Emocionalna Razvod

Ženidba je sveto institucija, gdje su dvije osobe uzeti vjenčanje zavjete ljubavi i njegujemo i respektiraju jedni druge za život. Mnogo puta to tako dogodi, da ove dvije osobe otkrivaju da nikada nisu trebali biti zajedno i datoteke za razvod. Postoji bezbroj bračnih problema koji dovode do razvoda, ali uvijek ima emocionalne i mentalne posljedice na čovjeka, žene i djeca koji su uključeni. Marriage uključuje fizičko, emocionalno, mentalno i financijskih ulaganja i ostavljajući sva ispari u tankom zrak nije vrlo jednostavan proces. Međutim, od 50% brakova završava u razvoda i 67% drugog braka previše završiti u razvodu. To se vidi da je stopa razvoda u Americi je najviša u svijetu.
Razvedeni je stresan događaj to obično znači gubitak od obitelji, ljubavi, snovi i osjećaji o izdaji i usamljenosti. Ženidba je glavni odnosa u društvu. Prekid ovaj važan odnos i razloge za razvod dovesti do emocionalne preokret u životima pojedinca traži razvod. Emocionalno je više razvoda stresno od pravnog razvoda. Dopustite nam da shvatimo što je emocionalna razvoda i pogledati u detalje fazama emocionalne razvoda.
Što je emocionalna razvoda?
Emocionalni razvod se odvaja iz svih emocija uključenih u braku prije ili nakon razvoda braka. Za mnoge pojedince, emocionalna razvod je sličan grieving proces tijekom smrt voljene osobe. To je traumatično iskustvo za oboje, ili barem jedan od pojedinaca, koji ispunjava svoje misli s kaos i proturječnim emocijama. Inicijator razvoda osjeća strah, olakšanje, nestrpljivost, jad, krivnje, sumnje i druga strana osjeća izdanim, gubi kontrolu, žrtve, nisko samopoštovanje, nesiguran, ljuti i pokušava 'dobiti čak' s inicijator.
Emocionalna Razvod procesa
Razvoda nije pojedinačan događaj, a tri različita procesi dovode do okončanja razvoda. Ove tri procesa razvoda pravni proces, socijalne i emocionalne razvoda proces razvoda proces. Proces uključuje pravnu razvesti razvesti advokata i sudaca. Bračni drugovi tvrde, borba, pregovaranje i raditi zajednički plan roditeljskih obveza putem njihov razvod odvjetnik u sud. Ovo je gdje se imovina i dugovi i financijske potpore proširene dovršen. To bi moglo ispasti da bude najskuplji proces sva tri procesima u smislu financiranja.
Društveni razvoda proces u osnovi dolaze u Vaše uvjete jednog ili razvoda status u društvu. Društveni razvoda uključuje porodice i prijatelja, koji će vam pomoći proći kroz težak proces emocionalnog razvoda s dostojanstvom i pomoći vam prihvatiti iznenadne prijelazu života. Društveni razvesti se može nastaviti za dugo razdoblje nakon razvoda i kako to može potrajati dugo vremena za stranku razvedena, obitelj, djecu i prijatelje da se pomiri da je razvod nije stvarno dogodilo. Također, svi ljudi koje poznajete ne može dobiti vijest vašeg razvoda za dugo vremena i da bi vas pitati o vašim suprug stvaranje jednog proći kroz proces traume svih iznova, čak i nakon mnogo godina.
Emocionalno razvod proces je najteži od sva tri procesa razvoda braka. Emocionalno razvoda proces kada je zavladala strahom od odvajanja i fiziološki proces gledanja sebe kao zasebna i različita pojedinca. Emocionalna razvoda proces uključuje oba partnera da se bave situacijama na različitim razinama. One postaje 'pokretač', koji želi da biste dobili preko sa razvodom što je prije moguće, a drugi Ispada da se "lijevo" koji želi pribiti na posljednji nade pomirenja nakon razvoda. To je prirodan proces koji uključuje emocije 4 stupnja emocionalne razvoda.
Faze Emocionalna razvod
Emocionalno razvoda proces Pomiriti se s razvoda i rada kroz bolne osjećaje. Netko doživi širok raspon emocija kao raspad braka rezultate u promjene u načinu života i preustroju života od par pojedinca. The 4 fazama emocionalne razvoda su kako slijedi:
Faza 1; Prvi stupanj emocionalne razvoda uključuje osjećaje 'šok i nevjerica ". To traje negdje za ideju separacije i razvoda tonuti u. To uključuje fiziološke pitanja kao što su okrenuti stvarnosti, samopouzdanje i neadekvatnost, ostavljajući svijet zna o događaju i traže podršku i pomoć od obitelji i prijatelja.
