Kako da biste dobili Guy da vam se sviđa

OK Single žene obratiti pažnju. On je tvoj princ šarmantan, a vi ste siromašni Pepeljugu. Nažalost, bajke ide obrnuto i onako kako treba, apsolutno, ne. Ga želite po kuka ili lopov. Vi ste bili pitate svaki dan i noć o tome kako da biste dobili momak da vam se sviđa. Ste gledali za čarobni napitak ljubavi posvuda, ali samo uzalud. Nema veze, jer ste pogoditi pravu stranicu u najmanju ruku. Postavite leptira u vašem želucu besplatno, i pročitajte svaki redak ovoga članka pažljivo, da se momak zainteresiran za vas. Odgovarajući na pitanje "kako doći tip da poput vas", ne treba nedokučiv plan djelovanja. Međutim, to treba jednostavno planu. Čitajte na za plan koji će vam pokazati načine da se dečko, s obzirom da sam dobio volju! Pročitajte više o dating savjete.
Kako da biste dobili Guy da vam se sviđa
Ljubav se, da ga volite, prvo moraš voljeti sebe. Prestanite se muče, s optužbama, 'Oh! Ja sam tako mast ',' Moja kosa je previše ružan ',' ja mrzim moje mogućnosti 'i tako dalje. Mislim, ako ne možete sami kao što su, zašto bi on? Razmislite o tome. Vi ste tko ste, i ako je to pitanje kako da biste dobili dečko, onda prvo morate da se držite na vašem skup posebnosti. Ovo je prvi odgovor za kako da biste dobili leđa dečko, ako je ikada dao vam TAD malo pažnje.
Izoštravanje Alati, ovi savjeti da se momak da ti, nisu jeftine, ali činjenica da svi od nas slijede. Izgled igra veliku ulogu u odlučivanju u smjeru zakona privlačnosti. Mi smo uvijek privlači lijep i privlačan stvari u životu. Dakle, momak koji se natječe za se ne razlikuje. On je previše ide na primijetite, ako ste oku bombon. Vi svibanj biti intelektualac ili odličan osobe u srcu. No, dama, ako ste raščupan, Bog vam pomoći. Iznesite imovine, poljski ih dobro i staviti ih u optimalno korištenje. Nabavite makeover, i automatski ćete primijetiti razliku u odnosu prema sebi.
Dobiti njegovu pažnju, a sada dolazi najvažniji dio igre. Držite Focus (koji ste dobili da biste dobili momak) i izračunati svaki korak vas odvesti, jer svaki od je da se prema njemu. Saznajte zajedničke prijatelje, probati i čine razloga za razgovor s njim, mislim na stvari koje stalno možete držati zajedno i najbolje od svega, ako mogu dobiti njegov broj, da bi se glazura na tortu. Dok se pokušavate dobiti njegovu pažnju, o tome da li to učiniti suptilno. Držite niskog profila, ali napraviti razliku. Over-radiš stvari, također može pokvariti sliku.
Bond Pa, jednom gore navedene savjete o tome kako da biste dobili dečko, pali su na svoje mjesto, razmislite, pola bitke biti pobijedila. Sada je vrijeme da se presele bliže i bliže njemu. Koristite pitanja zabava pitati dečko, da ga dobro poznaju. Da biste saznali o svojim voli i dislikes. Da znam za njegove aktivnosti, njegova dostignuća, njegov neuspjeh, svojim zabavama i sve više i više o njemu. Pokušajte pronaći načine kao dio toga. Za to morate imati u vašim istraživanjima učinio dobro. Koristite socijalne umrežavanje sučelja da to učinite.
Koketirati, prije nego ćete postati njegov prijatelj i prijatelj s kojim dijeli sve, koketirati! Koristite sve flert linija, koketiranje savjete i trikove i koketiranje savjeta za djevojke da se taj čovjek iz snova da vam se sviđa. Flert je nijansu romantike i ako on uzvraća, onda moj posao je učinio, jer uzimajući tip da kao što je torta hoda u aukciji!
Budi ono što jesi, Vi ste učinili veliki do sada. Do sada sam siguran da je u razgovoru s vama na dnevnoj bazi, gdje je čini prvom pokušaju. Sada samo budi ono što jesi. Izgovorom stvarno mogu uključiti ljudi off. Također, ako pokušate varanje svoje ponašanje, da neće ostati predugo. I dan stvarnog ponašanja pokazuje prema gore, to će ga otjerati. Dakle, igra se ohladi i igrati sami.
Pročitajte više na, Kako da biste dobili tip da primijetite, Kako da biste dobili djevojka Like You, Ima te ići žena. Nadam se da Vaše pitanje, kako da biste dobili momak da vam se sviđa, je odgovorio sljedeće savjete o tome kako dobiti čovjeka i čine ga želite previše!