Jednostavno za napraviti obrt

Uređenje je vaš dom je uvijek dio do-do lista. Ponekad, ti svibanj imati mnogo ukrasnih predmeta u vaš dom, još uvijek možete pronaći uglovima, policama i zidovima koji može biti uređena. Neki od vas možda imaju vrlo malo takvih stvari koje dodati ljepotu svoje mjesto. Imate li slobodnog vremena, već samo zbunjeni o tome kako ga potrošiti? Zašto ne isprobati neke umjetnost i obrt koja će biti klasična prođe vrijeme, a također poboljšati vaš dom dekor.
Jednostavan je za napraviti obrt kod kuće
Lako napraviti obrt # 1: Kuhinja magneti; Ovdje je lako napraviti obrta za djecu. Kako bi se ova trebate boji pusta ili izgradnju rad, lagani karton, svoju malu foto, bijela ljepila, mala magneta ili ljepljive-nazad prateći magnetski dostupna u rolama u obrtu trgovinama. Neka nam vidjeti postupak ovoj zabavnoj obrta za napraviti kod kuće.
Postupak; Nacrtajte dva identična oblika na karton, krug, oval, pravokutnik, itd. Sada izrezati ove out. Uzmi jednu od ovih i izrezati rupu u svom središtu. Ovo je s prednje strane plovila komad. Sjetite se da ćete staviti fotografiju za ovu kartona i potpunu lice mora pojaviti iz ove rupe. Samo vaše lice. Sada staviti tu fotografiju iz backside and stick sljedeći komad kartona on stražnjem dijelu fotografije. Cut off dodatne fotografije. Sada ukrasite okvir kartona ispred s osjećali ili boje i sjaj. Nakon što je to učinjeno, priložiti magneta ili magnetskih traka pomoću ljepila. Cut kuhinja magneti su spremni. Umjesto izrade foto okviri jednostavno možete imati voće u obliku cut out te ih boji da imaju lijepu magneti za kuhinju. Nije li to jedan od lako napraviti obrta za djecu? Sa svojim vlastitim fotografije s djecom plovila zaista može biti zabavno aktivnosti.
Jednostavan je za napraviti obrt # 2: drvenim okvirom; fotografija hvatanje one zlatne trenutke, a ti bi sigurno ljubav kadriranje neke posebne. Viseći na ove zidu nosači ili ih stavite na policama je odlična ideja. Kako o izradi jednog takvog okvira na svoju? Da, jedan elegantan drveni okvir za fotografije može biti savršeno držati fotografije. Evo kako možete doći to učinio.
Postupak, prvo se možete odlučiti za kit okvir za sliku, lako dostupna u trgovinama ili obrt možete naručiti i online. Možete početi izradu cijeli okvir od nule. Idi vani i pronaći svoje omiljene vrsta drva. Provjerite da li dobiti jedan, imajući na umu veličinu fotografije. To mora biti 1-2 inča većim od svake strane fotografije. Sada dobiti boje koje će odgovarati zid boje. Ako volite prirodan izgled samo mogu dati dva sloja laka. Sada izrežite četiri komada tog drveta na 45 stupnjeva kut. Ona mora savršeno uklapaju u kvadrat. Na uglovima svaki komad, što je potrebno 45 stupnjeva reže ide van. Sada stane to zajedno sa malim noktima u obliku okvira strukture. Nabavite tanak staklo prema okvira veličine i mat odbora. Okrenite okvir naopako. Sada mjesto staklo na drveni okvir i mat odbora na staklu. Provjerite jeste li izrezati tepih ploče u pravilan oblik i veličinu za izradu savršen granice na fotografiji. Sada mjesto fotografiju. Uzmi kartonu veličine just manji od drvenog okvira. Postavite ovo na slici i koristiti nokte držati ga ispravno. Također možete se odlučiti da se bojite drveni okvir, a zatim primijeniti lakova kaput. To je također jedna od najboljih i jednostavan za napraviti obrta za prodaju. Pročitajte više o obrtu za odrasle.
Lako napraviti obrt # 3: crijep Notepad nositelja; Da bi se ovog zanata, trebat će vam 4 x 4 inča bijeli crijep, 6 x 6 inča drvo blok, akrilne boje, crna stalni marker, suho izbrisati marker, matrica bojati vlastiti dizajn, 2 dio epoxy ljepilo, uska čičak traka i zub okvira za slike vješalica.
Postupak; Započnite brušenje drva trga i obrišite prašine. Sada boje drva s boju koju želite. Možete izabrati da bi ga prirodnim po jedan sloj boje ili dva sloja laka. Sada boje stenciled dizajna ili bilo koje druge vam se sviđa i ostavite da se osuši. Sada primijeniti brtvljenje preko drvo blok. Pisati bilješke na vrhu centra sa crnim stalni marker. Use epoksi ljepila i ljepila pločice na centru ovog drveta bloka. Sada, na desnoj strani drveta trga priložite ljepljive strane čičak traka. Sada priložiti podudaranje komad Velcro trake na suhu brisač. Također, stavite na suho brisanje oznaka za drvo na sličan način. Sada stavite zub vješalica sliku na stražnjoj strani pločice držača s čavlima okvir i objesiti ga gdje god želite. Viseći ovo u svoj radna soba je odlična ideja. Čitajte na znati kako to izraditi neki jeftini lako obrta.
Pročitajte više na:; Easy Obrtni Ideje za djecu, obrt Jednostavan za djecu, postoje mnoge lako napraviti obrte koji odmah može milost do vaše sobe. Uz nekoliko jeftin materijal i spomenute metode lako izraditi obrta, vi ste sigurni da sudjeluju u uređenje doma. Osim toga, možete uživati ​​u izradi ovih sa svojom obitelj i imaju veliki zabavno vrijeme.