Topljiv Razmjena Upute

Većina vas bi znao, što sučelje je? Za sve one koji ne znam, neka mi reći da sučelje je dodatni sloja tkanine žicom pružiti podršku i oblik glavne tkanine. Razmjena je najčešće koriste u ovratnike, orukvice, necklines, waistbands, itd. Korištenje topljiv sučelja za torbe, torbice i drugih takvih stvari je također čest. The sučelja prvi je spojen na komad tkanine i potom, šivanja taj dio na ostatak dio je učinjeno. Postoji veliki broj sučelja opcija koje su Vam dostupne preko zbuniti pravi izbor. Jedan tako što trebate odlučiti za i dalje, kako ga koristiti? Ovdje je kako odabrati pravu sučelja.
Kako izabrati pravu Povezivanje?
Prva stvar koju morate učiniti pri odabiru pravo sučelja je da bi se glavni tkanina na umu. SEW-i taljive su dva tipa sučelja stilova na raspolaganju za davanje potrebne podrške tkanina. To su dostupni u različitim težine, u rasponu od obična teškim težine i debljine. Dok odlučivanja pravo sučelje, ne zaboravite da se mora nešto svijetlije u težini u odnosu na glavne tkanine. Ali u nekim slučajevima svoje svjetlo težine tkanine možda potrebna bučne težinu sučelja. To je zato što neki vez ili beadwork mora učiniti nad ovim dijelom, koji treba sučelja kao podrška za osjetljivo rublje. Rastopljiv sučelja će dati svoje tkanina svjež dodir. Također, koristeći je to lakše nego SEW-u sučelje. Kada osigurač ovo s glavnim tkanina imate jedan komad na raspolaganju za daljnje šivanja. Možete uzeti vaš glavni tkanina s vama dok shopping za povezivanje i pokušati razne kombinacije, te se odlučiti za onaj koji izgleda najbolje. Ovo će također pomoći provjeriti da sučelje ne mijenja boju vaše tkanina, kada je smješten ispod tkanine. Neka nas premjestiti na sljedeći dio, topljiv sučelja upute.
Jednostavno Topljivi Razmjena Upute
Lijepljenje the rastalnim sučelja ispravno glavna tkanina je vrlo bitan za konačan pogled. Nakon niže navedenih uputa, možete postići najbolje rezultate.
Rastopljiv Razmjena Upute # 1: Započnite s postavkama željeza. Postavite željeza vune i postavku pare. Iako pegle mogu se razlikovati, to je obično preporučuje postavljanje. If sučelja ne pridržavaju glavni tkanina ispravno, možete premjestiti postavke višu temperaturu.
Topljivi Razmjena Upute 2: Sada pronaći topljiv strani sučelja. Ti bi upitati, kako da to učinite? To je lako, gruba strana ili sjajnu stranu je topljiv strani sučelja. Sada mjesto topljiv sučelja u odnosu na glavni tkanina. Provjerite jeste li postavljeni glavni tkanina je krivu stranu gore i sučelja taljive strani dolje. To znači da topljiv strani mora dodirnuti pogrešnoj strani glavnog tkanina. Sjeti se da uskladiti sučelja, a glavni tkanina ispravno. Nakon njegova fused ne možete napraviti nikakve promjene,
Topljivi Razmjena Upute 3: Sada se krpe pritisnite i samo ga vlažiti. Sada je mjesto preko topljiv sučelja, pobrinite se da je malo veći nego sučelja.
Topljivi Razmjena Upute # 4: Premjestite željezo preko područja koje se spojile. Nemojte ga pomicati naprijed-nazad bez lifting up. Kretati u jednom smjeru, Podigni ga, i opet je kretati u istom smjeru, preklapanja over istom području za nekoliko puta i premjestiti na sljedeću prostor ispod nje. Use silazni pritisak dok pritiskom.
Topljivi Razmjena Upute # 5: Nakon što ste završili pritisnite tkanina sa željezom, neka da se ohladi. Sjeti se da hlađenje fuzioniranih tkanina je važna, baš kao pritiskom željeza za pravilan fuziju je. Pa neka se ohladi potpuno, a zatim možete koristiti za daljnje šivanje. Pročitajte više na šivaći stroj za početnike.
Imajte na umu da jednom sučeljem tkanina je cool, lagano izvucite slojeve osim i provjerite obveznica. Savršen obveznica je rezultat pravo kombinirani pare, tlaka i vremena. Sjeti se da testirati topljiv sučeljavanja na bilješku komad glavni tkanina prije upotrebe. Također, to rezanje točno kao i po potrebi dimenzija je važna. Za dodatnu njegu i dorada koje ste najprije željeza glavni tkaninu i zatim početi gore opisani postupak, pa da nema bore. Topljivi sučelje je lako dostupna na bilo koji obrt ili tkanina dućan. Većina rastopljiv sučelja dolazi s uputama koristeći ga. Možete pratiti navedenih topljiv sučelja uputama i dobiti najbolje rezultate.