Krema za izbjeljivanje za tijelo

Popularnost izbjeljivanje kože i sijeva kreme je također potaknuti rasprave o utjecaju tih kozmetičkih proizvoda na zdravlje, identiteta i slike o sebi osobe. Međutim, korištenje krema za izbjeljivanje kože je ne učiniti vašu kožu biserno bijela kao što je reklamirao mnogi proizvodi za izbjeljivanje. U stvari, krema za izbjeljivanje za svoje tijelo i lice ne može dramatično promijeniti boju svoje izvorne kože. Umjesto toga, ovi kreme i losioni posvijetliti kožu tako što smanjuje tamne mrlje i mrlje uzrokovane hyperpigmentation. To je rezultat tijelo proizvodi ili previše ili premalo melanin. Izloženost suncu, povećao proizvodnju hormona, oštećenja kože kao posljedica unakaziti, rana ili osipa da svi mogu doprinijeti hyperpigmentation. Ovdje je pogled na kako izbjeljivanje krema za tijelo funkcionira, a sastojci u njima. Više na lice kreme za izbjeljivanje.
Kako izbjeljivanje kože kreme Work?
Većina izbjeljivanje kože i tretmani koji se koriste imaju tendenciju da se smanjiti ili spriječiti proizvodnju melanina koje suzbijanju tirozinaze enzima. Ovaj enzim je zapravo odgovorna za nas imparting uz boju kože, očiju i kose. Tako izbjeljivanje kreme i druge tematska tretmani olakšali našu kožu od:; Ciljanje proizvodnju melanina; sloughing od mrtvih stanica buildup; Ubrzavanje stanica pomlađivanje, zaštita od štetnog zrake od sunca, postoje mnoge varijante izbjeljivanje kože kreme dostupni na tržištu, s niz sastojaka. Bacite pogled na neke od sastojaka prisutnih u izbjeljivanje kreme.
Sastojke u kreme za izbjeljivanje kože
Hydroquinone: Jedan od osnovnih sastojaka u većini krema za izbjeljivanje kože is hydroquinone koji je poznat po svojim melanina zabranjivanje i antioksidacijska svojstva. , Ometajući sintezu i proizvodnju melanina, to dobro radi u koži sijeva. Međutim, bilo je zabrinutosti o sigurnosti proizvoda. To ne samo da iritira kožu, ali može također rezultirati Ochronosis, plavo-crna boje uzrokovana depoziti oker boje pigmenta. Štoviše, to je nestabilna komponenta koja prilikom izlaganja suncu i zraku može okrenuti nijansu smeđe i postati vrlo neučinkovita. U zemljama poput Francuske i Japana korištenje ovog sastojak proizvoda za njegu kože kozmetici je zabranjeno.
Merkur: Mnogi izbjeljivanje kože krema za tijelo i kožu koristite ammoniated žive ili žive klorida kao aktivni sastojak. To je vrlo štetno i može uzrokovati neurotoksične probleme kao što su ataksija, govora i sluha, psihičkih problema, problema s bubrezima, kao što su živa uzrokovana nefropatija i imunotoksičnosti.
Drugih štetnih sastojaka u kremama za izbjeljivanje kože su mineralna ulja, dioksana, parabens, alkohola i mirisa. Umjesto navedenih sastojaka čuvajte se Kojić kiselina, ekstrakt slatkog korijena, azleaic kiselina, ekstrakata planika, dud, bijeli dud i papir dud u vašu kožu krema za izbjeljivanje da inhibira stvaranje melanina postupno.
Prirodne metode izbjeljivanje kože
Ako ste zabrinuti za nuspojave izbjeljivanje kože krema za tijelo, možete isprobati koristeći neke jednostavne whiteners domaće kože.
Mix jednu žličicu meda, sok od limuna, mlijeko u prahu i pola čajna žličica bademovog ulja. Primijenite na svoje tijelo i ostavite da ostane na 15 minuta prije nego što možete oprati. ; Jogurt pomiješati s sok od rajčice i zobena kaša, koja se primjenjuje na tijelo i isprati nakon dvadeset minuta može pomoći u borbi protiv tamne mrlje uzrokovane sunčanju. ; Naribani krumpir primijenjena na tijelo pomaže smanjiti crvenilo i druge oznake. , Kao prirodno sredstvo za izbjeljivanje i sijeva agent, sok od limete pomiješana s kurkuma puder može pomoći smanjiti hyperpigmentaton i tamne mrlje. Više o domaćim kože bjelilo. ; Pročitajte više na:; Domaće Skin Lightener; Natural Skin Lightener; Za Afroamerikanaca postoje neki specijalno formuliran krema za izbjeljivanje za crne kože. Na primjer, kozmetički brand Makari ima niz izbjeljivanje kože krema za crne ljude s prirodnim proizvodima. Dakle, umjesto da se opredjeljuju za opora kemikalija u izbjeljivanje kože krema za tijelo, možete isprobati koristeći prirodne proizvode koji se mogu čak i izvan ton, obezbojenje i blotchiness od kože, uzrokujući ukupni izgled se svjetliju i glatko.