Da li Solar Zasloni stvarno rade

Kada govorimo o energetski učinkovite kuće, puno izmjena se vrši na uštedu energije. Da spomenemo samo nekoliko, solarne ćelije su instalirani za izvođenje energije iz sunca, što zauzvrat se koristi za pokretanje raznih kućanskih aparata. Također, ovisno o lokaciji za kuću i njenu orijentaciju, vjetrenjače mogu biti podignuta za žetvu energije iz vjetra. Ukratko, oslanjajući se na zelene i obnovljivih izvora energije je glavni cilj za održavanje energetski učinkovite kuće.
U današnjem scenariju, solarni ekrani su najnoviji zaluđeni među kuće. Prema predlagatelji, solarni ekrani su učinkovitiji u uštedu energije od tendi i folije. No, zajednički upit zadržavali u svačija umu je, ne solarni ekrana stvarno radi? Za bolje razumijevanje, neka je uzme pogled na solarnu energiju i rad solarnog ekrana.
Što je Solar Energy?
Solarna energija se odnosi na energiju izvedeni ili dobivenih od sunca pomoću solarne energije i solarnih ćelija. Mi smo bili pomoću solarne energije još od antičkih vremena. U stvari, to je glavni izvor obnovljive energije. Dakle, da li vi znate kako solarnim ćelijama raditi? -Pa... Ove fotonaponske ćelije direktno pretvaraju sunčevu svjetlost u električnu energiju. Ova energija se koristi bilo izravno ili pohranjeni za daljnju upotrebu. Glavna primjena solarne energije za grijanje vode, trčanje sustavi Rasvjeta i grijanje, hlađenje i prozračivanje prostorija. Više o činjenicama o solarne energije.
Da li Solar Zasloni Work?
Solarna ekrani su učinkovite u smanjenju apsorpcije topline kroz prozor za oko 80-90 posto. Obično, oni su izrađeni od heavy duty tkane mreže. Ako imate pošteno ideju o tome kako solarne energije radi, naći ćete ga vrlo lako razumjeti rad solarnog ekrana. Oni upijaju i odražavaju sunčeve topline prije nego što je zapravo ulazi prozora. Ipak, učinkovitost tih ekrana može varirati od jednog do drugog branda. Više o prozor tretmani.
Solarna ekrani su više ili manje slične redovne vanjski zasloni koji ste instalirali u sustavu Windows. Ali, oni nude nekoliko prednosti nad redovitim ekranima, u smislu apsorpciju topline, odraza i smanjenje stvaranja privatnost. Oni su idealni za ekrane i zimskih i ljetnih mjeseci. U hladnim zimskim mjesecima, oni spriječiti bijeg topline prema van, čime se štedi energija koja je potrebna za grijanje prostorija. Dok je u ljeto, to blokira sunčeve zrake od ulaska u kuću i smanjuje bliještanje, opet smanjuje račun za struju na oko 20-30 posto.
Solarna ekrani su dostupni u različitim bojama i modelima. Tamnije nijanse su funkcionalno učinkovitiji od svjetlije boje sunčeve ekrana. Imat ćete jasne vidljivosti dok gleda kroz prozor solarnih ekranima, osim što će prikaz biti malo tamnije. Još jedna korist od solarnog ekrana uključuje smanjenje blijedi namještaja i drugih prostorija komponenti, kao što su blok štetnih ultraljubičastih zraka od sunca. Oni su insekata i štetočina odbojni i također su vrlo lako se čiste.
Uz ove informacije, nadam se da ćete imati uklonjena vaše sumnje u odnosu na upite kao, ne solarni ekrana stvarno radi? ili napraviti solarni zaslon tkanine posao? Za vrhunske marke, solarni zaslon učinkovitost ostaje isti za oko 30 godina. Dakle, uzimajući u obzir nekoliko prednosti solarne ekranima, oni se smatraju kao jedan od najvrednijih investicija koje homeowner može napraviti. U slučaju da ste planira kupiti solarne ekranima za vaš dom, a zatim provjerite da li se odlučiti za brandove koji nude najveće jamstveno razdoblje.