Uređaj za crne kose

Prvi korak jer je zdrav, sjajnu kosu je znati vrstu kose koju posjeduješ. Za to možete napraviti test papir tkiva. Uzmi papirnatu maramicu i pritisnite na kožu nježno s leđa i naprijed gibanje. Obratite pažnju na tkivo pažljivo, ako ima ulja na toaletni papir, to znači da imate masnu kosu, inače vam je kosa suha. Nakon što ste odredili tip vaše kose, to je vrlo jednostavno pratiti režim njegu kose koja je idealna za kosu tipa. Ako niste uzimali pravilnu njegu vaše kose, ili su ga oštećeni s prekomjernim korištenje kemikalija, duboko uređaj vaša kosa je potrebno. Uređaja za crne kose može vratiti izgubljeno odskočiti i sjaj vaše kose. Uređaja imaju tri osnovne komponente, moisturizers, proteina i emollients. Moisturizers pomoći u zadržavanju vode sadržaj kose, emollients omekšati kosu kožicu i proteini ojačati kosu.
Tipovi kose uređaji, postoje različite vrste crne kose uređaja dostupni na tržištu, ciljano za određene vrste dlake. Hidratantni regenerator za crnu kosu su dostupni u različitim sorti. Uređaji neophodni su za zaplet-free i sjajna kosa. Oni su sljedećih tipova.
Deep uređaji, Deep uređaji primjenjuju se na kosu za više od pola sata, a oni sadrže emulgatora i ulja koji su na snazi ​​za suhe i oštećene kose. Duboko uređaj je osobito učinkovit za kosu koja je bila oštećena od strane kemijskih tretmana, kao što je popravak osovine za kosu, iako to nije trajna. Oni su također korisne za kondicioniranje obojenu kosu i time zadržavaju boju za duži vremenski period.
Termičke zaštite; kose koja se stalno stil topline valjcima, sušilo za izravnavanje, curling željeza ili udarac sušenje teži postati suha i lomljiv tijekom vremenskog razdoblja. Za borbu protiv hair these nevoljama, možete koristiti i balzam s termalnom zaštitom. Oni distribuirati toplinu ravnomjerno, jer sadrže heat upija polimere, čime štiti hair iz topline oštećenja.
Ostavite-u-uređaje; Ostavite-u-uređaja sadrže tvari kao što su emulgatori, hidrolizirani proteini, ulja, voskovi, balzami, itd. Te se primjenjuju na suho ili svježe shampooed kose. Ostavite-u-uređaji su vrlo svestran i može se koristiti čak i na neopranu suhu kosu i pruža zaštitu od štetnih utjecaja sunčevih zraka.
Volumen zgrade uređaji, uređaji Volumizing su za osobe s finim, šepati kosu. To poboljšava teksturu kose ostavljajući hair punije i dajući mu dodatni volumen. Za razliku od drugih uređaja, to ne povijati kosu.
Domaći Hair uređaj za crnu kosu; Ovdje su neke domaće hair uređaja za crne kose koji će vratiti vlažnost kose. ; Beat zajedno jedan žumanjak s 2 žlice ulja bebe i ½ šalice vode. Nanesite ovu smjesu na svoju kosu i dobro isprati hladnom vodom nakon 20 minuta. To je vrlo dobar uređaj proteina za crne kose. , U srednje veliku zdjelu pomiješati zrele avokado sa 100 ml mlaćenica. Primijeni ovo izmišljotina za kosu i ostavite ga na 20 minuta. Natopite ručnik u vrućoj vodi i zamotajte na glavu za duboko uređaj. Više o avokado ulje za kosu. ; Uzmite jednu žlicu ricinusovog ulja s 1 / 2 šalice ulja jojobe. Primijeni ovo na kosu za sjaj i odskočiti. , Med je vrlo dobar omekšivač za crne kose. Mix 1 / 2 šalice meda s 1 / 3 šalice od kvalitetnog ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Nanesite ovu smjesu u kosu i oprati nakon pola sata. ; Kaša zrelih banana s 1 / 2 šalice meda. Primijenite ravnomjerno na kosu i operite ga nakon sat vremena. ; Nanesite mješavinu dvije žlice aloe-vera gel s jednom jaje žumance za 15 minuta. Operite ga mlakom vodom. ; Pročitajte više na:; Njega kose Proizvodi, sušilo uređaji napravio kod kuće, sušilo uređaj tretmani kod kuće, uvijek bi se osiguralo da ste pročitali natpis na svakoj prodavaonici donio uređaj za crnu kosu prije kupnje. Mnogo puta ćete biti iznenađeni da otkrijete da jeftiniji uređaji sadrže iste sastojke kao skup uređaja. Uređaja koji sadrže sastojke poput izopropil alkohol, natrij sulfat lauryl ili etil paraben može uzrokovati alergijske reakcije, i treba biti prisutan u vrlo niskim dozama. Primijeniti uređaj barem palac daleko od korijena kose kao skalp proizvodi prirodnog ulja. Dodatni uređaj na vlasište samo će povijati kosu, ostavljajući je vrlo ravna i masnu izgledati.