Micro pletenica frizura za vjenčanja

Danas, mnogi ljudi osim afričkih Amerikanaca odabirate nositi mikro pletenica frizura za svadbe. Ovo je dobar način za sport drugačiji izgled od tipičnih frizura u uporabi. Sljedeći je malo više informacija o mikro pletenica frizura za svadbe. Pročitajte više na kosu pletenice.
Micro pletenica frizura
Micro pletenice, također poznat bio nevidljiv pletenice, su jako male pletenice koje su začinjena s vlasišta na određenu točku, a zatim lijevo unlaced na krajevima. Kose ekstenzije su općenito potrebne za produljenje kose, dok pletarskih na duljinu koju želite imati. Ove frizure mogu se razlikovati u veličini i dužini, i može biti zastario u nekoliko različitih načina za korespodenciju s osobe individualni stil. Također imate mogućnost miješanja mikro pletenice frizure s ostalim vrstama pletenice, ili atraktivno projektiranje miješanjem samo mikro pletenice u sebe. Nošenje mikro pletenica frizure za vjenčanja je vrlo čest u African American zajednice, ali je sada postaje univerzalni stil.
Ako želite vaše kose da se mikro opleten, to bi normalno zahtijevati 4-10 sati, ovisno o tome koliko su pojedinci uključeni u događaj pletenice. Ako postoje dvije osobe provedbu postupka neprestano, cijeli proces može potrajati i 4-6 sati za dovršetak, prema veličini pletenice. Što je manji pletenice, više vremena proces će konzumirati. Prije nego uzimajući pletenice postupak počeo, pobrinuti da je vaša kosa je čista i zdrava. Bolje je oprati kosu temeljito i uvjetom da prije pletarskih. Tu je povećana mogućnost duže kose razbiti lakše nego kraće kose, kada se isprepliću u mikro pletenice. Preporuča se koristiti ljudske kose ekstenzije za kosu. Ovaj tip kose lako može biti u boji, uvijen koristeći curling željeza, te je stvarno rukovanje. Pročitajte više na kosu pletenice tehnika.
Svestranost mikro pletenica frizura
Najbolji dio o mikro pletenica frizura, osim na to da je održavanje besplatno, njegove raznolikosti. Bezbroj stilova i mogućnosti može se koristiti uz ovu frizuru. Vrlo popularan mikro pletenicom frizuru je nositi duge i njegovan izgled. To se obično fokusira na sredini ili strani dijelu kose koja svibanj ili svibanj ne uključivati ​​proširenje ili plete. Ova frizura je dobra za žene koje bi bilo loše da povući svoje pletenice u konjski rep, ili eksperimentiraju s jednim od mnogih drugih updos. Stoga, duge i tanke pletenice mikro su sjajan način da zadržati svoju kosu pod kontrolom, kao i omogućiti drugim šišanje alternative kao što su updo frizura uklopiti u. Ako odaberete više pletenice, možete uzeti u obzir da ih valjanje u kovrče, ili radi drugih kovrčava mikro pletenica frizura. Ovo je vjerojatno najbolji način za korištenje pletenice te ih pretvoriti u nešto jedinstveno i kreativno. Micro pletenice frizure na mladenke zaista dodati varijance na vjenčanje atmosferu. Pročitajte više o pletenica frizura za crne žene.
Još jedan cool alternativa u mikro pletenica frizura za muškarce je cornrows, pri čemu su tanke pletenice se čuvaju kao blizu tjemena što je više moguće. To bi pletenice ne samo tanji i stan na glavi, ali i kraće. Ovo je lijep frizuru za onoga tko treba klasični izgled, ali ne želi brinuti o osnovnim održavanje kose. Cornrows može biti opleteni pravo vratiti se u retke ili u jednom od različitih oblika ili dizajna. Za dobivanje ovog frizuru učinio, možda ćete morati sjesti na stolac za nekoliko sati, međutim, to se isplati, jer je to frizura traje nekoliko tjedana. Jednostavan cornrows može smatrati jednim od najboljih African American vjenčanje hairstyles. Pročitajte više o cornrow pletenice svih stilova.
Micro pletenica frizure za vjenčanja također može kombinirati s drugim šišanje kako bi dobili bolje frizuru. Oni se mogu miješati s ponytails, buns i stilova koji zahtijevaju stvarnu oplet mikro pletenice sebe.