Glikolna kiselina Sredstvo za čišćenje

Čišćenje kože je važan dio svakodnevnog režima za njegu kože. Na tržištu je potopljena s raznim kože proizvodi za čišćenje. Oni su često formulirane njihove proizvodne tvrtke tako da odgovaraju određenom tip kože, a njihov izbor u cijelosti ovisi o osobnom izboru potrošača. Mnogi korisnici su često zbunjeni s raznolikošću proizvoda i zadržati pitajući se koji od njih će biti najprikladniji za njih. Oni su često završavaju potrošnje prilično velik iznos novca na svoje suđenje, a pogodak strategiju kako bi pronašli proizvod najprikladnija za njih.
Ako ste pronašli vaš slučaj da se sličan, možete spremiti svoj teško zarađen novac od uzimajući izgubiti na traženju najbolje. Razlog tome je što glikolne kiseline za čišćenje je poznato da se jedan od najboljih cleansing sredstva za kožu, i možete sigurno ići za to. U stvari, to je bio korišten od strane dermatologa for čišćenje kože svrhe. Sljedeći račun daje vam neke informacije o glikolne kiseline za čišćenje.
Glikolna kiselina Sredstvo za čišćenje: Uvod
Glikolna kiselina je najmanji alpha hydroxy acid (AHA). Također je poznat kao hydroxyacetic kiselina. Glikolna kiselina kemijski je opisan kao topiv u vodi, kristalni, bezbojan i bez mirisa tvar koja je higroskopan u prirodi. To je obično se dobiva iz šećerne trske usjeva. Glikolne kiseline ima izvrsnu sposobnost prodrijeti kožu. Ovo posebno svojstvo ga čini pogodnim za korištenje u širokom rasponu proizvoda za njegu kože. To je uglavnom se koristi kao kemijski oguliti to exfoliate gornji sloj mrtve kože. Naučimo neke važne prednosti glikolne kiseline za čišćenje.
Prednosti glycolic kiseline za čišćenje
Dermatolozi su čineći korištenje glikolne kiseline posvijetliti ten kože i liječenje brojnih kožnih bolesti kao što su aktinski keratoza, seborrheic keratoze i hiperkeratoza. Mogu ga koristiti u koncentracijama bilo gdje između 10-70%, što ovisi o cilju tretmana. Koncentracija više od 20% glikolne kiseline općenito ne preporučuje za over-the-counter kozmetičkih proizvoda.
Za kozmetičke svrhe, glikolne kiseline se uglavnom koristi za kožu piling. To uklanja sve tragove šminke, nečistoće i prašine iz pore na koži još uvijek prilično učinkovito nježno. Dakle, to je aktivni sastojak mnogih proizvoda čišćenje kože. The čišćenje with glikolne kiseline obično koriste kombinaciju ga s brojnim drugim moćan kože njegu tvari kao što su kamilica, naranča ili grejp sjeme ulja, antioksidanata i vitamina A, C i E. Prema promatranju, redovite upotrebe glikolne kiseline za čišćenje vidljivo smanjuje pojavu fine linije i pore iz kože. Da biste dodali tim, on povećava sjaj kože. Tako, glikolne kiseline za čišćenje su nevjerojatan proizvodi za njegu kože.
Glikolne kiseline za čišćenje je posebno dobar za one koji imaju naftu i acne sklone kože. Čisti pore na koži od prašine, prljavštine i krhotine stanica, i uklanja višak ulja. Smjer korištenja se obično daje na pakiranju. To je trebala biti primijenjen na suhu kožu i dozvoljeno da ostanu za par minuta prije brisanja ili ispiranje off. Glikolna kiselina je nadražujuće po prirodi, pa blage trnce očekuje. Međutim, ako intenzivno spaljivanje pusta, odmah treba da ga isprati.
Koncentracija glikolne kiseline u proizvodima za njegu kože dostupne na tržištu, uglavnom između 10-15%, te je trebala biti korištena jednom ili dva puta tjedno. Dnevno korištenje nije dopušteno zbog kiselosti koje mogu oštetiti kožu tijekom vremena. Međutim, sada-a-dana, blaga glikolne kiseline za čišćenje s 3-4% koncentracije je na raspolaganju i apsolutno su sigurni za svakodnevnu uporabu. Takva sredstva za čišćenje su posebno koristan za one koji imaju masnu i aknama sklone kože kao da to pomaže zadržati kožu čistom i ulje besplatno. Praksa korištenja glikolne kiseline za čišćenje za acne kontrolu raste iz dana u dan. Uz sve ove pogodnosti, primjene glikolne kiseline za čišćenje poslije brijanja sprečava nastanak urastao kose uzrokovano redovitim brijanje.
Pročitajte više na:; glycolic acid Face Cream, glycolic acid nuspojave; glycolic kiselina i njegu kože, a od glikolne kiseline za čišćenje djela exfoliating akcije, ona treba vašu posebnu pažnju i njegu, dok korištenja. Pre svega, nikada ga primijeniti na ili oko očiju i sluznicu. Drugo, nikada ne idu vani na suncu bez nošenja sunscreen losion. To je zbog toga, glikolne kiseline čišćenje exfoliates gornjim slojevima kože (epidermisa), što je više osjetljiv na sunčevu svjetlost. Treće, nikada ne bi trebao uzimati glikolne kiseline i proizvoda na temelju njega. Razlog iza toga je da se dobiva pretvaraju u oksalne kiseline na metabolizam, što može izazvati štetne učinke na vaše zdravlje. Četvrto, iako je smatra prilično sigurna za dugotrajno vanjski program, ali biste trebali konzultirati dermatolog, ako ste pate od kožnih bolesti poput ekcema, psorijaze, itd. Čak i ako je sve zdravo i normalno s vaše kože, to je Preporučuje se ne koristiti za čišćenje s glikolne kiseline koja ima više od 10%, koncentracija biti na sigurnoj strani. Dakle, doći sami jedan od najboljih glikolne kiseline za čišćenje i koristiti ga pažljivo da biste dobili besprijekornu kožu svijetli sa zdravstvenim.