Stablo Identifikacija Flower

Prema taksonomiji biljaka, stabala identifikacija temelji se na različitim aspektima, kao što su lišće, kora, twigs, vrste drva, oblika krošnje, cvijeće i voće. Svaki od drveća ima niz posebnih značajki da se razlikuje od ostatka vrste drveća. Iako, to nije tako lako prepoznati stabla, imaju kratak znanja o tim kriterijima će vam pomoći u prepoznavanju stabala za sadnju u svom dvorištu.
Među nekoliko aspekata, listovi su najlakši dio biljke identificirati stabala. Zapravo, zimzelena stabla identifikacija uglavnom obavlja proučavanjem lišće i kukova. Kako bi se razlikovati od lišća stabala, moramo proučavati listova boja, veličina, oblika, teksture (sa ili bez dlake), margin i aranžman (phyllotaxy). Isto tako, stablo identifikaciju cvijet zahtijeva ispitivanje raznih cvijet karakteristike. Više o vodič za identificiranje stabala.
Prepoznajte Drveće svojim Cvijeće
Ukrasno stablo identifikaciju može biti učinjeno s pomoću cvijeća. Kad kažemo stablo identifikacije cvijet je cvasti je glavni kriterij za ovaj pristup. Cvat odnosi se na uzorak cvjetnih aranžmana u stabljici. Ostale značajke cvijeta treba proučavati su boja, oblik, lapovima, latice, plodnost, oprašivanje, bilja, itd. identifikaciju cvijet boje nije uvijek pouzdan, jer postoji mnogo vrsta biljaka koje imaju različite cvijet boje. Sljedeći je popis stabala uz informacije o tome kako cvijeće pojedinih stabala će izgledati.
Stablo kruške, a stabla kruške pripada roda Pyrus i ima nekoliko kultivara koji se uzgajaju za voće ili dekorativne svrhe. Stablo kruške Cvjetovi su bijeli, krem ​​ili ružičaste boje i imaju pet latica uniformi. Možete vidjeti atraktivne cvjetanja stabala kruške u rano proljeće koje pokriva cijelo drvo. Više o cvjetnice stablo kruške sorti.
Hibiscus stabla; Većina od nas preuzme hibiskus biti cvjetnice grm, ali ne i stablo. Ovisno o sorti, hibiskus mogu održavati jer su obje grmlje i drveće. Hibiskus cvijeće imati na duge stabljike i truba oblika s pet latica odori. Također, na temelju sorte, cvijeće su bijele, ružičaste, žute, narančaste ili crvene boje. Veliki upadljiv i atraktivan cvijeća čine hibiskus stablo vrlo lako identificirati.
Tulip Tree, velike stabala topole koji nose žuto, tulipan-u obliku cvijeta zove se tulipan stabla. One mogu narasti do visine od oko 100 metara. Cvjetovi su zelenkasto žuta s jarko narančasta obojenost u centru. Svaki pojedinac cvijet je oko 2 ½ inča u duljinu. Tulip stabla cvijeće uglavnom su razvijene u gornjem dijelu stabla u proljeće. Dakle, za vrlo visoki lala stabla, to je vrlo teško vidjeti cvijeće.
Eukaliptus Tree, Eucalyptus, velika tropska stabla, medvjeda bijele, ružičaste, žute ili crvene boje cvijeća. U neotvorene, vaza u obliku cvijeta pupoljak, ćete primijetiti malo naglasio kapu, koja je kasnije padne kad se pupoljak otvara. Karakteristična značajka eukaliptus cvijet je odsutnost primjetna latica. U jedan cvijet, ima više od 20 paperjast filamenata (muški dio koji nosi antera na vrhu), koje doprinose cvijet boje.
Javorovog stabla, Maple je vrlo popularan ukrasnog drveća, dobro poznat po svojim atraktivnim lišće. Javora dostupne su u narančaste, crvene, žute i zelene cvjetove. Svaki cvijet je mali i simetrični (redovne), s pet latica. Ipak, cvijeće se formiraju u gustim grozdovima, dajući time stablo markantnim značajka tijekom cvatnje sezone (zima ili proljeće).
Hrast, hrast, još jedan popularan vrt stablo, ona nosi muški i ženski cvjetovi cvjetovi u različitim granama. Muški cvjetovi su hrast neprimjetan Promatrano neponovljivo. Oni su razvijeni u resa (mačka rep slično) cvasti i pojavljuju obješene. Naprotiv, ženski cvjetovi su hrast uspravno i osamljeni. Ženka nakon oplodnje cvijet dovesti do žira. Više o hrast identifikacije.
Frangipani Tree, velike, jarke boje i mirisno cvijeće frangipani ga čini popularnim landscaping stablo. Ovisno o sorti, frangipani cvijeće su bijele, žute, ružičaste ili crvene boje. Cvijet je u obliku propelera i snose ih u klastere u završne grane. Nemojte se zbuniti s gustim tipa, kao što postoje i grm i stablo sorti frangipani.
Pine Tree, Pine je jedan od najtraženijih ukrasnog drveća. Pripadnost crnogorice sorti, borova stabla ne proizvodi cvijeće reproduktivnih struktura. Umjesto toga ćete primijetiti veliku smeđu boju kukova razvoju u kljun. Značajna obilježja borova uključuju iglastu tamno zeleno lišće i atraktivan kukova. Više o bor identifikacije.
To je ukratko u odnosu na stablu identifikaciju cvijet. Veliki nedostatak za identificiranje stabala cvijeća je da su razne vrste drveća cvijet nakon nekoliko godina nasada. Dakle, u tom slučaju, prikupljanje cvijeće za identifikaciju je teško. Zainteresirani čitatelji mogu odnositi na vrste cvijeća da biste dobili pogled različitih vrsta cvijeća, uz njihova imena i značenja.