Cvatnja Činjenice stablo sviba

A raskošan bjelogorično stablo koje je dobro poznat i široko zasađene diljem Amerike ima čast biti stanje stablo Missouri, spomen-stablo iz New Jerseya, a stanje cvijet u Virginiji i Sjevernoj Karolini. Cvjetnice stablo sviba znanstveno ime je Cornus florida. Među svim cvjetnice vrste drveća, ovo stablo dovodi do izražaja neke zanimljive cvjetnice stablo sviba činjenice svake sezone.
Cvatnja Sviba činjenicama; Jedan od ukrasnog drveća za uređenje okoliša, cvjetnice sviba je mali bjelogorično drvo koje raste oko 30 m visine sa krunom širenje 35 m ovisno o kultivator. Stabla prirodni oblik je vrlo primamljiv s kratkom debla i bočnih grana da bi se pojavio višeslojna. Pod pogodni klimatski uvjeti, to umjereno uzgajivač će živjeti do 80 godina. Kao što je rekao ranije je stablo vizualni liječiti, s proljeća donosi s njim grozdova cvijeća u bojama od bijele, žute, crvene ili ružičaste, koja cvjeta kontinuirano za period od 2-3 tjedna. Ovaj cvijet show Slijedi ljeta atraktivne svijetle zeleno lišće, koji se okreće živopisan crvena i ljubičasta u jesen. Procvat sviba stablo list raste na oko pet inča dugo i dva inča širok. Donjim su blijedo zelena, a površina nijansu tamnija. Shiny crvenog voća pojavljuju u jesen, a slijedili su goli laje s iduće sezone pupoljci u zimama. Ako želite da se picky o boji vašeg sviba, a zatim odaberite iz cvjetnice stablo sviba sorti: Pagoda sviba, Cherokee načelnik, cvatnje sviba, karneol Cherry, Japanski sviba, sviba Pacifik, itd.
Cvatnja stablo sviba Care; Adekvatna briga stablo sviba će pomoći stablo napredovati s prekrasnim cvijeće i lišće pada. Cvatnja dogwoods se razmnožavaju putem sjemena, kao i različite tehnike cijepljenja. U većini slučajeva, vi svibanj ne dobiti točan stablo karakteristike kao i majka biljka, neke varijacije u veličini i boji cvijeta će se dogoditi. Odaberite kvalitetan izbor iz znan dobavljača. Oni bi trebali biti posađeno u dobro iskopao tla uključene s vapnom, gnojiva i organskih kompost. Voda je stablo dovoljno u prvoj godini, kao i oni počinju zrele, možete voda po potrebi. Višak vode može oštetiti svoje korijene. Oni reagiraju dobro na redovnoj malč od tri do četiri sloja organskih zagrtati biljke. Odaberite iz bilo koje vrste malča i prije nego na njega uče o malčiranja oko stabala. Dogwoods ne trebaju teške rezidbe. One mogu trenirati kad su mladi i da ih orezati ukloniti ozlijeđenih, bolesnih, ili kukaca-opustošen grane. Orezati samo u svojoj uspavan sezone, u zimi kada grane su gole, a neposredno prije nove pupoljci početi nicati.
Cvatnja Sviba bolesti; Jedan od zanimljivijih cvjetnice stablo sviba činjenica je da je stablo je vrlo osjetljiv na bolesti. Raznolike bolesti napada gotovo svaki dio sviba, cvijeće, lišće, stabljike, deblo i korijenje. Zajednički cvijet i list su bolesti antraknozi i septoria leafspot. Obojene mrlje je čest simptom i kako bolest napreduje, latica i / ili lista početi požutjeti i rotor. Zaražene novi rast razvija s izobličenja svom obliku i boji. Proizlazi, deblo i korijenje može dobiti okužen mimo broj od gljiva, da štos rast, rezultat u siromašnim cvijet i lišće pada pokazati, ili čak ubiti cvjetnice sviba. Većina cvjetnice sviba bolesti može se kontrolirati redovitim sprej fungicida. Shvatite u detalje o nanošenje čitajući o sviba stabla: bolesti i problemi.
To je sve o cvjetnice stablo sviba činjenice. Cvjetnice stablo sviba dodaje svoje ljepote bilo krajolika kao pravi četiri sezone stablo, pa ići naprijed i biljke ovog stabla, ako ste obličje to izraditi tvoj krajolik jednog od najljepših krajolika ikad!