Cvjetna tetovaže i njihova značenja

Cvijeće su uvijek ugodan za oči i vidimo ih svuda oko nas. Stoga je prirodno naći cvijeće čineći svoj put u tetovaža dizajne te. Svaki od tih cvijet tetovaže i njihova značenja su ih doveli do postaje vrlo popularan među žene.
Cvjetna tetovaže dizajni, Cvjetni tetovaža dizajne su vrlo lijepo i ženstveno. Stoga, obično kada žena odluči da biste dobili inked, ona odabere jedan cvijet dizajn tetovažu za sebe. Uz ženski milošću, postoji širok spektar raznolikosti i stila, koja je dostupna. These tetovaže cvijet može biti mala i osjetljiva ili možete izabrati da se veliki, šareni, eklektičan i podebljano. Često cvijet tetovaže na stopalo i gležanj delikatno su napravili. Žene radije izabrati jedan cvijet tetovaže na nozi, ali lanac cvijet tetovaže također čini prekrasan prizor. Cvijet tetovaža ne samo popularne među ženama, ali tetovaža dizajne poput havajski cvijet tetovaža također su popularne među ljudima. To su kombinirani s plemenskim tattoo dizajna ili s lubanjom, daggers i križevi kada je napravio na muškarce. If žena chooses to get larger jednog tattoo made, these flower tattoos su combined s kulturom vinove loze, ladybugs, butterflies and hummingbirds dodati the additional zing.
Cvjetna tetovaže i njihova značenja, sada omogućava okrenu značenja tih cvijet tetovaže. Među cvijeće koje su natopljene, ruže imaju posebno mjesto. Oni su također najstarijih i najpopularnijih cvijet dizajne. Svakom svoje, ruže imaju drugačiji prizvuk. No, mi ćemo gledati na tradicionalnom značenja pridaje ruže. Ruže su identificirani s Božica Afrodita za Grci i Rimljani i stoga označava ljubav i ljepotu. Dok je za kršćane, ruže simboliziraju Djevice Marije, drevni Egipćani koristili ruže na obožavanje božice Isis, koji je stajao za idealna majka i supruga. Najpopularniji među ruže su crvene ruže. Oni simboliziraju ljubav i romantiku, u isto vrijeme oni također stajati za hrabrost. Ružičaste boje uvijek gledao kao žensko. Pink ruže tetovaže simboliziraju milost i divljenje. Ako želite da biste dobili tetovaža je napravio, što će se kandidirati za vječnu ljubav i nevinosti, a zatim biste trebali dobiti bijele ruže natopljene na sebe. Pupoljke s druge strane znači ljepote i mladosti.
Trešnja procvjetati tetovaže su važan dio cvijeta tetovaže za djevojčice. Oni su trebali biti vrlo ženstveno tetovaže. U Kini, trešnja procvjetati tetovaže označavaju feminine ljepotu i ljubav. S druge strane u Japanu, oni podesno simbolizira prolaznost života, kao trešnja cvjetovi cvjetaju za vrlo kratko vrijeme. Pročitajte više o žensko tetovaža dizajne.
Drugi zajednički cvijet tetovaže su ljiljana cvijeta. Općenito, ljiljan cvijet zalaže za čistoću. Međutim, postoje mnoge različite vrste ljiljana i Lily tetovaža dizajne. Značenje ljiljana tetovaža dizajne značiti različite u različitim kulturama. U srednjem vijeku, ljiljan stajao nevinosti, dok je u starom Egiptu, a ljiljan simbol plodnosti. Tiger ljiljane stalak za ponos i blagostanje, narančasta ljiljanima označavaju mržnje, dok s druge strane, calla ljiljan stoji za ljepotu.
Lotosov cvijet tetovaža su omiljena s mnogo ljudi, jer je njihova značenja. Značenje od lotos cvijeta i leži u kojem raste. It pliva na mutna voda, slično kao lotos tetovaža označava čistoću, koja se plutajući na prljave vode naziva društva. U Indiji i Kini, duhovno buđenje je označena od strane lotos. Također je vidio u japanski tetovaže, no u smislu što je nejasno. Pročitajte više o Lotus cvijeće: simbol i tetovaže.
Mislim da jedino suncokreta tetovaže imaju različita značenja ovisno o njihovoj veličini. Od svih cvijet tetovaže, suncokreta tetovaže su samo one koje su veće i bolder. Mali suncokret tetovaža se zalaže za klanjanje i veliki suncokret tetovaža je simbol odanosti. Tetovaže suncokreta, rekao je da se one, koje imaju maksimalni učinak zbog svoje Svojom veličinom i boji.
Daisy tetovaže su vrlo česte u cvijetu tetoviranje dizajna za stopala, gležnjeva i ramena. Oni su vrlo nježne i lijepe, kao oni držati korak s žensku i dama izgled. These tetovaže su obično vrlo male veličine. Daisy tetovaže označavaju nevinost, vjernost u vjeri, ljubav i čistoću.
Vrlo malo je poznato, hibiskus cvijet dizajn također koristi kako bi tetovaže. Država cvijet Hawaii je crveni hibiskus. Hibiskus cvijeće su često crvene ili žute boje. A hibiskus tetovaža simbolizira guta ljubav ili delikatna ljepote.
Neke druge cvijet tetovaže i njihova značenja zaboraviti-me-ne cvijeće. To je stari uvjerenje da su ljudi koji su nositi ovaj tetovaža nisu zaboravili svoje ljubavnike. Orhideje stajati nešto tajnovito, a ljubičice znači vjernost i skromnost. Većina cvijeća imaju tetovaže ženski značenje priključen na njega i zato su veliki hit sa ženama.