Nail Art dizajni

Nail art dizajna su postali vrlo popularan ovih dana. Inovativni, ručno oslikane noktima mogu razmetati se nekoga ili čak može posuditi začin inače dosadan outfit, ili izgled. Nail art dizajnera, uz korištenje boje za nokte, boje i inks, korištenje raznih medija kao što su suha cvijeće, zgnječen školjke, srebro prstenje i perle poluga kako bi unaprijedili svoje dizajne. No, takav nail art nije lako za napraviti i može se obaviti samo obučeni profesionalci. Međutim, ovdje su neke jednostavne nail art dizajna koji može biti created by netko kod kuće.
Jednostavno Nail Art dizajni
Nokat art dizajna objašnjeni u nastavku, može lako biti oslikana kod kuće. Ih sljedeće, lako možete naučiti kako napraviti dizajne na noktima, bez ikakve stručne pomoći.
Nevaljao noćenja, uzmi plavi poliranje noktiju i boje cijeli nokat plavi. Sada uzmite bijeli poljski noktiju i stavi pet bijele točkice na raznim mjestima na nokat pomoću tanke četkom. Uzmi zlatni sjaj i čine polumjesec s njim u sredini noktiju. To je jedan od najlakših, nail art dizajna za početnike.
Zelena Polja, uzmi bijelu poliranje noktiju i boje cijeli nokat bijelo. Sada, uzmite zeleni poliranje noktiju i korištenju tanki kist, boje vrh noktiju zelene. Uz žuti lak za nokte, napraviti dva mala cvijeće na noktima i stavite zelenu točku u sredini cvijeće previše. Sada možete mahati svoj izgled noktiju zelenom polju dizajna u vašem uredu, faksu ili gdje god želite.
Strast Lily, a to je jedno od lako nail art dizajna koji čak može biti učinjeno na akril nokte. Jednostavno obojiti cijeli nokat crveno. Sada se bijele boje i sa tankom četkicom napraviti malu srce na vrhu nokta. Napravite mali zlatni ljiljan boje with glitter na bazi nokta i strast ljiljana, a zadirkivanje akril nokte dizajn, će biti spreman. Za više akrilik noktiju umjetnost dizajna read creative noktiju dizajne.
Christmas Fancy, a to je jedan od cutest noktiju dizajna za kratke nokte. Boja noktiju bijela s laka za nokte. Sada sa srebrom boje, čine kovitla se na noktima. Učiniti dvije zvijezde zelene boje na nokat. Dodati nekoliko rhinestones srebro kako bi se poboljšala izgleda noktiju. Nail art dizajna za kratki nokti trebaju biti takvi da ne stvaraju nered na noktima i najbolje čuvanih jednostavna poput francuskog noktiju art dizajna.
Scary Ghost, a to dizajnu noktiju umjetnost može biti sported za Halloween party. Boja noktiju crno. Poljski s naranče, čine AV u sredini noktiju. Uzmite zlatni sjaj i boje oka s njom u sredini s. Nail art dizajna, kao što je zastrašujuće duh će biti posebno omiljen među tinejdžerima, kao i oni predstavljaju svoje pobunjeničkim stavom. Scary duh može lako biti oslikana na noktima kod kuće sama.
Kocka Tube; Geometrijske nail art dizajna izgleda vrlo različite od drugih i na taj način, uhvatiti pozornost svima. Boja cijeli nokat ružičaste i ljubičaste vrh. Koristiti različite boje za napraviti mali trg, krug i trokut na nokat. Use zlatni glitter polish označite these geometrijskih oblika tako da ih ocrtava sa svjetlucavo.
Za korak dizajna po korak nail art, pročitajte više na:; Kako to učiniti Nail Designs kod kuće, Nail Art dizajne sa francuska manikura - francuska Nail Art, One su bile nekoliko cool ideja za nail art dizajna. Nail umjetnost uključivati ​​koristeći nekoliko kemikalija u bojama, noktiju polira i bojila, koje možda biti štetna za nokte u dugoj vožnji. Tako to spriječilo, pravilnu noktiju zajedno s tim uljepšanju metodama, je vrlo bitan previše.