Zima Briga za hostas

Kako ponuditi zime skrbi za hostas?, Bio je često pitao pitanje, posebno, onima koji su se preselili u cijeloj biljka snažnost zone, pravo u vrt zasađen s hostas. Početak zime šalje hostas normalnom zimskog mirovanja, i proljeće svjedoci hostas cvatu u svoje balon cvijeće. Oni su zeljaste trajnice i zimskog mirovanja pomaže im da prežive temperaturama nižim od -50 do -40 stupnjeva celzijusa. Sljedeći je neke informacije o zimskim briga za hostas.
Hosta skrbi u Winter
To je zabavno vidjeti metak fazi hostas u rano proljeće, kada je vrijeme za cijepanje hostas biljke. Pojam 'metak' označava novi Hosta stabljika i lišća, kršenje tlo. Da bi se to dogodi, trebate označiti svoje mjesto u vašem vrtu. To je točka za zapamtiti, jer u proljeće, hostas su posljednji probiti kroz tlo.
Zima Briga za hostas # 1 - Mjesto, mnogi pojedinci su iskopali this neaktivan van spavanje ljepota njegovo mjesto, sa svojim lopatama, nenamjerno, dok kopanje i radiš svoje mjesto u vrtu da se biljka neke egzotične biljke u rano proljeće. Jednostavan način da se brine o hostas je označiti hostas 'boravište, sadnjom lukovica šafran u jesen oko njih, kao dio zimskog vrta. Na kraju jeseni, možete koristiti šafran lišće kao marker za pronalaženje hostas i sačuvati svoj vrt landscaping.
Zima Briga za hostas # 2 - Štetnici, voluharice nastanjuje vrtova, polja i livade te su prijetnja za hostas. Ovog štetnika mogu nauditi hostas po burrowing pod svojim korijenima, te ih jesti kao hrana. Tih štetočina zajedno s polja miševi ne mogu pojesti vlaknast korijene, ali bazalna tanjur koji prometuje između puca of hostas također. U svojim pljačke, jedu korijenje i krune Hosta biljaka
Većina biljaka Hosta oštećena na ovaj način, po voluharica zimi, neće živjeti, ali oni neće doći u svoje predratne zime veličine. Ako sumnjate your vrt je zaražena od strane voluharice i strah za hostas, kopaju biljka da ga pregledaju. Izostanak korijena i glodavac je djelo u obliku zubi maraka na bazalnoj ploči će im dati daleko. Zatim, pronađite glodavaca je rupa i burrows i staviti otrov sjemenke u njima. To je lako kontrolirati voluharice koristeći otrov sjemenki, koje možete nabaviti u trgovini susjedstvu vrt.
Zima Briga za hostas # 3 - Sjena, hostas su u osnovi hlad biljaka i svaku vrstu hostas rasti u dappling sjeni visokih stabala. Naprotiv, uporno hlad, kao što je pod uvjetom da je evergreen, koji su nisko raste, ne odgovara hostas. Zimi je sezona rezidbe vašem vrtu, pa vist ste u tome, posvetite malo vremena i plan za upravljanje hladu za sljedeći usjev hostas. Zeleni i zlata hostas, kao što su Dorothy Benedikt, Sweet Standard, Fascination, Galaxy, i Williama Hosta Lachman su biljke ove vrste.
Hostas s plavim listovima vole hladovinu, koja im pomaže da zadrže svoje boje. Možete koristiti kao hostas as unutarnje ili kuću biljke, ako ste zainteresirani za zatvoreni u vrtu. Pravilo je da što više suncu biljka je izložena, svjetlije svoje boje će biti. Upravljanje u hladovini za hostas će biti najbolji brige za hostas možete ponuditi i da će učiniti vaš vrt izgledati ljepše.
Kada hostas unesite svoje uspavanom stanju, možete trim stabljike i lišće stare off postrojenja i malča okolici koristeći jednu od različitih vrsta malča. Možete pričekati mraz i snijeg napadne svoj vrt i svoje hostas, možete ih ukloniti ih yanking off. Ne morate učiniti ništa posebno za hostas, kao što su oni prirodno izdržljiv biljaka. Nadam se da informacije prikazane iznad o zimskom briga za hostas je korisna.