Završni podrumski zidovi

Suteren je obično mjesta koriste mnogi za pohranu ili rublja. Mnogi vrijeme ovaj prostor ide otpad i postaje zbirka pauk mreže. S povećanjem količine stavki u vašoj kući možete pronaći nedostatak prostora. U takvom slučaju moglo bi se plan naći veći kuće ili dodati vaš travnjak ili vrt području na svoju kuću kako bi se stane kućanskih predmeta. Dok ste pogledati ove opcije, podrumima često zaboravlja. Da, u suterenu može napraviti klasična produžetak za svoju kuću i smjestiti mnogo više stvari osim beskorisnih stvari. Rad se zidovima bitan je dio podruma pregradnja. Ovdje su neke ideje za završnu podrumski zidovi koji možete provesti i imaju klasični prostor spreman da se koristi kao i svaki drugi prostor u vašem domu.
Najbolja opcija za završnu obradu podrumski zidovi, sjetite se da prije nego što počnete podrum dorada morate držati sav materijal potreban za to u podrumu sama. To je zato što, podrum vjerojatno će imati jedan ulaz i stubište, koje bi moglo biti teško donijeti alata i materijala dolje opet i opet, a također može pojesti puno od vrijeme.
Završetak podrumski zidovi: ožičenje i vodovod, a jedan od podruma završetka ideja je da prije nego što počnete slikarstvo zidove, ne zaboravite isključiti završiti ožičenje za električne utičnice i prekidači. Također svršiti svaki rad vodovod pred tobom ići za daljnje završnu obradu zida. U slučaju drywalls, odlučiti za drywall vijaka umjesto noktiju. Možete se odlučiti za akustične pločice koje su jedan od najboljih načina da se zvučni izolator podrum strop. To ne samo da blokira prijenos zvuka, ali pomoći sakriti žice i cijevi. These pomoći za pristup vodovod i električna instalacija, bez ikakve potrebe da uništi bilo kojeg dijela zida i stropa.
Završetak podrumski zidovi: Drywall, Većina podrumski zidovi će biti vlažan. Da biste dobili osloboditi od ovaj problem je prvi korak, a mislite podrumu zid doradu. Tako dobiti drywall instaliran i riješiti problem. Morate mjerenje ukupne površine zidova da biste dobili procjenu troškova instaliranja drywall. Možete slijediti ove savjete drywall instalacije i tehnike ili zapošljavati stručnjake da rade gore. Nakon što je drywall je instaliran, možete se odlučiti za različite drywall dorade tehnika i imaju klasični potrazi podrumu zid spreman.
Završetak podrumski zidovi: Slikarstvo, Wall bojanje je bitno dio podruma zida dorade. Slikarstvo im u novim potezima boja učinit će podrumu izgleda svježe i svijetle. Pobrinite se da podrumima imaju svjetlo, super nijanse. Ste u potpunosti mora izbjegavati tamne nijanse za podrum zid završetka. Opredjeljuju za promašaj slikarskih tehnika je odličan način da se završi podrumskim zidovima i elegantan podrumu spreman. Različite slikarske tehnike na zid su spužva, krpe roll, prešanje, češljanje i boje za pranje.
Završetak podrumski zidovi: Tapete i zavjese, opting za pozadine za završnu obradu podrumskim zidovima je također prekrasna ideja. Ti su dostupni u različitim uzorcima i bojama, tako ćete sigurno pronaći savršeni jedan za svoje podrumske zidove. Druga ideja je da dodate zavjese na jedan od oslikane zidove. Možete dodati zabio, prozirni ili tamno zavjese zid, koji se proteže od poda do stropa koji će dati visinu na tom području. To se može koristiti kao particija za veće podrumima.
Pročitajte više na:; Podrum završnu cijenu; Vodič za doradu podrum, sa spomenutim idejama na završnu podrumski zidovi možete lako smreka-up svom podrumu površine i imaju velik obličje prostora za korištenje. Provjerite jeste li popraviti sve police, svjetiljke i druga tijela na zidu prije nego ih počnete doradu. Istražite svoju kreativnost i dati Grand gledati na zidovima čineći svom podrumu jedan od najboljih soba u vašem domu.