Boja kose Ideje za Blondes

Kad je o hair boje za plavuša, te žene sigurno imaju određenu prednost. Kako su originalni boja kose je svijetlo, njihove kose bi izgledati odlično u gotovo bilo koju vrstu boje. To je vrlo lako olakšaj i istaknuti plavu kosu s najmanje štete. Odabir boja i hlad koji želite obojati kosu, je zabavna i uzbudljiva postupak. Bilo da se radi ideje boju kose za dugu hairstyles ili kratke frizure, uvijek će morati osigurati da se ne primjenjuju oštre boje koje će imati negativan utjecaj na kosu. Možete proći kroz sljedeće boju kose ideje za plavuše odabrati boju koja će odgovarati vašem licu, kao i vašu kožu ton.
Boju kose i ton kože
Primarni odrednica koja boja kose bi vam najbolje odgovarati vaš kože. Tipično, postoje dvije vrste kože tonova; jedan je toplo i drugi je cool. Tople kože tonove općenito imaju žutu primjesa, i skrenite zlatno smeđi tijekom procesa štavljenje. Sa druge strane, cool kože tonove plave i ružičaste tinges. Postoje neke metode za određivanje ako imate toplo ili hladno ton kože. Samo gledati vene u ruku, ako se čini zelene, onda imate toplu kožu ton. No, ako vene seem plava, onda ste osoba s cool kože. Još jedna metoda utvrđivanja koji ton kože imate drži bijeli papir u blizini vaše lice i gleda u ogledalo, i provjere da li je koža izgleda yellower ili bistrija nego komad papira. Pročitajte više na boju kose ideje - dobili pravo boja kose za vas.
Boja kose Ideje za plavu kosu
A Crnka Pogledajte, ako su plava i želite probati nešto dobiti drugačiji izgled, pretvoriti u crnka bi mogao biti pravi izbor za vas. Prije odlaska na jedan dućan za kosu i uzimajući kutiju kuće boja kose, trebate odlučiti koji hlad će se pojaviti najviše laskavu na vas. Žene imaju svijetle kose i blijede kože možda ne želite ići previše tamno, jer to može isprati kožu i učiniti ih gledati pašteta. U sjeni boja u suštini trebao ići s kože. U slučaju da ste cool i fer boju kože, možete eksperimentirati s pepelom smeđa ili svijetlo bež nijansu. To bi biti prikladno odgovaraju vašoj koži ton bez pojavljuju previše tamne. Prilikom zamjene kosu boju tamniju nijansu, vam najviše značajno trebate razmotriti da vaša makeup stil također bi morati promijeniti. Sjenila su morale biti dublje, i obloge vrh poklopac sa crnom olovkom će donijeti drugačiji pogled na oči.
Za dublje, super tonovi kože, kao što su masline ten, imate mogućnost eksperimentiranja s pepelom ili bež boje koje imaju tamniju nijansu. Možete čak koristiti plavo-crni vrste boja. U slučaju toplim tonovima, možete eksperiment s bilo kakvom crnka boja kose imaju 'zlatnim' riječ tiskani na sebi. Bogata čokolade i umjereno crvenkasto-smeđe boje bi također izgledaju odlično s toplim tonovima kože. Pročitajte više na boju kose ideje za masline kože.
Crvena kosa nijanse boja, ako imate plavu kosu, primjenom crvena boja će sigurno bi vam izgledati podebljano i briljantne. Ovo je jedan od blistav boja kose ideje za plavuše. Since plavu kosu već svjetlosti, pigment na obojeni će biti puno vidljivije. Crveni boja kose je vjerojatnost da će uvenuti responsively, a na plava kosa, to bi konačno blijede u jagode poput boje. Najbolji način za održavanje svjetline svoju crvenu brave je dodavanje malo pre-miješani pigment na svoj šampon. Postoje mnogi šamponi koji isključivo su za primjenu crvene boje kose.
Bojanje vaše kose crvene je nešto slično o izboru crnka izgleda, ovisno o Vašim izbor boja i vašu kožu ton. To se ne preporuča za plavuše s cool tonovima kože imaju narančasto-crvene kose na temelju u potpunosti, nego treba ići u za purpurno-crvene boje hladu. To svakako bi bio blizu savršeno odgovaraju s plavom tinges vaše boje kože. Pročitajte više na najbolje ideje boju kose.
Kosa boje za kosu Stripes, dodajući gruda boja na određene dijelove kose je lako za napraviti na plavu kosu. Kul je mogućnost da dodate punk pruge u roza, plava, ili ljubičaste, bez izbjeljivati ​​kosu prvi. To će napraviti kosa izgleda svijetlo i naoštren. To je vjerojatno jedan od najvažnijih boju kose ideje za kratku kosu. Ako želite boju vaše kose u neprirodne boje poput ružičaste, eksperiment s pomoću polutrajna boja koje će vam promijeniti boju onoliko često koliko želite. Lumped naglašava ili glazura su neke jednostavne izgleda koji možete nositi. Koristite glazura kapica ili folije radi odabirom određene pramenove na kosu, i primijeniti bjelilo vrhnje kose. Budući da kosa je prirodno svjetlo u boji, samo bi trebao omogućiti bjelilo postaviti za oko 10 minuta. Predloženo je provjeriti na svoju kosu svakih pet minuta tijekom procesa izbjeljivanja, samo da bi se osiguralo da ne pretjerano izbjeljivati ​​to. Pročitajte više o purpurne ideje boju kose.
To su malo boju kose ideje za plavuše, no, uvijek imate mogućnost isprobavanja različitih boje za svoje lijepe svijetle boje kose. Koji god boju i shade koje ste izabrali za svoju plavu kosu, samo bi se osiguralo da boju izgleda sjajno na vama i odgovara vašoj koži ton.