50. rođendan party igara

50. rođendan je rođendan prekretnica koja treba da se slavi na poseban način. Igre su neizbježan dio bilo koje stranke, jer oni donose u više užitka i uzbuđenja u stranci okruženju. Za 50. rođendan, trebate neke zanimljive i zabava ispunjena igre koje su pogodno za obiteljski dobili zajedno. Igre su igrali na stranka treba biti takva da oni pomoći da dodate i smijeh život na party i svakog pojedinca u stranci ima igrajući ih. Tako, neka nas pogledajte neke zanimljive i smiješne 50. rođendana igre.
Nezaboravna 50. Birthday Party Igre
Pogodi Cijena; Morate vidjeli ovu igru ​​igrao na mnogim televizijskim serijama. Organizirati ova igra će zahtijevati neke posebne pripreme. Saznajte cijene nekih kućanskih predmeta u tekućoj godini. Da bi više zabave u igri pokušati saznati cijene nekih kućanskih predmeta prije 50 godina. Te cijene se može lako naći na internetu. Možete podijeliti gostima u timove ili parove. Pružiti sudionicima s papirom i olovkom. Zatim pročitajte na ime domaćinstva stavke i zamolite sudionike da napiši točnu cijenu. Na sličan način nastaviti pročitana imena ostalih kućanskih predmeta. Nakon što svi kućanski predmeti su više, najavljuje točan cijene svaku stavku. Svaki točan pogodak za cijenu dobiva pet bodova. Ekipa s maksimalnim ispravan cijena nagađanja pobjeđuje u igri.
Party Trivia; Ovo je jedan od najboljih ideja za svoj 50. rođendanski party igre. Svi trebate učiniti je pripremiti popis pitanja koja se odnose na rođendan dječaka ili djevojčicu rođendan. Možete uključiti jednostavna pitanja kao omiljeni praznik mjestu, omiljene hrane ili omiljeni film. Vi svibanj uključiti pitanja koja se odnose na područje interesa rođendan dječaka / djevojčica. Da bi igra više zanimljiv također možete uključiti neke smiješne i glup pitanja. Možete uključiti sve goste na party za igranje ove igre, ili samo malo. Napravite ukupno svih ispravne odgovore svakog natjecatelja i dodjele pobjednik s nekim lijepim nagradu. Pročitajte više o trivijalnost pitanja za odrasle.
Pogodi Tune, a to je glazbena igra gdje se gosti mogu pogoditi pjesmu iz tune igrali. Možete napraviti zbirku stare i nove pjesme igrati. Odaberite pjesme koje su popularne u godini rođendan djevojčica / dječak bio rođen. Igrajte Prve dvije linije iznosu od pjesme i pitati goste da pogoditi točan pjesmu. Nakon što je ispravno mišljenje je napravio, zamolite goste da pjeva pjesmu. Sudionik koji čini maksimum ispraviti nagađanja pobjeđuje u igri.
Pozivajući se na Crazy trenuci; Ovo je vrlo uzbudljiv i smiješan igra koja svojim gostima će zasigurno uživati. Za igranje ove igre, dati običan bijeli papiri svakoj od gost. Pitajte ih da napiši Najluđa stvar svaki od sudionika je ikad učinio u njegovom životu. Gosti ne bi trebao spomenuti njihova imena ili svaku vrstu identifikacije na papiru. Nakon što su gosti učinili zapisivao njihove najluđe stvar, prikupiti radove. Tada pročitati radove jedan po jedan. Pitajte goste da nagađanja o tome tko je napisao svaku pojavu. Gost koji čini najviše desnom nagađanja osvojio neke nagrade. Ova igra zabava može biti stvarno, gdje ćete upoznati neke skrivene tajne o svoje prijatelje i obitelj.
Pročitajte više na:; 50. Ideje za rođendan, 50. Birthday Party Ideje: "Ovo su neke 50. rođendan party igara ideja za vas. Nadam se da će uključiti ove igre u vašoj stranci i uživati ​​u stranci. Have a blast!