Uzgoj bundeva za profit

Halloween bi bio vlažan žabica, ako to nije za ovaj voća ili povrća. Osim toga, ne bi bilo ni Jack O 'ferala na Halloween i da bi bilo stvarno razočaravajući. Da, pogodili ste pravo, ja sam se odnosi na quintessential bundeva! Bilo da je umjetnost, ukras ili hranu, bundeve je uvijek veliki izbor. Ali za sve to, trebate da raste bundeva, zar ne? Ali ako nemate pojma o uzgoju, svakako bih pitati kako da rastu bundeve? Pa tekst ispod će vam dati odgovor ne samo o bundeve poljoprivreda, ali raste i bundeve za profit.
Kako raste bundeva za profit
Uzgoj bundeve nije tvrd pitati. Nakon što ste jednom komadu zemlje i znati pravilno raste tehnike, budite uvjereni da ćete imati hrpe bundeve! Dakle, krenimo!
Na 'Spot': Branje mjesto za vaše bundeve je prva stvar koju ćete napraviti. Branje mjesto ne znači da ih biljka u bilo kojem slučajnom mjestu. Odaberite mjesto gdje je dobra sunca i tla je dobro. To ne bi trebao biti tijesan bilo, kao bundeve vina trebaju dobru količinu prostora za napredovati.
Plant njih: Nakon što odaberete mjesto, biljnih sjemenki bundeve. Postoje sorti bundeve, stoga, odrediti koji od njih želite. Dok je s obzirom na izbore i vidjeti ono što odgovara Vašim klime i tla. To je bitan faktor s obzirom na rastući bundeve za profit.
Aftercare: Nakon što ih zasaditi i vidjeti puzavac raste, da ih orezati kako želite loza rasti. Na taj način vina ne bi išao previše iz određenog područja. Druga točka je da se vidi da je da raste skladno s drugim biljkama.
Njegova vrijeme žetve: Da su ispravne i pogodne uvjete za uzgoj bundeva, sjetva bi trebalo biti učinjeno prije nego bundevu sezone. Dakle, ako ste u potrazi za odgovor na pitanje kako da rastu bundeve za profit, to je jedan od odgovora. Sjetva mora biti učinjeno ranije kao bundeve potrebno najmanje 3 mjeseca do rasti. Topla i mraza besplatne vrijeme je pogodan za uzgoj bundeva.
Big Bucks: Dok su vaše bundeve raste, kredu iz marketinške strategije za prodaju vaše proizvode. Po usmenom ili u novinama umetanja, to bi mogao biti ništa. Štoviše, cijena vašeg usjeva pažljivo i na pametan način. Također odlučiti da li će ih prodati na tržnici ili će ljudi doći do svoje imovine, ili ga prodati sebe na uglu ulice. Uživajte dobit i bez obzira na iznos koji ste dobili.
To je bio korak-po-korak opis kako rastu bundeve za profit. Postoje, još nekoliko stvari koje treba imati na umu dok se to i može biti prije nego što učiniti. Bacite pogled.
Stvari koje treba zapamtiti dok raste Pumpkins
Upravo sam na popisu iz nekoliko bodova za vas držati na umu, tako da možete ići o rastu bundeve na pravi način. Odabir ispravne lokacija nije sve tu je to, trebate pogledati na poslovnu stranu stvari previše, ako idete da rastu bundeve za profit.
Ciljani korisnici: Analizirajte koji bi mogao biti vaš potencijalni kupci i što bi moglo biti vaš medij doći do njih? Hoće li to biti vi koji bi se maloprodaja ili bi ih na veliko na trgovcu? Provesti istraživanje tržišta mali znati da li ćete dobiti kupaca za svoje bundeve.
Koju vrstu bundeve: Provjerite koji je najbolji prodavatelj među bundeve i sorta koja tražio nakon. Korisnici trebaju bundeve za nekih posebnih razloga. Prema tome oni bi trebao bundeve određenog oblika, veličina i boja. Pogledajte kako si idući u ići o ovim pitanjima. Iako to može biti malo težak za vas, bundeve mogli dodati lijep dodir na svoj povrtnjak.
Kako siješ, ćeš i žeti: Evo, mislim da ide za dobro sjeme i za to će vam trebati loviti za dobar izvor sjemena i srodne pribor kao što su pesticidi i gnojiva i sve ostalo što će vam trebati. To će osigurati da dobivate dobar usjev. Sjemenke bundeve može biti skupo, ali idealna i pouzdan prodavač će osigurati da cijene nisu nerazumno najmanje.
Sve ove stvari sigurno će osigurati uspjeh u vaš pothvat raste bundeve za profit. Tu je znatan iznos novca koji su uključeni u ovaj posao, ako ste stavili malo ozbiljne misli u nju. Kako raste bundeva bi onda neće biti problem, a vi bi imati velike zarade na Dan zahvalnosti, Halloween i druge svečane dane!
Tako ste sve postavili kako bi u velike svote novca?