Kako napraviti tri Uključite Point

Vi ste na putu kući s napornog dana na poslu. Uska cesta is dahom s gustim prometom. Vi ste razuman vozač i strogo slijediti promet i pravila traka. Prilično zadovoljan s dana na poslu, što ste stavili na auto stereo i pokušati da se odviti. Glazba počinje raditi na vas i osjećate se opušteno. Ti si uronjen u svoje misli, a glazba je umirujuće vaše umorno živce. Onda odjednom pazi daleko svoje misli sa protresti.
To je tvoj sin rođendan, danas! Niste donijeli dar za njega još. Već ste prošli darovni dućan i sada želite da se do njih doći. Sada to će biti teška, vi kažete za sebe. Ali vi ste s lijeve nijedan izbor ali da se obrate. Nakon svih ovih godina vožnje, još uvijek niste sasvim je razvio stručnost na tehniku ​​kako napraviti tri točke okrenuti. Možete pokušati sjetiti što je vozeći cestom test treninga vodiča, rekao je oko dva i tri poena okreće. Čini se da ide prazan. Vi odjednom sjetiti da je, nekoliko dana unatrag, preko par pića, ste bili raspravlja o tome napraviti tri točke zaokret u auto, sa svojim prijateljem. Možete pokušati podsjetiti da korak po korak.
Kako napraviti tri Uključite Point
2. korak: Praćenje rezultata u odnosu na ciljeve
Provjerite promet s obje strane ceste. Signal desno i početi se kreće polako. Pobrinite se da ima dovoljno mjesta za vas da zaustavi automobil. Jednom kada je automobil zaustavljen, skrenite na lijevo signala žmigavcem. Jednom ceste je jasno, kormilariti automobilu na lijevoj i krenuti naprijed da prelaze cestu. Zaustavi automobil. To je 1 bod.
2. korak: Praćenje rezultata u odnosu na ciljeve
Vi ste sada na lijevoj strani ceste. Shift je automobil u reverse nakon signalizacija na desnoj strani. Provjerite da li način na koji je jasan, polako vratiti gore dok okrećete kolo upravljača s desne strane. Zaustavi automobil. To je 2 točke.
2. korak: Praćenje rezultata u odnosu na ciljeve
Potražite saobraćaja na putu. Kad je cesta jasna, promijenite opremu za kretanje naprijed. To je 3 Pointu.
Neke naputke; Bdjeti za pješake i približava promet. ; Izaberite prikladno mjesto za okrenuti. Nemojte skrenuti u blizini željezničkih pruga, lampa postove, krivulja na cesti i drveće. ; Ne zaustavi automobil naglo. Vi ne želite da se zbuniti prometa iza vas. A vi? , Nepotrebno je reći, slijedite prometnih pravila i uvijek. Vi ne želite policajac stoji ispred vas s karte. ; Pročitajte više na, sigurnost u vožnji, pijan u vožnji, Whoopee! Vi samo sam tri točke pretvoriti u vremenu. Jedan pogled na vaš sretan sina, zaboravite ono što su prošli kupiti taj dar. Zar ne uzbuđen? Morate porazio vaš strah od kako napraviti tri točke okrenuti. Nije to vrijedi?