Blow Dry kovrčava kosa

Udarac sušenja je jedna od mnogih tehnika koje su potrebne za brigu o kovrčavu kosu. Najveća korist od udarca sušenja kovrčavu kosu je da se drži vitičasta brave pod kontrolu i čini ih upravljati. Pa, mnogo kovrčave kose nositelji znati važnost sušenja udarac i to učiniti na regularnoj osnovi. Međutim, mnogi među njima završiti s neposlušnu i grubo dlakom na vrijeme. To je zato što oni ne znaju ispravnu metodu puhati sušenja kovrčavu kosu. Ako ste pronašli vaš slučaj će biti slična onoj od takvih nesretnih ljudi, ili su amaterski u umjetnosti udarac sušenja, imate posrnuo na pravo članak.
Sljedeći opis govori vam kako puhati suho kovrčavu kosu. Pročitajte o kako bi naučili sve osnovne tehnike sušenja puhati kovrčavu kosu, sa i bez difuzora. Evo više o tome kako upravljati kovrčavu kosu.
Kako Blow Dry kovrčavu kosu bez difuzora?
Kao i svi ostali za njegu kose tehnika, udarac sušenje treba čistu kosu donijeti puni učinak. Dakle, početi sa pranje kose. Ovdje su sve osnovne upute za udarac sušenje kovrčavu kosu.
1. korak: Češalj kosu temeljito prije nego što šampon njega.; Korak 2: Koristite blage šampone za pranje kose.; Korak 3: Odmah nakon deterdzentom, primijeniti duboku ili teških uređaj na mokru kosu. Koristeći uređaj za kovrčavu kosu će biti dobar izbor.; Korak 4: Ostavite uređaj za oko 3-5 minuta na svoju kosu. To će omogućiti dobru apsorpciju.; Korak 5: ispirati regenerator dobro iz vaše kose. Držite ispiranje do kosa ne osjeća sklizak.; Korak 6: Pokušajte češalj za kosu, tako da pokrenete svoje prste kroz nju.; Korak 7: Zamotajte mokru kosu s ručnikom, i ostaviti na za par minuta. Ručnik će apsorbirati višak vlage iz kose.; Korak 8: Primjena topline zaštitni losion udarac sušenja na svoju kosu kako bi zaštitili one prekrasne brave od prekomjerne topline. Nanesite ga u dijelu da biste dobili puni učinak na vašu kosu.; 9. korak: Nanesite dobar kvalitetu kose pjenu na kosu. Izbjegavajte njegovu primjenu na kožu ili korijen kose kao što ste svibanj kraj gore sa masnu ili masne kose.; Korak 10: Uz pomoć prstiju, pokušati napraviti kovrče. To će dati svoju kosu glatkom i nakon sušenja.; Korak 11: Postavite fenom na visoke temperature, ali i zadržati brzinu ventilatora niska.; Korak 12: Blow suhu kosu počevši od ispod. Stop puhati sušenje, dok je kosa još mokra. Inače, od vas će završiti tijekom sušenja kosu.
Kako puhati Dry kovrčave kose s difuzorom?
Blow sušenja kosu bez difuzora može učiniti vaše suhu kovrčavu kosu neposlušnu i ne podliježe tijekom vremena. Stoga, nemojte koristiti kvalitetan diffuser dok puhati sušenja. U obavljanju sve gore navedene korake 'kako puhati suho kovrčavu kosu ", stati difuzor do kraja fenom u koraku 11. Uvjerite se da je difuzora fiksne dobro i prikriti tok zraka u potpunosti jer u protivnom vrući zrak, učinit će kosu kovrčast. Pročitajte više na neposlušnu kovrčavu kosu.
Kako do puhati suho kovrčava kosa ravno?
Možete koristiti fenom kako bi vaš kovrčava kosa gledati ravno za par sati. Osnovne korake o tome kako puhati suho kovrčava kosa ravno dani su ovdje. Izvođenje prvih 8 korake kao gore.
Korak 9: Podijelite kosu u male dijelove, te ih isječak se odvojeno. To će vam pomoći u radu na jednom dijelu.; Korak 10: Uzmite jedan dio s prednje strane, a to češalj dobro s gustom četkom počevši od korijena.; Korak 11: Povucite kosu odjeljak daleko od vaše glave. Držite ga rastegnut i ravno dok puhati da se osuši.; Korak 12: Pokreni kosu donjoj kosa odjeljak prvi. Blow sušenje hair u ovoj način neće ispraviti vaše kose.; Korak 13: Ponovite gore navedeni korak za svaki dio kose ispraviti vaše cijelo kose.
Pročitajte više na:; Kako da se osuši kovrčave kose, proizvodi za njegu kose za kovrčavu kosu, za njegu kose za kovrčavu kosu, prolazeći iznad pisati-gore, morate imati doći da znaju da postoje vrlo male razlike između pogrešne i pravo tehnike sušenja puhati kovrčavu kosu. Trebate shvatiti razliku i prije puhati sušenja kosu. Važno je napomenuti ovdje da biste trebali puhati suho kovrčavu kosu samo kad imate dovoljno vremena u ruci. Air sušenje kovrčava kosa ne može učiniti mnogo dobra za vas, ali definitivno će uštedjeti vaše kose od postaje neposlušnu, glup i grub. Izgled vaše kose odražava vašu osobnost u velikoj mjeri. Pokušajte držati ih očistiti, uvjetovan, sjajan i pun života i uvijek.