Neposlušnu valovite kose

Vam je kosa valovita zbog svog genetskog šminka. Neposlušnu valovita kosa zbog glavni faktor. Ovo je nedostatak prirodnih ulja i vlage u kosu. Postoje razne druge faktore koji mogu odnijeti uljima i vlage iz kose. To su nedovoljno podmazivanje kose, pretjerano korištenje kosu proizvodi kao što su šamponi, gelovi za styling kose, itd. i izloženost ekstremno hladnom ili toplom temperature, jak vjetar, itd. Malnutricija također može biti uzrok neposlušnu valovitu kosu.
Pročitajte više na:; Uzroci suhe kose, suha neposlušnu kosu, Kako upravljati neposlušnu valovitu kosu?
Neposlušnu valovita kosa stilova, Briga za kovrčast valovita kosa počinje s odgovarajućim frizuru. Rez vaše kose ne samo da odgovara Vašoj osobnosti ali i vaše tipu kose. For neposlušnu valovita kosa, duljina kosa bi trebala biti barem do ramena, i nikada iznad njega. Razlog tome je što valovita kosa treba dužine vagati teška na dnu. Ako vam je kosa izrezati u slojevima, od vas će biti u stanju ublažiti neke od punine.
Neposlušnu valovita kosa proizvodi; Danas, tržište je potopljena s šamponi, uređaja i druge kose proizvode isključivo namijenjene za različite tipove kose. Nađi šampon i omekšivač koje su namijenjene duboko uređaj i hidratizira kosu. Jednom kad počnete koristiti kose njegu proizvodi prikladni za kosu tipa, pola zadatak brige za neposlušnu valovita kosa je ostvaren. Na nekim posebne prigode, ravnanje neposlušnu kovrčavu kosu će se poželjno, jer ne samo da će biti više rukovanje ali će također učiniti da izgleda predivno. Ako ste znati o ovaj savjet već ali se pitate kako izravnati neposlušnu valovita kosa, bez nanošenja bilo kakve štete na to s flat iron, onda ovdje je prijedlog. Cover svaki vlasi vaše kose s dobrim kvalitete mlijeka izglađivanje Prije ravnanje s toplom flat iron.
Neposlušnu valovita kosa Savjeti; Evo nekih velikih savjeta o neposlušnu valovite kose njegu. , Neposlušnu, valovitu kosu potrebe dodatnih vlaži. Stoga, odaberite šamponi i uređaja koji su posebno formulirani za izglađivanje, vlaži i hidratantna kose. ; Ne perite kosu više od dva puta tjedno čak i sa šamponom opisao kao gore. Nanesite odgovarajući uređaj poslije. Slijedite upute dane korištenje na uređaj paket. ; Uzmi 3 - 4 žličice maslinovog i kokosovo ulje u malu zdjelu i toplo. primijeniti ga na svoju kosu iz korena do vrha by masiranje vlasišta uz pomoć prstiju za oko 5 minuta. ; Možete zamotajte mokro, toplo ručnikom oko svoje kose kako bi se omogućilo bolje prodiranje. Učinite to noću kako bi dobili najbolje moguće rezultate. Možete ga oprati ujutro. Ovo je odličan lijek neposlušnu kosu. ; Uzmi šalicu mlijeka i dodati bijelog dijela jaja. mix it Pa, primjenjuju je sve u odnosu na kosu i ostavite ga na 30 minuta. Operite kosu i sa puno vode i blagim šamponom značilo za kosu tipa. ; Nikad suhu mokru kosu uz pomoć fenom jer sklon preko suhu kosu. Umjesto toga, uvijek zrak suho vaše kose. To će donijeti prirodne sjaj i mekoću kose. ; Izbjegavajte kupanje u klorirane vode kao što će povećati valovitost frizziness and kosu. Imate li plivati, zatim nositi glavu kapa za zaštitu kose od loše učinke bazena vodom. , Boravak daleko od ekstremnih temperatura, jak vjetar, hair styling opreme i proizvoda. To će učiniti veliku razliku u tome da neposlušnu valovita kosa uvjetovani i rukovanje. ; Prekomjerno izlaganje suncu je opasno za zdravlje, i tako, pojava neposlušnu valovitu kosu. Pokušajte uvijek primijeniti kvalitetu kose krema za sunčanje prije nego što odete u ned , Da bi se smanjila frizziness and valovitost kose, trebate podnijeti zahtjev kose maska ​​sastoji od Heena i jaja nekad u 15 danima. Evo više na kosu maske neposlušnu kosu. ; Primijeni kokosovo mlijeko na svoju neposlušnu valovita kosa, i ostavite ga ostati za oko sat. Isperite kosu i sa vodom. Vi svibanj koristiti blagi šampon za uklanjanje masnoća. Učinite to jednom tjedno prema grubim, kovrčast valovitu kosu. , Osim da slijedi gore navedene savjete o njegu kovrčast valovita kosa, morate jesti zdravo. Zapravo, vaša dijeta trebao imati sve hranjive sastojke koji su potrebni za zvuk zdravlje vaše kose. To su cink, masnih kiselina i proteina. U namirnice bogate tim hranjivim tvarima riba, grah, meso i jaja. Slijedite zdrave prehrane religiously dobiti glatka, svijetiljkom, dobro uvjetovan kosu iz vaše neposlušnu valovitu kosu. Budite spremni da obrađuju sve pozornost i zahvalnost!