Radijator propuštanja popravak

U svim izgaranjem, radijator igra veliku ulogu jedna topline. Rezno ulje nakon apsorbira toplinu iz vruće blok motora prolazi this auto dio, u kojem se hladi uz pomoć električnih ili remen-driven fan, rezno ulje nakon hlađenja vraća natrag u motor. Na taj način, radijator služi topline razmjenu sustava za hlađenje. Struktura mudar, auto radijator se sastoji od nekoliko nabora i komore za povećanje površine za pomoć u učinkovito hlađenje sustava.
Car radijator curi javlja s godinama i zahtijeva instant fiksacija. Najočitiji znakovi koji ukazuju na radijator curi su niske rezno ulje razini i pregrijavanje motora. Ako nastavite voziti s procurila radijator, prije ćete miris spaljena hlađenje s donje automobila kapuljača. Istovremeno ćete primijetiti muljevitu lokvu curi iz automobila. To je ništa drugo nego anti-zamrznuti rezno ulje curi iz prebjegao radijator. Car radijator curenja popravak je jednostavan postupak koji možete obaviti sami sa osnovnim mehaničkim vještinama.
Kako to Škripac-a-car radijator propuštanja
Imati osnovno znanje o lokaciji i funkciji radijator će vam pomoći u određivanju curenja auto radijator u nema vremena. Za privremeno pričvršćivanje, mnogi ljudi radije koristite mljeveni crni papar i ljepljive trake za popravak curenja. Ipak, također možete naći auto radijator curenja brtvilo, koji je posebno namijenjen za pričvršćivanje curenja radijatora. Ovisno o modelu vašeg automobila i da li je radijator se sastoji od bakra ili aluminija, naći ćete različite brtvila radijatora. Pročitajte više o auto dijelova.
Prva stvar za učiniti za auto radijator curenja popravak je za otkrivanje curenja licu mjesta. Provjerite rupa i / ili barica depozita u radijator. Jednostavan pristup je da se opere crijeva i radijatora s vodom, a zatim potražite propuštanje znakove. U slučaju, ne možete pronaći radijator curenja na ovaj način, razmislite o uklanjanju radijatora za provjeru curenja. Možete uroniti radijator u kadi napuni vodom i vidjeti ako ima bilo kakvih zračnih mjehurića pobjeći iz radijatora.
Sljedeći korak nakon lociranja curenja radijatora je krpa do curenja. U slučaju curenja u sidrena cijev, koristiti ljepljive trake kako biste riješili problem. Ako istjecanje je u radijator sebi, a zatim pomoću radijatora automobil curenja brtvilo, kao i po uputama koje se nalazi u kompletu. Za korištenje papar, otvorite poklopac i prelijte radijator 1-2 žličice mljevenog papra u prahu. Papar u prahu je dobar za brtvljenje, koja se automatski odsjeka u curi. I nakon dolaska u dodir s vodom, papriku buja gore, tako popravljajući curi ispravno.
Jednom ste koristili brtvilo ili papar u prahu, dodati rezno ulje do ispravne razine. Zatim zatvorite poklopac radijatora i provjerite ponovno za radijator curi. Ako postoji, nastaviti s navedenim koracima opet dok nema znakova propuštanja radijatora. Dakle, uspješno ste popraviti radijator curi. Ali, treba se imati na umu da je ovo privremeno rješenje, a morate kontaktirati profesionalni mehaničar u najkraćem mogućem roku.
Za više informacija o popravak curenja radijatora automobila i drugih vozila problema, odnose se na:; radijator troškovi popravka, popravak automobila, redovitu inspekciju radijatora je važno kako bi se izbjeglo curenje i drugih velikih problema auto. Kao što je navedeno gore, možete provjeriti rezno ulje razini otvaranje radijator kapu. Ako je niska, onda šanse su velike da je vaš automobil radijator zahtijeva popravak. Iako radijator curenja popravak se može obaviti na svoju ruku, uvijek je bolje pozvati profesionalne riješiti problem. Na taj način možete osigurati nesmetano funkcioniranje radijatora i vašeg automobila motor.