Niži Natrag tetovaže s imenom

Tetovaže imaju vrlo dugu povijest, u usporedbi s onom donjem dijelu leđa tetovaže imaju kratka povijest samo devetnaest godina. Donjeg dijela leđa tetovaže su prvi rekao da se američki dama u 1990. Ime tetovaža sama priča svoju lokaciju. Jedna od najvećih prednosti u donjem dijelu leđa tetovaže je da ih možete sakriti bilo koju želite, bez osjećaja neugodno! Rukav tetovaže dizajne može biti skrivena, ali samo po sebi pun rukava odjeću samo. Kako neugodno je to! Još jedan plus točka ove tetovaže je da možete eksperimentirati puno ovdje, kao i šire platnu je dostupna. Međutim, u nekim mjestima u donjem dijelu leđa tetovaže se smatra kao uvredljive i to u obzir kao skitnica pečat. Ali to je pristrano mišljenje.
Iako postoje tolike kontroverze oko donjeg dijela leđa tetovaže, oni su stekli veliku popularnost. U stvari oni su postali toliko uobičajeni u Kaliforniji koji su poznati kao 'Kalifornija registarske pločice'! Zato ne želim biti tako čest, ali žele donjem dijelu leđa samo tetoviranje? Zatim ide za donji dio leđa tetovaže s pisanjem. Oni su rijetki. Ovdje su neke donjeg dijela leđa tetovaže s imenom dizajna.
Niži Natrag tetovaže s Značenja
Tribal donjeg dijela leđa tetovaže s imenom; Tribal natrag tetovaža su najčešće naći tetovaže u svakoj kategoriji. Njihova tamna boja čini ih lako vidljive. Donjeg dijela leđa plemenske tetovaže s imenom su također popularan jer je područje koje može pokriti u jednom pokretu. Nazivi mogu natopljene u plemenskim donjem dijelu leđa tetovaže na mnogo načina. Možete napraviti jedan od plemenskih tetovaža dizajne za donji dio leđa kao što je slavni Polynesian dizajn ili plemenskih tetovaža zmaja i tinte željenog imena ili ispod njega. Ili možete granicu ime s plemenskim tetovaža dizajn. Još jedan poznati uzorak za skrivanje imena unutar plemenske tetovaža dizajn. Možete čak imati željeni zove natopljene u obliku plemenskih tetovaža dizajn! No, morate uzeti veliku brigu tetovaža, ako ste se opredjeljuju za razraditi plemenskih tetovaža dizajn za donji dio leđa.
Srce donjeg dijela leđa tetovaže s imenom, sljedeći popularna kategorija je srce donjeg dijela leđa tetovaže s imenom. Postoji niz dizajna dostupnih u ovoj kategoriji. Jedan od najvažnijih tražio je 'Claddagh'. Claddagh prikazuje dvije ruke drži srce koje je okrunjen. Naziv tvoj dragi može biti natopljene unutar srca. Druga niža leđa srce dizajna uključuju krilatog srca, gdje se ime može biti natopljene ili na krilima, ili srce. Donjem dijelu leđa je omiljeno mjesto za krila tetovaže, jer je crvene boje srce se ističe, a također ima i senzualan značenje. Najnoviji dizajn u donjem dijelu leđa srcu tetovaža je srce, s imenom dečko i djevojka na svakoj strani. Broken Heart tetovaže su također popularna, ali ne u donjem leđa tetovaža tetoviranje kategoriji. Više o srcu tetovaže s imenom.
Cvjetni donjeg dijela leđa tetovaže s imenom, egzotičnog cvijeća s kulturom vinove loze i trešanja krvi, što može izgledati ljepše na donjem dijelu leđa? Cvjetni tetovaža dizajne, s imenima su popularni jer različitim bojama mogu se koristiti. Ime, okružen granicu šarenog cvijeća, zaista izgleda prilično! Ako želite, možete također imaju svoje ime potpisao s leptir donjeg dijela leđa tetovaže. Ovo je jedno dizajn, gdje možete dati krila svoju kreativnost! Više o tattoo dizajna za donji dio leđa.
To su neke od dizajna za donji dio leđa tetovaže s imenom. Također možete ići za Celtic dizajna, gdje je u ime može biti natopljene unutar keltskog dizajna, koji se sastoji od spirale i petlje. Tetovaže slova stilova i dizajna također mogu biti natopljene umjesto imena. Dakle, start u potrazi za profesionalni tattooer u aukciji!