Bay Window Upute za instaliranje

Zaljev prozor je obično tom prozoru koji je zapravo ima tri mala prozora koji zajedno su spojene u jedan veliki i luksuzni prozor. Glavna prednost uvali prozor upute za instalaciju je da ti uvali prozori čine kuću svježeg dopuštajući svjetlosti Sunca i svjež povjetarac dolazi u. Instaliranje erkera će Vam omogućiti da imaju lijep rano jutro čaj ili kavu sa svojim prijateljima ili člana obitelji u mirnu, mirnom i mirnoj atmosferi.
Neke činjenice, a eterična Materijali za Bay ugradnja prozora
Posao instaliranja erkera može biti učinjeno zamjenom stare prozore zaljev prozora. Ako planirate imati dobar dekorativni ideje za katu i također za strop zajedno s instalacijom uvali prozor, trebali biste biti spremni shell out više novca da bi dobili fantastičan izgled nakon dovršetka instalacije.
Prije učimo o uvali prozor instalaciju upute, prvo trebamo biti svjesni materijala i alata koje su bitne za instaliranje erkera. Za tipične uvali ugradnja prozora, trebat će vam električna bušilica, pila koja je djelovala uz pomoć baterija, uvući traka, shims drveta, punjači baterija da baterija uvijek naplaćuje, dobar nivelator, cementa vidio u slučaju bilo kakve za rezanje rad se obavlja kroz bloka cementa utikači i vijak kapa. Međutim, popis ne završava ovdje - trebate nositi naočale za zaštitu očiju oči tijekom instalacije uvali prozor. Sada pričaju postrojenja uvali prozor trošak, to može biti u rasponu između 2.500 do US $ US $ 10.000. Možete uštedjeti novac u instalaciji erkera, ako su iste veličine kao kod postojećih. Vi svibanj dobiti standard jedan za $ 1,500 US i imaju krov bakra u uvali prozor će koštati US $ 2,000 više.
Trebali bi biti svjesni zaljeva ugradnja prozora cijene prije donošenja odluke uvale instalacijski prozor. Možete dobiti uvali prozor instaliran na nisku cijenu, ako je iste veličine kao da izvornog jedan. Instalacija uvali prozor trošak može biti između SAD-$ 3.000 - 9.000 USD, ovisno o raznim faktorima. Standardna verzija erkera dostupni su za US $ 1,500, ali ako se odlučite za ekstra velikom model, ovaj može ići gore znatno.
Korisni uvali prozor Upute za instaliranje
Prvi korak u uvali prozor upute će odlučiti o vrsti, veličini i dimenzijama, a stil zaljeva prozor u kojem će biti instaliran. Jednom kada ste spremni kit s vama, možete odmah označiti obrise nakon uzimanja pravo mjerenja prozorskog okvira. To je poželjno da imate ljude kako bi vam pomogao u postrojenju uvali prozor kako bi se izbjegle neugodnosti kretanja svih teških dijelova, sve po sebi.
Sada, morate deinstalirati postojeće prozore i precizno pročitati priručnik koji ste dobili za instaliranje zaljevu prozora. Prozor okvir treba biti instaliran uz pomoć toenail, i vijaka mora se koristiti za tvrtku i pravilno pozicioniranje prozorskih okvira. Provjerite jeste li glava zajednice i sjedište prozora spreman za instalaciju uvali prozor. Koristite drveni shims da stane prozore u prozorski okviri. Nakon toga, sljedeći zaljev prozor upute za instalaciju će se instalirati u glavu zajednice na pravi način, tako da se šindre su u prilogu i metalnih traka može koristiti za osiguranje rubova s ​​vrha krova.
Prozor okvira je spojen na dnu suknje okvira izvana, nakon što ispunite mjesta ispod okvira prozora s izolacijskim materijalom poznat kao fiberglass izolacija. Dijagonala štap podršku će obaviti zadatak pružanja zaljeva prozor s toliko potrebnu potporu - prvenstveno zbog njegove teške težine. Instaliranje uvali prozor na visini veća od prvom katu može stvoriti neke poteškoće. Da biste znati više o erkera, da posjetite:; uvali prozor tretmani, tretmani za Prozor erkera; uvali prozor Liječenje Ideje i uređenje Savjeti; U uvali prozor upute u ovom članku pomoći će vam ih instalirati i uživati ​​u velikom izgled svoje sobe . Mnogi high end apartmana i bungalova koristiti ovu tehniku ​​izrade kući bolje mjesto za živjeti u.