Kako se prijaviti šminke oko očiju

Šminke oko očiju je odličan način da biste dodali novu definiciju nečije lijepe oči. Po doba dana, kao i prigodu da ste pohađaju, možete isprobati različite stilove i tehnike šminke oko očiju koji odgovaraju situaciji. Možete eksperimentirati s različitim proizvodima šminke oko očiju, uključujući različite vrste i boje eyeshadows, eyeliners, itd. kako bi vaše oči izgledaju izražajan i lijepa. Dakle, ako ste u potrazi za odgovorima o tome kako primijeniti oka šminka savršeno, ovdje su neke jednostavne korake koje možete pratiti. Pročitajte više o tehnikama i šminke oko očiju oka šminka ideje.
Kako se prijaviti šminke oko očiju
Šminke oko očiju obično počinje s jatak i baze, zatim sjenilo, kao i olovka za oči, a završava uz primjenu maskara. S tim kozmetika, možete stvoriti jednostavan, kao i dramatičan izgled za vaše oči. Neka nas pogledajte neke savjete koji će vam pomoći u primjeni šminke oko očiju. Pročitajte više o prirodnim oka šminka i šminka savjeta za oči.
Korektor i Eye baze, nakon što su primijenili temelj na vaše lice, nakon čega slijedi puder, sljedeći korak će biti pokrenuti oka šminka. Prije nego počnete igrati s sjenilo, potrebno je da primijenite korektor i oko baze. Korektor je za ljude koji imaju problem tamne krugove ispod očiju. Dot područje ispod očiju s jatak, a zatim početi proteže od unutrašnjeg prema vanjskom kutu dok korektor mješavine u potpunosti sa osnova. Ovo bi trebao biti slijeđen mimo oka bazu koja morate primijeniti na cijeli gornji očni kapak. Uloga oka baza je vidjeti na to da sjenilo ostane na oči za dugo vremena.
Sjenilo; Primjenom sjenilo je sljedeći korak oka šminka. Eyeshadows su dostupni u tri različite oblike koji su u prahu, vrhnje i tekućine. Eyeshadows su dostupni u različitim bojama, među kojima trebate izabrati one koje se podudaraju s bojom očiju. Za dnevnu šminku, koristeći svjetlo nijansu smeđe će izgledati prirodno. Međutim, ako imate da prisustvuju noćna stranke, to će biti najbolje stvoriti dramatičan izgled uz pomoć dvije-tri boje eyeshadows. Odaberite nijanse koje su svjetlo, srednje i tamno, ali vidim da je da ove boje kompliment jedni druge. Počnite sa najlakšim hladovinom i Primijenite ga iona cijelog kapka, uključujući kosti obrve uz pomoć stana obrva četkom. Jednom kada ste primijenili svjetlost obrve hlada, sljedeći korak će biti da koristite medij u boji sjenilo. Uz različite sjenilo kistom, nanesite drugi boje iz unutarnji kut kapka prema vanjskom rubu oka. Prstima, spoj dvije boje u blizini rub vaših očiju da imaju čak i izgled. Ako želite dimi eyed izgled, možete koristiti treće boje previše, inače možete prestati s dva eyeshadows. Odaberite najtamnije boje za treće sjenilo i nanesite kao i ti s drugom boju očiju. Nanesite tamni kaput iznad trepavica za veći efekt. Znati više o tome kako primijeniti sjenilo korak po korak i kako primijeniti šminka za oči.
Eyeliner i maskara, a nakon primjene sjenilo, olovka za oči dolazi i koja dolazi u dva različita oblika. Iako se najčešće koristi olovka za oči, tekućina je jedan, također možete koristiti olovku jedan redak oči. Tu su i različite boje olovka za oči koje možete izabrati. Za prirodni izgled, trebali biste koristiti olovku eyeliner koji je smeđe boje. S druge strane, za večernjim zabavama, možete koristiti eyeliner boje koje odgovaraju vašem boja okom. Koji god tip eyeliner koristite, vaš eyeliner treba biti tanka linija, to je samo iznad kapaka. Također možete koristiti tamno sjenilo na mjestu eyeliner. To slijedi maskara koja mora biti primijenjena na vršcima trepavica. Prije nego što primijenite maskara, rotor your eyelashes s uvijač, a zatim primijeniti sloj na maskara preko njega. Primjene maskara ne samo da pomaže u zamračenje trepavice, ali također pomagala u njima produživanje. Pročitajte više o primjeni eyeliner savjete i kako se primjenjuju eyeliner.
Vi svibanj želite pročitati više na:; Krajnje Prekrasna šminke oko očiju; dramske šminke oko očiju Ideje; Eyeliner Šminka Savjeti, nadam se da svoje sumnje o tome kako primijeniti šminke oko očiju su izbrisani s ovim člankom. Iako znajući na pravilan način primjene je važno, boje koje koristite za oči i određuju učinak će stvoriti. Dakle, trebali trošiti vrijeme isprobavanja i odabiru boja koje će kompliment ton vaše kože, kao i boju očiju.