Kovrčava kosa Njega

Oh, kako želite možete imati ravno kosa! Izgledaš na ravno kose prijatelj i pitam se, kako je lako to bi bilo za vas da skliznuti u taj čaroban sliku. Samo ako wishes su konji .... ali ti su rođeni s tim elastičan, kovrčave kose brinuti. Vjerojatno, Bog mislio da će izgledati najbolje s lijepim kovrčama. Bog nije mogao biti pogrešan! Mogao On? Uglavnom, čak i ako on jest, ne možete učiniti mnogo o tome. Stoga, tretirati ga kao dar i rad prema čineći ga lijepim. Kako da se brinu za kovrčavu kosu? Možete ih pogledati prekrasan slijedeći odgovarajući kovrčavu režim njezi kose i korištenje pravo vrstu proizvoda dostupan. Pročitajte više na njegu kose.
Svaki dan je bol kada pokušate češalj ili četka one isprepletene kovrče. Zbog krhke prirode kose, sklon je razbiti. Saznajte kako upravljati tim tvrdoglav brave slijedeći ove savjete za njegu kose kovrčave.
Kovrčava njegu kose Savjeti
Uske-zubat češljevi ili četke su veliki NO NE pored kovrčavu kosu. Koristite širok-zubatih češljeve spriječiti dlaka iz raskidanje. Ipak najbolje bi bilo ne koristite cetku ili cesalj uopće. Pokušajte izdvojiti one poteškoća s prstima kada kosa je mokra. ; Neka vaša kosa suha, naravno. Puhati sušači štetno djelovati na već krhke kose povećanje njegove frizziness. Nemojte trljati kosu rigorozno s ručnikom, umjesto toga samo ga osušiti. Pročitajte više o tome na suhu kovrčavu kosu. , Oduprijeti porivu da opere kosu svaki dan. To će napraviti kosa izgleda suho i dosadno krađom prirodnih ulja od kose. , Koristiti kokosovo ulje, jojoba ulje i Aloe biti sok za masažu glavu atleast jednom tjedno. ; Sve te šampon kosu, nemojte zaboraviti da uvjet njega. Možete primijeniti ostaviti u uređaj na dnevnoj bazi. Use šampona i kondicionera da posebno su namijenjeni kovrčava kosa. Više o kovrčavu uređaj za kosu i najbolji šampon za kovrčavu dlaku. ; Niska poroznost kovrčava kosa tendira da apsorbirati relativno manje vode, time, kosa postaje suha. Suha kosa ima tendenciju da split. Tako redovne posjete na svoj frizer za kraćenje tih ružnih split završava je poželjno. ; Koristite duboke kose regenerator jednom mjesečno kako bi re-moisturize kosu i vlasište. ; Pročitajte više o:, sušilo Briga za kovrčavu kosu, Upravljanje kovrčavu kosu, kovrčava kosa skrb za djecu može biti vrlo lukav. Da bi čvorova daleko, jedan je poduzeti dodatne njege kada je riječ o djeci. Postoje različita kosu na raspolaganju da bi mogao promijeniti način na koji dijete izgleda. The neposlušan kovrčavu kosu kod djevojčica, može se lako upravlja pomoću boja hair bendova i isječke. Dakle, za dječake, nemamo mnogo izbora nego da bi kosu kratko.
Postoje različite njegu kose proizvode za kovrčavu kosu dostupni na tržištu. Sljedeći proizvodi su mora za sve one koji imaju kovrčavu kosu. ; Kremasta, ili vlaži šampon da bi kovrče čist. Najbolje šampon bio bi jedan bez oštre kemikalije poput sulfata. ; Moisturizing uređaj da se koristi na dnevnoj bazi kako bi se smanjila trenje i zadržati vlage. ; Protein regenerator ravnotežu vlage i sadržaj proteina u kosi. ; Deep maska ​​tretman kako bi se oduprli kemijskih oštećenja uzrokovanih suncem i toplinom. ; Ostavite-u uređaj zadržati nepokorna kovrče mekom throughtout dan. ; Smoothing vrhnjem i alkohol-free gel za zaključavanje moistureStyling kremu kako bi se poboljšala ljepotu kovrča. ; Styling serum za rješavanje problema kovrča. ; Ravnanje balzam ili gel ispraviti vaše kose. ; Pročitajte više o:; kovrčavu kosu Styling Savjeti; Kako to izravnati kovrčava kosa, sa svim tim curl-specifične kose proizvoda, možete napraviti svoj vlastiti kovrčavu kosu kit za njegu alat. Kao što ste korak od svoje kuće, nemojte biti iznenađeni ako se ista izravno kose tvoj prijatelj kaže oh, one kovrče izgledaju sjajno! Nisi li sretni da znaju da Bog vam je dao što je najbolje za vas!