Creative Gift Ideas

Potrebno je samo malo misli da se s kreativnim dar ideja. Neki od najboljih darova koje sam primio su domaće darove. Ljudi uvelike cijeniti jedinstveni dar, što pokazuje da ste dao puno mislio odabiru njihov dar. Možda željeli ići kroz neke kreativne ideje koje će vam pomoći odlučite što odabrati za dar. Dakle, uzeti pogledajte ovaj popis kreativne darovni.
Popis Creative Gift Ideas
Personalizirano Kalendar, personalizirane kalendar je dobra ideja za poklon, a možete uživati ​​tijekom cijele godine. To može biti jedan od najkreativnijih dar ideja za dečka. Hunt sve vaše omiljene fotografije i pomoću boja kopirke ih smanjiti za 40 do 50 posto. Izbacite slike i staviti ih na redovite, mjesec-mudar kalendar.
Mirisna potpourri, a to je jedan od mojih osobnih favorita među kreativni dar ideja za žene. Ako je Vaš drug je poput mene i žudi za duhovit i aromatičnim mirisima da ispunite svoj dom, uvijek možete isprobati vaše ruke u izradi smjesa za nju. To čini jeftin i mirisnim dar i može biti jedan od jedinstvenih, kreativne dar ideja za nju, biti vaš supruga, djevojka ili majka. Evo nekoliko recepata potpourri, to možete učiniti u kući.
Svježe Meadows
Uzmite ¼ šalice svaki od jasmina, petunije i ruže latice. U ovoj, dodajte ½ šalice isjeckanog lišća limete i sušene naranče i limuna peels. Dodati 2-3 kapi eteričnog ulja limuna. Izmiješati sve sastojke dobro i spremiti u dobro pokrivena jar.
Spicy Cimet
Uzmi ½ šalice cedrovine ili borovica drvo strugotine. Dodavanje pregršt pupoljci i cimet i dobro izmiješati. Dodati sušene lipe oguliti i kap esencijalnog ulja lavande. Skladištiti u dobro pokrivena vrč.
Obrtni Kit, drugi kreativni dar ideja za djevojku, bio bi zgodan kit plovila. Možete ga napraviti kupnjom transparentan srednjih plastike kutija s djelitelji. Ukrasite s akril bojama i malim perle. Također možete staviti etikete na različitim odjeljcima u obrtu kompletu. Prije nego što Vjenčanje na svoju djevojku, samo ispunite ga s vrpce, teme, perle i sl.
Poklon u Jar; Ako ste dobri u čineći ukusna hrana, zašto ne okušati u nekom chutney i zamoči receptima i ih dar vaš suprug ili dečko. Možete popuniti these dips ili Chutneys u male, transparentan kolačić staklenke i ukrasite ih sa prekrasnim vrpcom oko poklopca. Alternativno možete napuniti staklenke s mini kolačići i savories. To može biti jedan od kreativnih dar ideja za njega. Možete pokušati predstavljajući ga these sladak krastavac umočiti i rajčica dip recepte.
Krastavac Dip Recipe
Sastojci; 2 šalice guste jogurta, poželjno grčki jogurt; 1 mali krastavac, sjeckani u male kocke; ¼ šalice svježeg korijandera ili metvice; 1 mali vlašac, sitno kockice; 1 češanj češnjaka, mljevena sitno; zelene chili (opcionalno) , sitno sjeckani; sol i papar na okus; Metoda
U zdjelu, tukli jogurt dok glatka. Dodajte kockice krastavac i luk u to. Sada, dodajte mljeveno češnjak i korijander ili mente i miješati dobro. Zatim, dodati sol, papar i zelena chilies, prema Vašem ukusu. Ukrasiti sa grančicu metvice. Chill dobro, prije posluživanja. Pročitajte više na dips.
Rajčica Chutney Recipe
Sastojci, 2 zrelih rajčica kg, 2 velika luka, ½ šalice šećera, 2 žlice iz bilo kojeg biljnog ulja, ½ žličice piskavica sjemena, soli po ukusu, Metoda
U maloj tavi, topline biljno ulje. Dodati piskavica sjemena, a zatim dodati sitno narezane luk u tavu. Sada, dodajte kockice rajčice i miješajte dok ulje je odvojen. Dodati soli na okus i promiješati kontinuirano za 15 minuta. Sada, dodajte šećer. Nakon šećera je otopljen i smjesa je debljine u dosljednosti, to maknuti od plamena. Pročitajte više na umirujuće cool okusima Chutneys.
Mirisne Svijeće; Svatko voli mirišljave svijeće. No, nema potrebe da ih kupiti u trgovini, kao jedan lako može napraviti u kući. Pa, zašto nije iskoristi ovaj oglas dar ideja. Sljedeći materijali potrebni za izradu mirisnih svijeća. , Parafinskog voska, fitilj, tekućina boje boje, eteričnih ulja za miris, vosak kalup, stavite vosak u teškim dnom posudu i polako ga topline, dok se vosak ne otopi. Nakon što se vosak istopi, dodati boju. Zatim dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja vlastitom izboru. Zatim, stavite fitilj oprezno na dnu kalupa i prelijte rastopljenom voska. Dopusti vosak da se ohladi. Nakon nekog vremena, pokrenite izvan kalup u tople vode i svijeća će skliznuti out. Pročitajte više o tome kako napraviti mirisne svijeće.
Poklon kartice, Uz našu hectic stil života, Ponekad, mi smo hard-prešanih pronaći vrijeme za druge značajne u životu. Pokaži da vam je stalo stvaranjem exciting dar kartice koji nude učiniti najviše volio kućanske poslove. To može biti sve volim raditi za svoju ženu jela, pranje automobila za tvoj otac, ili trčanje errands za svoju majku. Možete napisati ovaj kupon dar i stavite ga u kuvertu i ugodno ih iznenaditi. To je među najbolje kreativne dar ideja, što bi bilo jako dragocjen.
Go Green, zašto ne 'Go Green' ove sezone i poklon prekrasna biljka na svoju kuću-ponosan prijatelj. Ove biljke ne samo uljepšati sobi ali također razvedriti svačija raspoloženje i su među najkreativniji dar ideja za prijatelje. Neki niska održavanje biljke koje možete dar su azaleas, poinsettias i amaryllis. Bonsai je također dobar gifting opciju. Pročitajte više na:; Creative Gifts for djevojka; Creative Gift Ideje za svojim dečkom, sve gore navedene kreativni dar ideja može biti više privlačan ih umatanje u personalizirani tiskanice i na jedinstven način. Možete napraviti neke jedinstvene dizajne poput pahuljice, oblaci, baloni na papir te ih vezati s svile i brokata resama dati svečani izgled. Ako stavite neke misli u nju, moći ćete doći gore s hrpe kreativnih dar ideja, koje uvijek će biti dragocjen strane vašeg voljenima.