Obrva Threading vs Waning

Nisu savršeno oblikovan obrva san svake žene? Postoje mnogi načini za postizanje onih lijepo oblikovanih obrva. Dok je do-it-yourself tweezing metoda i dalje najpopularniji način uklanjanja suvišne dlake oko obrva, depilacija voskom, a sada obrva navoja također su postali vrlo popularni. Dakle, upravo ono što su pro i kontra od obrva navoja vs depilacija voskom? Prije nego što možemo gledati na razliku između depilacije i navoja neka nam pogled na ono bitno obaviti ove metode uklanjanja dlaka učiniti.
Obrva Waning
Osim onih s izrazito osjetljive kože obrva voskom works prilično dobro za druge. Proces depilacije obrva uključivati ​​uporabu meke plastike depilacije trakama koje imaju vosak na jednoj strani. Ove trake djelovati kao šablone i izrezati u sredini kako bi odgovarala obliku obrva. Možete pronaći takve matrice voska u raznim oblicima kao što su okrugli, lučni, kutne, ravne i zaobljene. Za uklanjanje obrva dlaka obrve matrica studiozno se nalazi preko obrva. Lagani pritisak se primjenjuje kako bi se omogućilo vosak staviti na sve dlake oko, a zatim s čvrstim tegljača kosa je uklonjena. Nakon depilacije je učinio, adstrigentno ili toner treba biti primijenjena na područje zatvoriti pore. Da bi se smanjila crvenilo i upala, ovlaživač može koristiti.
Obrva Threading
Obrva Threading je depilacija drevne tehnike koji je nastao u Indiji. Ova metoda pruža najbolji oblik obrva i koristi se da čiste linije obrva. Ova metoda uključuje uvijanje čistog pamuka teme za čupanjem dlaka. Dlaka je uklonjena u čistu liniju, te je puno brži i lakši način za uklanjanje dlaka. Pročitajte više na oku navoja upute.
Obrva Threading vs Waning
Dodira s kožom: Od obrva navoja ima malo nema kontakta s kožom, ona ne nadražuje kožu za više od nekoliko minuta. Za razliku od toga, depiliranje vuče kože kad je dlaka uklonjena. To se lako može napraviti osjetljive kože ići ružičaste i crvene boje s iritaciju kože. Pročitajte više o nuspojave od depilacije.
Pain: Iako obje ove metode su prilično bolno, waxing metoda je lako najbolnije jedan, kao i većina voskovi koriste se topla i može završiti spaljivanjem ili scorching kože s vremena na vrijeme. Drugi razlog je da se rastaljeni vosak oko očiju može biti razlog za zabrinutost.
Osjetljiva koža: kemikalije prisutne u vosak može iritirati osjetljivu, tanku kožu oko očiju. Smole i umjetnih sastojaka u vosak može započeti alergijske reakcije i osip, kao dobro. Osim toga na vrh slojeve kože koji su traumatizirani depilacija može razviti crvenilo i pigmentaciju. Na duge staze obrva depilacija voskom može rezultirati u koži labavljenju i pojavu bora između obrva ružna. Osobe koje pate od kožnih oboljenja kao što su rosacea svibanj pronaći obrva navoja metoda blagodat.
Oblikovanje obrva: Threading vam daje savršen i najprecizniji obrva oblik s čišći, straighter linije. To je također brže metode za uklanjanje dlaka u odnosu na obrva depilacija voskom i osigurava da kosa je uklonjena iz folikula. Štoviše, nakon što je kosa raste nazad da ne moraju nositi s gustom tamnom kosom koja je obično promatrana nekoliko dana nakon što obrva depilacija voskom sjednici. Pročitajte više o oblikovanju obrva savjete.
Rashodi: obrva navoja je jeftinija opcija u odnosu na depilacije. Dok obrva depilacija može vam postaviti natrag $ 12, threading obrva može koštati negdje oko 7 dolara, tako da ne patiti svoj džep previše.
Osim ove usporedbe između obrva navoja vs depilacije, također je primijetio da threading obrve ima dugotrajne rezultate od bilo koje druge tehnike za uklanjanje dlaka. Što god način se odlučite, to je najbolje da se to učinio iskusni profesionalni as pogrešno korištenje bilo koje od navedenih metoda može dovesti do neravnomjeran obrve, kosa lom, urastao kosu i cijeli mnogo nepotrebne boli.