Kako to Maknuti Mačka urina iz tepiha

Skoro svatko voli kućne ljubimce i postoji tako mnogi od nas koji žele posjedovati jedan. Pitajte ljubimac vlasnici radosti posjedovanje ljubimac. Međutim, uz sve zabave dolazi potreba za pravilnu brigu o zdravlju kućnih ljubimaca i problemima ružne mrlje se lijevo oko u cijeloj kući. Za one koji žele da biste dobili osloboditi tepiha mrlje lijeve strane je mačka urin, ovdje je nekoliko korisnih pomoć o tome kako maknuti mačka urin iz tepiha.
Zašto Mačka Urin ima miris?: "Za nas je urin je samo način uklanjanja otpada. Ne tako za mačke. Da to ne odnijeti tekućine toksina iz tijela mačka ali ona također služi u svrhu obilježavanja teritorijalnih granica ove mačke. Mačke su vrlo teritorijalne i vole svoje rođaci u divljini, domaće mačke također obilježavaju svoje teritorije uz pomoć svog urina. Oni su postići uz pomoć proteina u mokraći koji daje van jak miris. Kada mačke urina suši, to kristalizira. Kada koristimo zajedničkom kućanstvu čistač it maske mačka urin miris za neko vrijeme. Međutim, nakon što je njegov učinak je više, kristali se ponovno aktivirati i svoje kuće opet je prožet iritantan mačka urin miris.
Kako to Maknuti Mačka Urin iz tepiha, Istina je da treba koristiti sredstva za čišćenje namijenjena posebno za čišćenje mačka urin. Ali prije nego što to učinite, trebate osušiti mačka urin iz tepiha. Najbolji način za uklanjanje mačka urin od tepihu je pomoću upijajućim papirnatim ručnicima ili suhom krpom komada. Stavite krpu ili papirnati ručnik desno iznad spot i neka bude tu za minutu ili dvije. To bi omogućilo upijajući materijal upiti sve urinu koje se nalazi na površini od tepih. Zamijenite stare upijajući površine s novijima. Pritisnite nježno upijajući radova na prvom mjestu. Nakon što ste natopljenom urina nekoliko puta, stoje tijekom posljednjih nekoliko komada upijajućih materijala koji vam mjesto na ovom području. To bi potopiti više urina da se još uvijek može biti lijevo u dubljim slojevima tepih. Postoji jedna mjera opreza koje treba poduzeti, dok netko pokuša maknuti mačka urin iz tepiha. Nemojte trljati urina! Pa ako moram ponoviti onda ću to učiniti opet! 'Nemojte trljati mokraći'. To samo će se proširio na širem području i dodati u svoj rad.
Sada da je urin je uklonjena s tepiha, rad na s vašim specifičnim mačka urin za čišćenje za tepih sredstvom za uklanjanje mrlja. Od najpopularnijih proizvoda na tržištu za tu svrhu su one koje koriste enzima i bakterija za uklanjanje mačka urin iz tepiha. Pljusak ovog tekućina na području mrlja i očistiti ga prema uputama. Za bolji rezultat primjenjuju tepih šampon na zahvaćena područja. Zatim ga isperite toplom vodom. Više o uklanjanju ljubimac mrlja iz tepiha.
Kako to Maknuti Mačka Urin Miris iz tepiha, a to je o tome kako to maknuti mačka urin s tepiha pomoću proizveden za čišćenje. Međutim, postoje neke rješenja za čišćenje koji može biti je napravio kod kuće i koristi se za uklanjanje miris mačka urin iz tepiha. Ali to mora biti učinjeno tek nakon što je urin je izbrisan koristeći ispijanje materijala. Započnite sa svojim home pravni lijek za uklanjanje miris mačka urin iz tepiha miješanjem vode i ocat u omjeru 3:1. Primjena ovog rješenja temeljito na području gdje je mačka urin. Potopiti tekućina koristeći upijajući agenti kao što je spomenuto ranije. Zatim posuti nekim soda za pečenje na tom području. Pripremite otopinu od 1 / 4 šalice vodikova peroksida i žličicu tekućine za pranje posuđa deterdžentom. Pljusak ovog tekućina za pokrivanje svih područja na kojima pečenje soda je posuta. Sada sa četkom utrljati površini tepih da raspusti soda za pečenje u vodikov peroksid - pranje posuđa deterdžentom. Akcija trljanje također će osigurati da tekućina ide u dublje slojeve tepih. Dopusti tepih da se osuši. Zatim ga očistite usisavačem. U ovom procesu ocat uklanja miris, soda za pečenje upija dok vodik peroksid ubija bakterije koje uzrokuju neugodan miris.
Više informacija na:; sredstvom za uklanjanje mrlja, čišćenje tepiha, Ako je vaš brinuti o tome kako maknuti mačka urin iz tepiha je dajući vam nemiran noći, onda je vrijeme da se opustite sada. Uz ove upute, sigurna sam, imajući vaš tepih čist od ljubimac mrlje će biti lakše.