Putevi to Čipka cipele

To se može dogoditi da mnogo puta, vi svibanj dobiti dosadno dosadno gledati svoje patike. Tenisice može biti udoban i vaš omiljeni par obuću, ali mala promjena u svoj izgled uvijek je dobrodošla. Pa kako možeš ostati ažurirani i učiniti vaš tenisice izgledati trendy svakodnevnog? Najbolji način da to učinite je pokušati načina da čipke cipele. Da, vezice mogu mijenjati način na koji vaše tenisice izgled i dinamičnost dodati na svoju HEP izgled.
Postoji mnogo načina da se vruće cipele čipke, koji će oduzima dosadan dosadan izgled od svoje cipele. Postoji preko 20 fancy načine čipke cipele, koje možete isprobati i stvoriti novi izgled svakodnevice. Stoga, želite saznati više o Awesome načine čipke cipele? Dopustite mi da vam pokazati neke vruće načine čipke cipele.
Strašan Načini Čipka Cipele: luk kravata Metoda, a to je jedan od najjednostavnijih načina da se čipka cipele, a posebno kada su zapeli s vrlo kratkim pertle. To čipke cipele u luk kravata metodu, morate čipke prvi set rupe horizontalno kao što bi normalno. Onda se jedan kraj čipke i odnesite ga na sljedeću rupu na istoj strani. Morate petlja it dijagonalno prema gore nakon što dovodi kroz otvor. Sada izvedem čipke od sljedećeg rupu gore na istoj strani. Možete ponoviti isti postupak za drugu polovicu cipela čipke. Kad su svi rupe su završeni, izvedem vezica završava, kao i obično i zategnuti vezice s čvor. Te htijenje kraj gore sa čipke izgleda kao luk kravatu.
Awesome Načini Čipka Cipele: S 2 čipke; Dodajte malo fijuk na svoje cipele i tenisice s načine čipke cipele s 2 vezice. Da bi čipke cipele s dvije vezice, trebate dvije različite boje vezice. One čipke bi trebao biti kraći od ostalih. Pretpostavimo da odaberete crvena i zelena čipka. Trebate feed jednom čipke (npr. crvene) od dna rupe. Potom povucite i iz rupe, kao da je čipka nadvio se nad vidljivi dio otvora, koji je, naglavce. Trebate nastaviti ovaj korak za obje strane cipele i hranjenja čipke temeljita lijeve i desne strane odgovarajućeg para rupe. The vezice treba Criss-Cross i biti hranjen u trećem setu odgovarajućih rupe. Izvucite svaka čipka pod rupama i povucite ga zategnut. Te bi trebao držati amo-prelazak čipke, do posljednje dvije rupe na vrhu tenisica. Izvucite čipke zajedno to maknuti slack, ako postoji. Nakon što završite s crvenom čipke, pokupiti zelena čipke i hrane kao vam je sa crvenim čipke. Zelena čipke treba hranio kroz svaki drugi set rupe u cipele. Sada povucite oba vezice i sigurno ih s čvor, kao što bi normalno raditi.
Strašan Načini Lace Cipele: With 2 Colors; Postoji mnogo načina lace cipele with 2 boje. Možete koristiti vezica da se polovina jednu boju i pol drugu boju. Ovo je jedan od načina za fancy cipele čipke. Počnimo s pola i pola uvezivanje.
Pola-pola ~ Načini Čipka cipele sa 2 boje, morate u 2 boje čipke i kravatu u Criss-Cross način. Trebate feed završava tako da se križaju međusobno i izlaze preko slijedećeg seta rupa do cipela. Nastavite dok ne dođete do posljednje skup rupe. Učvrstite završava čvor, kao što bi normalno raditi.
Čvoraste poluvremena ~ Načini Čipka cipele sa 2 boje, morate uzeti 2 različite boje vezica, koje su nejednake duljine. To također može biti jedan od načina da se cipele sa 2 čipke čipku. Morate rezati kako vezice u pola i kravatu pola boje i druga polovica boje čvrsto skupa. Možete čak koristiti ljepilo osigurati čvor. Sada pokrenete zamršen čipke sekciji ravno preko dna. Završava trebao izaći kroz oba dnu eyelets. Vezati ostatak čipka u normalnom Criss-Cross uvezivanje metoda. Jednom kada dođete do kraja, sigurno uz čvor što bi normalno koristiti.
Odvojite poluvremena: Načini Čipka cipele sa 2 boje, morate uzeti dvije različite boje vezice koje su duže od normalnog duljine vezica. Ovo se također mogu svrstati u načine kako čipke cipele s 2 vezice. Cut vezica na pola i vezati izrezati krajevima različito obojenih čipki zajedno s gornji čvor. Morate se hraniti pola vezica za svaku boju kroz dno rupe, tako da se čvor ostaje skriven. Preostalih PAŠKA ČIPKA čipke završava u normalnim križanje igrača uvezivanje način i kada dođete do kraja, osigurati čipke s čvorova kao i obično učiniti.
Za gore navedene načine čipke cipele sa 2 boje, čak možete probati ravna ili bar uvezivanje metoda. Trebate trčanje čipke ravno preko dna i završava trebao biti hranjen u dnu obje rupe. One čipke vodi ravno gore desno i izlazi van trčanje ravno kroz drugi set eyelets. Svaki kraju vodi ravno gore s lijeve strane, preskakanje jedan prozorčić u nastajanju i dvije ušice iznad druge. Nastavite dok ne dođete do kraja te osigurati čipke s čvor kao i obično učiniti.
Odlično Načini Čipka Cipele: Zipper, morate pokrenuti ravno čipke preko dna i nastaju preko dno eyelets. Tada petlja natrag završava pod čipke u regiji je hranjena pod cipela strana. Zatim prelazimo krajeve preko svake druge i dopustite im da idu pod. Neka vezice pojavljuju se kroz sljedeći set rupe. Ponovite navedene korake dok ne dođete do posljednja dva vrha rupe. Osigurajte vezice s čvor kao što bi normalno raditi.
Strašan Načini Čipka Cipele: Bushwalk; Ovo je još jedan način da se čipke cipele s 2 vezice. Morate pokrenuti ravno čipke preko dna i ostavite da se javljaju preko oba otvora. Trebat će vam dvije vezice s različitim bojama kako bi se postigla ovaj vrući način čipke cipele s 2 boje. Feed jedan kraj čipke ravno gore s desne strane. Morate to učiniti, kao da je vodi kroz drugi set rupa. Sada će imati oba kraja čipki koji su pokrenuti ravno gore s lijeve strane. Preskoči jedan prozorčić prije hranjenja na dvije eyelets gore. Te bi trebao nastaviti trčanje preko oba kraja cipela, a zatim ravno gore dvije rupe u jednom trenutku. Kada dođete do vrha cipela, čipke završi na istoj strani i siguran čvor biste koristili obično ..
To su samo nekoliko načina kako čipke cipele i promijeniti način na koji vaše tenisice izgled. Postoji mnogo načina da više vruće čipke cipele koje možete naći na Internetu. Uvijek možete pokušati i promijeniti dosadno izgleda: tenisice i pokušati drugačiji izgled svaki dan. Vezice su vrlo važne jer ne samo udobnost cipela ovisi o njima, ali i pomaže učiniti vaš tenisice privlačan izgled. Pa ići naprijed i pokušajte ovo fancy načine čipke cipele i stavi svoje najbolje stopala prema naprijed!