Akril Nails kod kuće

Akril nokti, također poznat kao umjetnih noktiju, idealne su za one čežnja da imaju duge nokte prekrasna ali nemaju ih zbog slabe rast noktiju i drugih razloga. Akril nokti uljepšati Vaš prirodnim noktima i također izgledaju stvarne do određene mjere. Doing nail art bazi akrilnih noktiju je lakše nego to rade na prirodne nokte a tu su i razne akril nokat dizajne koje možete birati. Do nedavno, ti bi trebala otići u kozmetički salon ili noktiju spa primijeniti i ukloniti akril nokte. Sada, s lako dostupnost akrilnih noktiju setove i razne druge proizvode koji su potrebni za primjenu i uklanjanje akrilne nokte, da ih obaviti kod kuće je jednostavan, jeftin i gnjavažu besplatno. Slijedeći neke osnovne upute na primjeni, uklanjanje akrilne i brige za nokte kod kuće, možete jednostavno možete staviti na i ukloniti akril nokte kad god želite.
Primjena Akril Nokti at Home, morat ćete vježbati nekoliko puta prije nego što majstor umjetnosti primjene čavala kod kuće, pa ne brinite ako ne dobiti Internet pravo prvi put. Provjerite jeste li skupiti sve bitne potrepštine prije nego što sjedneš za primjenu akril nokte kod kuće. Slijedite postupak navedene u nastavku za napraviti akril nokte kod kuće.
Nail pribor, Akril nokti ili noktiju savjeti, papirnati ručnici, akrilni prah, acetonom ili nokat poljski remover, Nail ulje, akril nokat ljepilo, Nail aplikator četkom; Manikura stick
Metoda; Počnite čišćenje noktima, njih sušenja i uklanjanje bilo kojeg ranije applied lak za nokte. Pobrinite se da vaš prirodni nokti su temeljito čiste i suhe. Gurnite kožicu natrag, trim noktima na koži, moisturize ih s noktiju nafte i polirati nokte, ako je potrebno. Zatim sipati ljepilo za nokte u zdjelu i primijeniti neke na umjetne nokte i na rubu Vaše prirodne nokte, gdje umjetnih će se primijeniti. Sada, brzo se vrhovi noktiju na vaš nokat rub i siguran čvrsto ga drži na mjestu oko 10 sekundi. Ponovite ovaj postupak sa svim ostalim nokte i čekati dok se nokti čvrsto su osigurani, a ljepilo osuši temeljito. Nakon što su na mjestu, trim akril nokte na dužini i obliku želite, datoteke i da ih koža ako je potrebno. Posljednji korak bio bi primijeniti akril za umjetne nokte. Za ovu, izlije tekućina akrilne u zdjelu i umočiti kist nokte aplikator u nju. Slijedeća umočiti četkicu u akrilni prah i primijeniti ga na umjetne nokte. Provjerite jeste li širenje tekućine i akril prah ravnomjerno se na umjetne nokte. Ako je smjesa se primjenjuje na kožicu slučajno koristite manikura stick odmah ukloniti višak smjese. Nanesite još jedan sloj akrilne samo ako je potrebno. Pričekajte dok imate akril nokte sušeno i otvrdnuo, a zatim primijeniti lak za nokte na njih. Pročitajte više o akrilnih noktiju savjete.
Koliko to Maknuti Akril Nokti na Početna stranica Uklanjanje akril nokte nakon tjedan ili dva, ili kada počnu dizanje iznad noktiju ruba, postaje bitno da se spriječi infekcija noktiju gljiva od razvijanja. Slijedite postupak navedene u nastavku za uklanjanje akrilne nokte kod kuće.
Nail pribor; Aceton odstranjivač laka za nokte, grickalica, Nail buffer, Vazelin ili noktiju ulje
Metoda, Seat se u jedan udoban položaj i raširena noktima na novine. Skupite sve potrepštine te ih mjesto gdje ste sjedi. Sada, trim akril nokte što kraće koristeći grickalica. Nakon što su učinili s izrezivanje, primijeniti neke noktiju ulja ili vazelina samo na koži oko nokte. Zatim sipati aceton u staklenu posudu i potopiti noktima u to za oko 15 minuta. To je potrebno da oslabe i rastopiti ljepilo nokat koji je korišten za primjenu akril nokte. Uklanjanje prst iz potopiti i pokušati peeling off nokat lagano. Ako to dolazi off, pokušajte peeling off druge nokte na isti način, jer u suprotnom potopiti svoje prste u aceton još 10 minuta, a potom pokušati peeling off nokte. Poslije akrilni nokti su off, operite ruke i prste i temeljito koža off preostale noktiju ljepilo. Nanesite hidratantnu kremu ili krema za ruke do noktiju i masaža dobro u nokte. Pročitajte više o akrilnih noktiju uklanjanje i kako to maknuti akril nokte.
Briga za Akril Nails kod kuće, sada da znate kako primijeniti i ukloniti akril nokte kod kuće, trebali biste također znamo kako da se brinu za njih, tako da oni traju najmanje dva tjedna. Zapamtite da ne izložiti akril nokte na vodu, otapala ili kemikalije kada ih imati na. Nositi zaštitne rukavice strane, dok rade na zaštiti akril nokte od bilo kakve štete. Primjena noktiju ulje na umjetne nokte to držati njima from parčad off ili pucanje kože. Koristite antibakterijski sapun ili otopinu držati nokte čisti i bez mikroba. Uklonite sve primijenjene poliranje noktiju nakon tjedan dana i ostavite svoje umjetne nokte besplatno za neko vrijeme. Pročitajte više o akrilnih noktiju i noktiju akril proizvoda.
Za više ideje i informacije, te može značiti:, akril nokat dizajne, akril i japanski noktiju umjetnosti dizajna, tako da sada imate sve potrebne informacije o akril nokte kod kuće, ne ustručavajte se eksperimentirati i praksi njihova primjena i uklanjanje u kuće. Nakon rutinske njegu noktiju je bitno za prirodne, kao i umjetni nokti, tako da provjerite da li brigu o njima na odgovarajući način.