Sjenilo za Hazel Eyes

Jedan od najtežih boja očiju kako bi se slagala su oči boje lješnjaka. Hazel boje očiju su oni srednje smeđe boje i tamno smeđe oči, sa zelenim nijansama. Možete imati smeđa centar sa zelenim rubom ih nazvati lijeske u boji ili se boje mogu rasponu od svjetliju nijansu smeđe, žućkasto smeđa ili malo zlata. The ljeska boja očiju je dominantan na jugu i istoku europskih naroda, pa čak i Velike Britanije. U Americi, termin "lješnjak oči 'se koristi za one oči, uz raspon boja koje je smeđe do zelene, pa čak i plava. Da bi vaš život jednostavan, boja očiju sa zaštitnim varijacije u zlato, smeđe i zelene su poznati kao lješnjak oči. Ako ste jedan od nekoliko sretnika s ovom prekrasnom i jedinstvenom boju očiju, a zatim primjenom šminka koja obuhvaća najbolje boje sjenilo za oči boje lješnjaka, pomoći će vam promijeniti svoj izgled i izvedem različitih boja, u vašim očima. U ovom članku, naučit ćete više o tome kako primijeniti sjenilo za oči boje lješnjaka i sjenilo savjeti za oči boje lješnjaka.
Sjenilo Savjeti za Hazel Eyes
Prije nanošenja boje sjenilo za oči boje lješnjaka, te bi trebao odrediti dominantna boja u vašim očima. Postoje mnoge varijacije boja u očima boje lješnjaka, a najbolje boje sjenilo za oči boje lješnjaka je onaj koji omogućuje dominantna boja stand out. Dakle, odrediti dominantna boja okom. Uglavnom, zelena se utvrdi da je dominantna boja očiju. To najbolje sjenilo boje lješnjaka oči su neutralne boje poput smeđe i roze. Također možete skrenuti pozornost na oči koristeći purpurne i zelene boje sjenilo za oči boje lješnjaka. Možete odabrati različite ljubičaste nijanse kao što su vinova loza, šljive, ljubičaste, patlidžan, itd. kako bi vaše oči atraktivan izgled. Ako odaberete zeleno sjenilo za oči boje lješnjaka, a zatim odaberite tamno zelene boje i nositi ih u nabor, uz neutralne boje na kapcima.
Nemojte odabrati plava i siva kao sjenilo za oči boje lješnjaka, kao što su sukob s prirodnim bojama očiju. Ako promatrati zlato tonove ili flecks u oči, a zatim odaberite zlato ili bronca sjenilo boje za oči boje lješnjaka.
Možete čak i pokušati pokušao i testirani najbolje boje za eyeshadows lješnjak smeđe oči kao što su, marelica, ljubičasta, šljive i duboko khaki. Možete čak i pokušati zelene šume će ukrasiti zelenim u očima .. U slučaju da želite stvoriti više funky izgled, odaberite sjenilo boje kao što su mandarina, kraljevski plava, hot roza i limeta-zelena. To su nekoliko savjeta sjenilo za oči boje lješnjaka, pri odabiru pravo boje sjenilo za oči. Vratimo se sada preseliti na tome kako se prijaviti sjenilo za oči boje lješnjaka.
Vi svibanj pronaći neke korisne informacije o više šminke oko očiju za oči boje lješnjaka u sljedećim člancima:; Šminka Savjeti za Hazel Eyes, Hazel šminke oko očiju Savjeti; Kako se prijaviti za sjenilo Hazel Eyes?
Nakon što se utvrdi osnovna boja okom, odaberite sjenilo boje da će poboljšati dominantnu boju. Uglavnom, zelena se utvrdi da je dominantna boja. ; Počnite s osnova kaput od neutralne boje sjenilo za oči boje lješnjaka. Pokrivaju cijeli kapak s osnova bež boje poput šampanjca to nijanse. Ako imate tamnije puti, a zatim odaberite tamnije nijanse ili svjetliju nijansu. ; Contour oči tamnije nijanse koristite sjenilo boje. Pomiješajte tamnije sjenilo s bazom boja očiju stvoriti dubinu i dodati u misterija. ; Koristite svjetlo, treperave boje za označavanje čelo kosti vašim očima. Možete čak koristiti isticanje na unutrašnje oko da ih uljepšati. ; Eyeliner primjenjuje pomaže stvoriti više dubine u vašim očima. Nanesite eyeliner na rubu kapka uz tamniju nijansu na gornjoj i donjoj liniju trepavica i bijela olovka za oči na rubovima očiju. ; Bijela olovka za oči pomaže uljepšati oči i čini ih gledati i širok budan. Pronađite više informacija o primjeni eyeliners u eyeliner makeup savjete. ; Nanesite crnu maskaru definirati oči i dati dužine trepavica. ; Ako vaše oči su zelene sjene dominantne je sjenilo za oči boje lješnjaka treba uključiti boje zlata, bronce i bakra. Možete čak ići u za smeđe, čokolada i senf žutom bojom. Breskva, bež, šampanjac, tupe i marelica raditi i za oči boje lješnjaka. Plum, ružičasto ljubičast, ljubičasto, ljubičica, ružičasta i duboke ili obrastao mahovinom zelene nijanse, također izgledaju dobro kao sjenilo za oči boje lješnjaka. Saznajte više savjeta o zelenom šminke oko očiju u makeup savjete za zelene oči
Sljedeći članak na sjenilo savjeti pomoći će vam znati više o:; Primjena sjenilo na Deep usađene oči, Primjena sjenilo na azijskim oči, ako imate smeđe kao dominantnog nijansu boje u očima boje lješnjaka, a zatim pokušajte najbolje boje sjenilo za oči boje lješnjaka koji uključuju smeđa, bež i preplanuo. Čak možete odlučiti za najbolje sjenilo za oči boje lješnjaka poput sive, ugljen, kaki, zelene masline i moka. U slučaju zlata flecks, pokušajte bronce i zlata kao sjenilo u boji za oči boje lješnjaka. Violet i lavande također raditi čudesa kao sjenilo za oči boje lješnjaka. Nađi više šminka savjeta za smeđe oči u članku prirodne šminke izgleda za smeđe oči.
Možete pročitati više makeup savjete o:; sjenilo za zelene oči, sjenilo za Blue Eyes, sjenilo za smeđe oči, Ovo su neki savjeti sjenilo za oči boje lješnjaka, koje će učiniti vaše oči izgledaju atraktivno i izvedem raznih boja koje čine lijeska oči. Pokušajte ne odabrati plavu boju sjenilo za oči boje lješnjaka, kao što je teži povući dolje lješnjak boju očiju. Nijanse smeđe i tamno tekući eyeliner će vam pomoći u postizanju blistav izgled. Držite eksperimentiranje s bojama dok ne pronađete pravu nijansu boje koja čini u vašim očima iskra i dati vam izgled diva.