mrava ulaska svoje kuće. Sada možete koristiti ove lijekove.
Ocat, Bijeli ocat je klasični način dobivanja osloboditi od mravi. Ispunite čistu sprej boca s octom i to špricati god mravi su prisutni. Pobrinite pokriti vas svim područjima i uglovima uključujući one counter tops, prozori, sudoper, itd. gdjegod tih stvorenja su prisutni. Pustiti da se osuši dobro, a miris mora ići u negdje. Također možete koristiti ocat jabuka jabukovača razrijeđenim s vodom. Mix jabuka jabukovača octa i vode, u jednakim iznosima i ispuniti u sprej bocu. Morate koristiti ovaj lijek 2-3 puta dnevno.
Kukuruzna kaša, Kukuruzna kaša je najbolji sastojak, koji se može koristiti za brisanje mravi. Samo ga širiti preko područja gdje ćete naći mravi. To nije uopće otrovne, no mravi ne može probaviti. Pročitajte više o jednostavan način dobivanja osloboditi od mrava u biljnom vrtu.
Metvice, Pitate se kako da biste dobili osloboditi od mravi prirodno? Mint je odgovor. Crush some dried metvice. Širenje te u područjima u kojima mravi obično napada, i svim uglovima i ulazne točke. Ovo je definitivno veoma učinkovit prirodni home pravni lijek za ubiti mrava.
Kuhinjske soli, ovdje je to najbolji način da biste dobili osloboditi od mravi. Koristiti vodu slana da će ih ubiti. Prokuhajte vodu u zdjelu i dodati dovoljno količina soli u njega. Sipati to sprej bocu i špricati u svim područjima, gdje se mravi obično napada. Pročitajte više o leteći mravi u kuću i kako da biste dobili osloboditi od njih.
Citrus, Ovdje se najbolje home pravni lijek za ubiti mrava u svom dvorištu. Mrav brda u svom dvorištu samo može ograničiti dječjom područja igrati, pa pokušajte ovo. First kipuće vode preliti preko mravinjak. Sada se citrusa piling i izmiksati u blenderu. Dodajte vode da ga i ponovno pomiješati dobro napraviti rješenje. prelijte mrav brda da biste dobili osloboditi od njih.
Borić kiselina; Uzmi borne kiseline (dostupne u drogerijama) i šećera, kako u jednake količine te ih miješati. Stavite ovu mješavinu u posudu i dodajte vode kako bi debeli ovjes. Stavite ga na mjestima gdje mravi su često prisutni. Također možete staviti u dvorište, u blizini mrav brda. To je poznato da se vrlo učinkovit lijek. Vi bi biti zainteresirani u čitanju o neke činjenice o mravi.
Navedena sredstva su savršen odgovor na vaše pitanje, kako da biste dobili osloboditi od mrava. Just odlučiti za jedan od njih i dobiti spremni ubiti mrava. Drugih sastojaka kao crni papar, cimet, čaj stablo ulje, suhe mente, lovora također se zna da se učinkovit u ubijanju mravi. Biti tako spremna da se oprostim sa mravi!