Lica Uklanjanje dlaka za muškarce

Za žene, dlake na licu može biti neugodno. Men s druge strane nisu toliko smeta dlaka na licu. Većina ljudi svakodnevno brijanje, kao i oni vole Don glatka i čistim obrija izgledati. Lica za uklanjanje dlaka kod muškaraca može, s vremena na vrijeme, postati dosadni kao i oni svibanj osjećati lijen da se obrije svakodnevice. To ih čini pokušati opcije, gdje se ne morate gnjaviti o dlake na licu za dugo vremena. Navedene u nastavku su neke privremeno, kao i trajno uklanjanje dlaka lica metode za muškarce:
Brijanje, brijanje je najpopularnija metoda kada se radi o dlake na licu uklanjanje za muškarce. Brijanje je brzo, jednostavno za napraviti, a također jeftin. Većina muškaraca brije na redovnoj osnovi s britvom ili električnih aparata. Britva je bolje, jer daje brijanje i ugodniji. Električni brijač ne daje brijanje, no ne sprječava urastanje dlaka ili posjekotine, koje su više vjerojatno dok koristite britvom. U roku nekoliko dana brijanje, kosa ne raste nazad u brzom vremenu, tako da je ne koriste za trajno ukloniti dlake na licu.
Depilacija, depilacije, je dugotrajan i iznimno bolan način lica za uklanjanje dlaka. In depilacije, ljepljive vosak nanosi na željeni dio, s traka papira staviti na njega. U radu traka tada izdvajali off u jednom brzo kretanje. Sušilo za uklonjeni ovom metodom ne raste nazad brzo, kao i depilacija voskom uklanja dlake iz korijena ispod površine kože. Depilacija ima nekoliko nuspojava kao što su osipi, upala folikula dlake i neke alergijske reakcije, te stoga nije široko željenu opciju osim za obrve. Pročitajte više o nuspojave od depilacije.
Precision Pinceta; Precision pincete se koristi za uklanjanje dlaka iz određenih osjetljivih područja kao što su nos, uši i obrve. One se lako može ukloniti neželjene dlačice s tih područja pomoću preciznih pinceta. To je uvijek bolje koristiti par preciznih pinceta imaju ukazao savjet trgati hair točno.
Facial dlačica krema za muškarce, dlake na licu odstranjivanje krema za muškarce, također poznat kao kemijski depilatories, također se može koristiti za uklanjanje dlake na licu. These dlaka na licu uklanjanje kreme sadrže kemikalije poput kalcijum hidroksida i natrij, koji raspustiti folikule kose ne utječe na korijen. Dakle, to je na snazi ​​samo u uklanjanju dlaka s površine i to obično traje nekoliko dana za kosu opet rasti. Ove kreme su lako dostupni na otvorenom tržištu. Za lice krema za uklanjanje dlačica za muškarce, ponekad uzrokovati određene alergije i nuspojave. Uvijek je bolje primjenjivati ​​kremu na neki drugi dio tijela provjeriti da li opekline na koži, a zatim primijeniti ga na lice. Pobrinite se da ga primijeniti, samo ako nema peckanje.
Lasersko uklanjanje dlaka; lasersko uklanjanje dlaka je poduzete za trajno uklanjanje dlaka lica za muškarce. Dosta suvremena metoda, kosa folikula su uništena korištenjem laserske zrake. Laser zrake privlači na kosu jer melanin, pigment smeđe boje, što mu daje na kožu i kosu svojim karakterističnim izgledom, Burning Down the folikula kose. Ova metoda je pogodna za osobe s crne dlake na licu, kao i bijele kose nedostaje melanin.
Elektroliza, Druga metoda za trajno uklanjanje dlaka lica za muškarce, elektroliza, najstarija je metoda za uklanjanje dlake na licu, te je bio u uporabi oko 130 godina. A iglu ili sonda se stavlja u folikula kose, a zatim električna struja prolazi kroz tu iglu, koja uništava stanice odgovorne za rast kose. Elektrolize proces je prilično podugačak jedan i zahtijeva više zasjedanja. Međutim, elektrolizom je jeftinija opcija za trajno uklanjanje dlake na licu u odnosu na lasersko uklanjanje dlaka tretman. Pročitajte više na lica uklanjanje dlaka za muškarce i žene.
Prije nanošenja svaki kemijskih tvari, ili se opredjeljuju za trajno uklanjanje dlake na licu, to je bolje savjetovati se s dermatologom, provjeriti da li je koža alergična na određene kemikalije. Također postoje razne salone koji pomažu u uklanjanju dlaka na licu za muškarce, gdje se može ići.