Faza 2; Drugi stupanj emocionalne razvod uključuje prilagodbu i prilagodljivost pojedinca da prihvati nove faze života. To podrazumijeva mustering život natrag zajedno i upravljanje praktični promjene životu koji uključuju funkcioniranje kao pojedinac i uzimanje odgovornosti. Ona također uključuje suočavaju realnost života praktički i brigu o pravnim stvarima i kontroliranje emocija.
Stage 3; Ovaj stadij emocionalne razvoda aktivno uključuju reorganizaciju one život, suočavanje sa razvodom i pitanja odjednom početi singl. To uključuje i upravljanje lifestyle i redefiniranje odnosa. Također se mora rekonstruirati osobne vrijednosti i vjerovanja i follow-up od sklapanja pravnih postupaka.
Stage 4, a posljednja etapa emocionalne razvoda podrazumijeva obnovu života i uzimajući preko razvoda. To uključuje emocionalne probleme i životne izbore koji pomaže jedan potez u životu. Evo, pojedinci rekonstruirati nove odnose nakon razvod, uzmi nove interesa, prihvatiti novog života i osobnu odgovornost.
Prva faza emocionalne razvoda je, zapravo, najbrži od sva četiri. Mnogo puta, to dolazi u obliku jedne šok vala da je njihov brak je više. Druga faza podrazumijeva razvoda pravna pitanja i treći stupanj je uglavnom emocionalne promjene su uključeni kao šok razvoda sudopera u. četvrta faza je prilično najvažnije pozornice, kao i sve pravne formalnosti su manje-više završen i sada je vrijeme udaljavati od razvoda i partner emocionalno. Nalazi se u četvrta faza, jedan počne branje gore njihov života i navikavanje na novi singl život.
Nema fazi emocionalni proces koji će imati formalni kraj, jer to ovisi o individualnoj sposobnosti da bi dobili više i početi iznova. Emocionalno razvoda proces ovisi o tome koliko duboko ste bili uključeni u braku. Vi ćete proći kroz fatamorgana emocije i stoga treba govoriti da netko kao savjetnik, razvod oporavak grupe, prijatelja ili članova obitelji pustiti svoje emocije. Vi ne bi trebali boraviti na ideji da su iznevjerili vaš partner ili razvod je tvoja krivica.
Ne može promijeniti prošlost i prianja na prošlosti će utjecati na vašu budućnost. Naučiti iz vaše pogreške i pazite da ih ne počine ponovno. Vi svibanj osjećati jadno i pronaći nikakav interes u životu. Tako, čine ga jednom trenutku da imaju nešto za osmijeh i smijati o da se otpusti svih negativnih misli u vašem umu. Ne zaboravite, smijeh je najbolji medicine.
Nakon svih razvoda formalnosti su završeni, zaustaviti cribbing o prošlosti i premjestiti na budućnost. Uzmi novog posla, družiti se, nastaviti hobi i početi život iznova. Što učiniti je učinio, sada morate rekonstruirati novi život koji će vam pomoći živite punim plućima. Ne držati inat protiv svog partnera, jer će samo učiniti vaš život bijedan.
Morate započeti brigu o svojoj djeci kao oni su ti koji će se suočiti s mnogo emocionalne traume. Morate poduzeti korake za pomoć djeci nositi se s razvodom. Nikada nemoj reći ništa loše o svojoj ex-suprug na svoju djecu, neka odluče koliko je pravo i krivo. Možete pročitati neke informacije o tome kako to utječe na razvoda djece i naći nekoliko korisnih savjeta jednog roditelja. Vi svibanj imati prošla puno boli tijekom vašeg braka, ili svibanj imati najbolje godine života sa svojim partnerom. Tijekom procesa emocionalnog razvoda, neka ide off sve osjećaje koji vam bol, jer to će pomoći vam dati snage da živi život u budućnosti. Razvod svibanj ponekad biti neminovan događaj koji može ispuniti svoj život s mrak. Pronalaženje zraka sunca ukrasiti svoj život, a može biti vaše djece je pravi izazov.