Trijem uređenje Ideje

Klasična potrazi trijem je neophodno kako bi se poboljšala cijeli karakter svog doma. Trijem daje naslutiti vaše kući za goste. Dakle, što ga čini izgledaju najbolje je ono što bi trebao biti teži za! Definitivno, što je potrebno. To je važan dio vašeg doma. Dok ste satima u čišćenje i uljepšavanje Vašeg doma, morate uzeti ekstra vrijeme za trijem. Trijemu ukrašavanje ideje dati u ovom članku zasigurno će vam pomoći u što je klasičan području.
Najbolji Trijem uređenje Ideje; Prednji trijem mora imati 'opuštanje' element. Što je ugodno, a s obzirom na to baš kao i drugu prostoriju, a ukras je ključ da bi ga na mjesto koje svaki gost će obožavati.
Trijem uređenje Ideje # 1: Čišćenje; Prvi korak uređenja trijema je to čist. De-nered to je primarni zadatak. Vi samo trebate skinuti sve one nepotrebne stvari leži u vašem trijem. Jednom kada je de-pretrpan, da ćete dobiti ideju o ukupno raspoloživom prostoru. Sada je oprati ili očistiti krpe komada i deterdžent, tako da podove, namještaj, zidove, stakla, itd. sve dobiti čisti. To će učiniti trijem izgledati svježe i svijetle. Sada započeti s dodavanjem novih elemenata na trijem.
Trijem uređenje Ideje # 2: Zidovi i podova: "Ovo su važni elementi trijem. A sunroom je staklo pokriva, drugi trijem može biti otvoren od jedne ili više strana. Zidovi moraju biti u boji svijetla. Uvijek možete koristiti tamne nijanse boje kao što će biti dovoljno prirodnog svijetla dolazi u. U slučaju malog trijema površine, koristite samo boje svjetla. Možete se odlučiti za žute ili narančaste. Ostale boje koje će kompliment na svoj eksterijera će izgledati odlično. Tople nijanse daju strašan osjećaj na trijem. Također možete se odlučiti za promašaj slikarske tehnike kako bi ga moderan izgled. Podovi moraju biti sjajne i da imaju svijetle i savršen izgled. Možete se odlučiti za visoki sjaj palube emajl da se bojite podnice.
Trijem uređenje Ideje # 3: Namještaj, Namještaj je jedan od faktora koji igraju važnu ulogu u ukrašavaju se izgled vaše trijem. Sjeti se da je da se stvarno ugodno. Trijem je područje da su kave u rano ujutro ili razgovor sa svojim prijateljima. Ovo je mjesto gdje bi ljubav za početak lijen nedjelja s novinama, tako da je sjedi aranžman mora biti najbolje i udoban previše. Možete birati iz bilo metalnim, drvenim ili kožni namještaj. Wicker Sofe i bentwood rokeri kao najbolje one za svoj trijem. Metalni ostaci najbolje za male prostore jer neće dati a 'blokirani-up' izgled. Za velike trijem, možete se odlučiti za udoban kožni one. Nakon svih izbora namještaja u velikoj mjeri će ovisiti o tome hoće li imate otvoren trijem, prikazan trijem pokriveni ili trijem. Wicker namještaj je pametan izbor, jer je za sve vremenske uvjete namještaja. Neki od drveta namještaj koji stoji do elemenata je također dobar izbor. Provjerite jeste li mjesto stolova i 1-2 strane tablice, kao dobro.
Trijem uređenje Ideje # 4: Opremanje; Svi Sofe, stolice, Ležaljke, ljuljačke trebaju imati najbolje jastucima. Bright i šarene namještaj će dati svjež i lijep izgled trijem. Koristite tkanine sa jedinstvenim obrascima i tekstura. Koristite sve-da li tkanine za zavjese, u slučaju otvorenog trijema. Za prikazivan trijemom, koristite vidjeti-kroz bambus rolete ili tamne boje tkanina zavjesa. Uvjerite se da je tkanina je otporna na sunce-drugi to će nestati s vremenom. Koristeći Matchstick roll-up prozora ili ratana roll-up je odlična ideja kako bi zaštitili namještaj od kiše i sunca. Štoviše, ovi daju prirodan i svjež dodir na trijem.
Trijem uređenje Ideje # 5: Rasvjeta, Built-in rasvjeta je jedan od načina da konačan osvijetliti trijem. Vjerojatno ćete trebati to samo nakon večernje. Imaju posebne ukrasne lampe za kasne večeri. Izbjegavajte redovite rasvjetu kao što to unutar svoje kuće. Imajući trijem rasvjeta dim će se stvoriti idealan ambijent. Pobrinite se mala svjetla osvjetljavaju svaki kutak, tako da cijelo područje je ispravno vidljiv. Mali lusteri se također može koristiti da imaju lijepog izgleda trijem. Pročitajte više o luster rasvjete.
Trijem uređenje Ideje # 6: Biljke, jedan od uređenja savjeti za trijem ispred ili sunroom je mjesto puno biljaka. Umjesto druge opreme, možete koristiti različite sorte biljaka koje se mogu tolerirati visoke sunčeve svjetlosti. Ne zaboravite da morate odlučiti za takve biljke u sunroom tako da mogu napredovati tamo. Možete ih mjesto u kutovima na uglu tablice. Također, nakon što je vješanje biljke je dobra ideja za ukrašavanje sunroom. Obilje zelenila jednostavan način za ukrasiti trijem koji će također dati cool osjećaj na ovo područje. Jedan od ispred trijema ukrašavanja ideja za jesen je da se stavke pada ukras poput čunjeva bor, jabuke, grane i plodine, lišće, bundeve, cornstalks i brusnice te ih organizirati u trijem. Ići u šetnju, dobiti ove stavke i istraživati ​​svoju kreativnost da ukrasite svoj trijem s ovim prekrasnim elementima prirode. To je jedan od trijema uređenja ideje za jesen, koji će stvoriti savršenu atmosferu u ovom području.
Spomenuti trijem uređenje ideje sigurno će vam pomoći u izradi Vaše trijem savršeno mjesto. Uzmite si vremena i tražiti sorti i mogućnosti u namještaj, namještaj i pribor potreban da bi se ukrasite svoj trijem. Ovo će osigurati savršen izlaz, elegantan trijem!