Napravite jorgan Rag Baby

Nema ništa bolje nego očima djeteta tucked i spavanje mirno u lijepoj jorgan. Popluni ili umjetnosti prošivanje me podsjeti na moje bake. Prošivanje, kao i većina nas zna je metoda za šivanje putem kojih 2 ili više slojeva tkanina u obliku deblji i mekši podstavljene materijala. Popluni su mekani i topli i tu je vrlo lijep osjećaj vezan za njih. Govoreći o popluni, beba krpe poplun nije jako teško napraviti. Oni su u stvari najprikladnije izbor za amaterski poplunar. Oni su lako napraviti i kao što ide na tebe razviti otajstvo i zabava su uključeni u to! Jeste li za to onda igra? Pa, onda vam omogućuje provjeru kako možemo napraviti jorgan beba krpe.
Kako napraviti jorgan Rag Baby
Pribor; ¾ okućnice svaki od dva različita 45-inčnim pamuk grafike, 1 ¾ dvorišta 45-inčnim flanel, škare, rotacijski rezač i mat (neobavezno), vladar, podudaranje konac, igle ravno.
Metoda; Cut 35 kvadrata, svaka jačine 8 inča od pamuka otisaka, za ukupno 70 kvadrata. To će biti vaše bebe krpe veličine jorgan. , Kao i mudar, uzeti flanel, mjera i izrezati 8 inčni trgova, 35 na broju, od njega. ; Sada smo došli do glavnog dijela. Vrijeme je da se tkanina sendviče što je to učinio slaganje kvadrata. Počnite s postavljanjem pamuk ispis ima svoju pogrešnom stranom prema gore na površinu, gdje radite. ; Tijekom prvih trg, mjesto flanel trg. Na vrhu toga flanel trga, staviti drugi pamuk print, s desne strane gore. , Pin up rubova, ovih kvadrata, nakon njih podudaranje precizno i ​​ravnomjerno. Ponavljajte ovaj postupak, dok su svi trgovi učinili. To će učiniti vaše dijete uzorak jorgan krpe. ; Prošivanje slojeva zajedno, bod i 'X' preko tkanine sendvič na vrhu. ; Lay ovaj na ravnu površinu i alternativne 2 različite tkanine s različitim grafike, koje su suočene gore. To će stvoriti dizajn odbor provjeriti. ; Širina bi trebala biti jednaka pet takvih blokova i dužina treba biti red od 7 takvih blokova. , Sada u nizu od pet, šivati ​​svaki od kvadrata zajedno. Šavovi reda sve bi trebalo biti na jednoj strani jorgan i AA pola inča šav doplatak. Za sve preostalih 6 redaka, šivati ​​slično. , S šavova idealno biti na vanjskoj strani, pin zajedno u gornjem retku i drugom redu. Slijedite ovaj gore podudaranje intersecting šavova kvadrata na svaki redak. , S pola inča šav doplatak, šivati ​​ovi su reci zajedno i ponovite postupak za retke koji su lijevo. ; To će učiniti jorgan izgledaju kao uobičajena poplune s jedne strane i tamo će biti izloženi šavova s ​​druge strane. ; Uzmi vanjske rubove jorgan i opet šivati ​​pol inča šav liniju oko rubova. ; Uz svaki izloženi šav, isječak ¼ inčni široki posjekotina, uz rubove jorgan. Budite oprezni da ne isječak uboda djeteta jorgan. ; Tamo! Viola! Upravo ste uspjeli i vrlo dobro u to napraviti poplun beba krpe! Sada znate kako napraviti krpe poplun!
Završavanja dotakne
Konačno, nakon što su učinili izradu krpe jorgan, sad ono što trebate učiniti je oprati krivnju. Operite ga s malo praha ili jednostavno s običnom vodom. Tijekom i nakon pranja, provjerite šavove. Perilica će sukob rubova. Ako ste zaboravili isječak bilo šava, isječak šav ili šavovi prije sušenja. Nakon sušenja, isječak dodatni teme, ako je potrebno. Druga važna stvar je povratak u grudnjak. U slučaju da shvatite da ste podrezan u šav ili šavovi nesvjesno, nabor leđa frays prvi. Onda opet prišiti u odnosu na prethodnu šav, natrag šivanje na početku i na kraju šava. Napravite ovu novu šav malo duže od originala, za dodavanje snage da beba jorgan. Što su učinili u aukciji! Pročitajte više o tome kako napraviti bebu poplun.
Posljednje, ali ne i najmanje važno, zamotati tvoga bala radosti u njemu i vidjeti bebu otići u lijep dubok san! Dođi da mislim o tome kada zapravo napraviti jedan jorgan beba krpe, to je vrlo zadovoljavajući, zar ne? Ipak, pokušajte eksperimentirati s obrazaca i blokova, to je fantastično! Nema 'šalite' ovdje!