Termite Liječenje: Do It Yourself

Termite zaraze može dokazati da bude opasna za svoju kuću, jer može čak i uništiti cijelu konstrukciju, ako se ne liječi na vrijeme. Svako kašnjenje u termita istrebljenje svibanj rezultat u više štete. Dakle, uvijek je bolje da ide za termit liječenja, čim primijetite znakove zaraze. Možete odabrati odgovarajući tretman termite - učinite to sami ili uz pomoć stručnjaka. Ako imate dovoljno slobodnog vremena, onda možete se odlučiti za to učiniti sami termite istrebljenja. Ovo je također primjenjivo za one koji ne mogu priuštiti da plati stručnjaka za ovaj zadatak. Međutim, prije početka uz termite tretman, morate provoditi istraživanja o raznim vrstama termiti, znaci termite infestacija i pravo metoda termit liječenja za određenu vrstu termita. Sada ćemo pogledati na različitih aspekata termit liječenja, to učiniti sami opcije.
Prepoznajte termite Vrsta
Jednom, primijetit ćete termite zaraze u svojoj kući, prvi i najistaknutiji zadatak identificirati određenu vrstu termita u vašem domu. Postoje mnoge vrste, kao što su, drywood, podzemne, Formosan, itd. Najčešće vrste termiti koji uzrokuju štetu na umjetan konstrukcije drywood i podzemne one. Međutim Formosan termiti se također nalaze u južnoj Americi, ali su češći u Aziji. Identifikacija termita tip je važno, kao termit liječenja mjere variraju s različitim tipovima. Pročitajte više o termiti u namještaja.
Drywood termite zaraze mogu se prepoznati po njihovim fekalne pelete, koji nalikuju piljevina. Ovo je jedan od početnih znakova drywood termite zaraze i te fekalnih peleta često nalaze na ili u blizini prozorske klupice ili drvene konstrukcije. These termiti, obično se nalazi u potkrovlju, mogu širiti brzo u cijeloj kući i dovesti do oštećenja konstrukcije. Ako primijetite bilo blato cijevi i tunela od strane termita u blizini podrumu ili zidovi, možete osigurati da se kuća nalazi infestirane podzemni termiti, koji zahtijevaju vlage za preživljavanje i tako, uglavnom nalaze pod zemljom, ili u vlažnim mjestima ili vlažnom ili mokro drvo u kućama. U odnosu na podzemne termiti, drywood one su veće veličine.
Odaberite termite Liječenje
Kao što vas zanima termit liječenja, to učiniti sami metode, morate poduzeti komparativna studija različitih termit liječenja DIY metode, koje su dostupne na tržištu danas. Izaberite onu pravu, što može raskinuti određenu vrstu termiti, koji je opustošen svoje kuće. Najčešći termite metode liječenja uključuju tekuće tretmani, fumigacija, termite baits i borat termit liječenja. Pročitajte više na termite tretman troškova.
Tekući Pesticidi: Iako, sve vrste tekućih pesticida nisu namijenjeni to učiniti sami termit liječenja, postoje neke marke, koje možete koristiti. Ova metoda je jedna od najstarijih jednom, koristi se za termite istrebljenje i često je usmjerena na brze rezultate. Tekući pesticida termit kontrolu, inače poznat kao 'termiticides' su dvije vrste - odbojni i ne odbija. Dok je bivši sprječava ulazak termiti u svoju kuću, potonji ubija termiti, koji su zaraženi kuće. Termiticides se pumpa u zemlju oko kuće iu pukotine u zgradi. Većina starijih proizvoda ne koriste se više, kao što može kontaminirati zalihe vode ili depozite, jer to ostaje u tlu godinama. No, ova opcija je jeftiniji u odnosu na druge metode, pod uvjetom da koristite ekološki sigurne proizvode.
Termite Baits: Jedan od popularnih metoda termite istrebljivanje, termite mamci ne uzrokuju kemijske kontaminacije. This novijih metoda je ne samo učinkovit i siguran, ali je i skupo. Mamac sustava se sastoji od nekoliko plastičnih udjela, koji su umetnuti u zemlju na raznim mjestima u neposrednoj blizini kuće. Svaka dionica sadrži rasta inhibitora termiti, koji rezultiraju u smrt. Ona radi sporo i nije pogodna za kuće koja treba hitnu termit liječenja. Štoviše, vrlo malo marke mamac sustavi su dostupni na tržištu, kao termit liječenja, to učiniti sami opciju.
Borat Liječenje: To se može smatrati kao učinkovit tretman termite, to učiniti sami metoda, ali, kao preventivnu mjeru. U ovoj metodi, natrij borat, pomiješana s vodom se primjenjuje na sve drvene površine. Tijek akcije natrijum borat je kako slijedi. Termiti, kao takvi ne mogu probaviti drvo, ali postoje protozoa u svom probavnom traktu, što razbiti drva u hranjivim tvarima, što zauzvrat je digested by termitima. Kada natrij borat je ingested by termiti, ove protozoe su ubijeni i termita umiru od gladi, jer ne mogu probaviti drvo. Međutim, postoje nedostaci u ovu metodu previše. Je nepraktično da se pokriju svi drvenih površina, kada se kuća gradi. Dakle, ova metoda može biti usvojen od strane onih ljudi, koji su gradnju kuće. Pročitajte više o deratizacije.
Fumigacije: Za razliku od druge metode, fumigacija, uglavnom se koristi za borbu protiv drywood termita, ali to će bolje biti učinjeno od strane stručnog nego kao tretman DIY termite. Postoje ljudi, koji ide za fumigaciju as termit liječenja, to učiniti sami metoda, ali u takvim slučajevima stručnu pomoć je potrebna za instalaciju plina linije, kao metoda uključuje upotrebu koncentriranih plina (sulfuryl fluorida i metil bromid).
Termit liječenja, to učiniti sami metode su uvijek korisna u štedi novac. Ali, vi morate pažljivo slijedite upute koje ste dobili od proizvođača i također poduzeti potrebne mjere sigurnosti kako bi se izbjeglo bilo koju štetu zbog rukovanje kemikalijama, koji su uključeni u to učiniti sami termite prevencije.