Izbjeljivanje odjeće u pranju Machine

Izbjeljivanje odjeća je važan zadatak izvedena da zadrži sjaj i izvornu svjetline bijele odjeće. Kao što znamo, bijelu odjeću su vrlo netolerantan na prašinu, blato, prljavštine i mrlje. Oni isprljaju u apsolutno nema vremena i stoga oni potrebno više pozornosti nego obojen one. Izbjeljivanje bijelu odjeću je jedan od načina kako bi ih gledati novi, i oni mogu biti vraćen u svoje prvobitno stanje netaknute. Postoji jedan jednostavan rješenje za sve ovo i da je naučiti kako izbjeljivač odjeće bijele! Pročitajte o više o izbjeljivanje odjeće bijele boje.
U prošlosti, način izbjeljivanja je koristio otopinu lužine and kaustična alkalna to bjelilo odjeću, koja je dokazivanje vrlo štetno za odjeću, na prvom mjestu. Kasnije su dodali kiselo mlijeko na isto mješavinu koja omekšala utjecaj lužina na odjeću. Smiješno stvar, taj cijeli proces izbjeljivanja odjeće održan u 8 tjedana! Pa, za naše pomoći, danas postoje mnoge vrste na raspolaganju da izbjeljuje može biti velik za izbjeljivanje i uklanjanje mrlja. Danas, mi također imaju pri ruci alternativu u obliku izbjeljivanje odjeće u stroj za pranje rublja, umjesto ruku te! Na ovaj način možemo dobiti željeni efekti gubit vrijeme i manje energije!
Izbjeljivanje odjeće u Stroj za pranje rublja, Bleach pomaže bijele odjeće zadržati svoj izvorni boji vrijeme i opet. Znajući točno kako se izbjeljivač rade i što su aktivni sastojci u bjelilo je vrlo koristan. Kada je pitanju bijeljenje odjeću bijele, postoji mnogo stvari koje treba uzeti u obzir, prije svega je sigurnost. Bleach može uzrokovati štetu jednako na oba odjeću i ruke. Ukoliko se izbjeljuje klor u kombinaciji sa amonijakom i takve kemikalije, onda to može izazvati vrlo štetne i toksične učinke. Dakle, izbjeći nuspojave bjelilo na vaše rukama, možete započeti bjeljenje odjeću u pranje rublja.
Postoje dvije osnovne vrste izbjeljuje, naime klor bjelilo i ne-klor bjelilo i obje su jednako dobre. , Važno je osigurati da boja i vrsta tkanina koje ľelite izbjeljivač bijelo u pranju rublja može izdržati izbjeljivač. Također je važno saznati da li je voda u kojoj se izbjeljivanje će biti izvedena reagira dobro s bjelilo koje koristite. Ako ste bili sigurni ove dvije stvari, onda izbjeljivanje odjeću u stroj za pranje rublja je vrlo jednostavno. Evo nekoliko savjeta za bijeljenje odjeću u pranje rublja. , Stroj za pranje rublja Nabavite li spremni ispunjavanjem najmanje iznos od tople / hladne vode (kao i po zahtjevima za bijeljenje), koja je pogodna za iznos od odjeće. Ako je izbjeljivanje dispenzer u stroj za pranje rublja, zatim dodajte bjelilo u njoj, a ako ne, onda možete jednostavno dodajte u perilice sam nakon što voda popunjena. ; Izbjeljivanje odjeću u pranje rublja treba određenom smjeru, za iznos koji je bjelilo biti dodan. Za malo odjeće, samo bjelilo ¼ šalice dovoljno. Za velika opterećenja, možete dodati 1 čašu bjelilo u perilicu. ; Ako koristite tekućina bjelilo za prednje utovar pranje strojevi, zatim ½ šalice bjelilo je više nego dovoljno. 1 žlica bjelilo je dovoljno za jedan galon vode. Izmiješati izbjeljivač dobro, a onda dodajte prašak za pranje. , Pokrenite najduže ciklusu i pobrinite se da ponovno stroj prije nego što počne ispiranje. Neka ga završiti još jedan ciklus, a zatim postavite u na ispiranje način. Skinite odjeću i ponoviti postupak ako odjeća nije bleached kao željenu. ; Izbjeljivanje odjeće bijele sa rukama; Odjeća koje dolaze s upozorenjima proizvođača kao "ručno pranje samo 'zahtijevaju izbjeljivanje odjeće rukom. Kao gore spomenuto, postoji nekoliko izbjeljivanje metode koje može koristiti za bijeljenje odjeću bijele bez izbjeljivač kao dobro! Najpopularnija metoda je izbjeljivanje odjeće bijela s limunom sok. Limunov sok djeluje vrlo dobro kao bjeljenje agenta. Ispijanje odjeću u vodu koja sadrži dovoljno količina limunova soka, za više od 12 sata mogu raditi dobro. Nakon toga sve što morate učiniti je oprati odjeću u pravilan način i koristeći redovite deterdžent. Pročitajte na za izbjeljivanje odjeće rukom.
To je sve o izbjeljivanje odjeće u perilicu. Uvijek je najbolje da pročitate proizvođača upute prije izbjeljivanje odjeće u perilicu i izbjeljivanje odjeće u cjelini. Čitajte na za više rublja savjete i uživajte izbjeljivanje!