Kako Get Over Netko

Break up su dio te pošiljke ovu stvar zove ljubav. Stoga ne čudi da su mnogi od nas znaju kako se nositi s razbiti. Ipak, uzimajući preko nekoga, vjerujte mi, može biti jako bolno. Iako, ako ste smogao hrabrosti i prihvatili istinu, onda život će biti puno bolje. Postoje dvije stvari na ovu nesigurnim pitanje. Ili da ste imali odnos break up (žao mi je da bi to moglo zvuk previše tehnički, kada je sve o emocijama i pitanja srca) ili odnos nikada nije bio tamo. To je bio samo vas koji je bio u ljubavi s muškarcem ili djevojke i on ili ona išao daleko s nekim drugim. U takvom scenariju što ćete učiniti? Pa, možda checking out sljedeći tekst znati kako da biste dobili više netko ne može biti loša ideja.
Getting Over Netko
Ne možete imati niz različitih pravila ljubavi za dečke i djevojke, iako način na koji su se o tome moglo biti svakako drugačije. Dakle, ovdje je više.
Nema Komunikacija Zona: Što će se dogoditi, molimo izbjeći bilo kakve komunikacije s Vama posebnu osobu. Čak i ako on ili ona pokušava komunicirati, putem telefona, e-mail ili tekst, obuzdati napast reagirati na njih. Izrežite komunikacija potpuno, ni način. Da bi se olakšalo to, blok glasnik, uklonite e-mail adresu i voli od svojeg mrežnog (To može izgledati surova, ali med, moraš to učiniti). To također uključuje blokiranje te osobe iz socijalne umrežavanje sučelja i voli. Ostavite bez kamena neprevrnut kako bi bili sigurni da nemate svoje ime bilo gdje na svoj popis kontakata, a uzimajući preko nekoga. To je vrlo učinkovit strategije kao odgovor, posebice kako da biste dobili preko vašeg ex.
Vrijeme je najbolji iscjelitelja: Dajte sebi dovoljno vremena da se iz ovog rutina. Ti radije ne bi silom sebi da ne razmišljati o momak ili djevojka. To se ne događa da se lako, nakon što su sve što je uzimajući u odnosu na prvu ljubav. Dakle, dati vaše slomljeno srce dovoljno vremena da ozdravi. Tuguju koliko god želite. Neka ovaj dobivanje više netko biti postupan i prirodni proces. Osim toga, prihvatite okrutna stvarnost.
Upuštati se u sebe: Ovo je najbolja stvar što možete učiniti za rukovanje razbiti. Centar svoje aktivnosti oko stvari koje želite učiniti. Razmazite se do balčaka. Idi i zabavite se sa svojim najboljim prijateljima. To će pomoći raspusti misli o njemu ili njoj. Provjerite nove prijatelje, život će se vratiti na stazu. Razgovarajte s najbližim prijateljima i oduška svojim osjećanjima. Jedan momak ili djevojka ne čini veliku razliku u životu, hajde!
Vaš Ex? Nije dobra opcija: Ti si ozlijeđen, ranjivim i njegu jedan bruised srce. U tom stanju, to bi bilo prirodno ako želite doći u dodir sa svojim ex. Ali onda opet djevojke, to nije vrlo dobra ideja da razgovaraju i početi dating vaš bivši dečko opet. Ovo je velika ne, ne kada je riječ o tome kako da biste dobili preko nekoga.
Clean Up: Da, to radi čuda na mirno živce. Čišćenje vašeg ormara ili spavaćoj sobi ili uredu kabine je odličan način da se odviti i zadržati ga daleko od pluta ispred vaše oči i vaš um. Odložite off sve što vas podsjeća na njega ili nju.
Naći netko: Dobro bi to moglo biti na vrhu vući za dobivanje više od čovjeka ili uzimajući preko djevojčicu, ali morate biti oprezni. Da, možete naći netko drugi, ali ne dopustite da bude više nego avantura. Vi ste jednom ugrizla dvaput sramežljivi, stoga nemojte se emocionalno uključeni u toj novoj osobi. Družiti se, ići za filmove, večera. No, koliko je to moguće držati ga na to. Ništa više. Slažem se to ne može biti zvuk prijedlog, posebno ako mislite da je momak ili djevojka je dobivanje ozbiljnih o vama.
Pročitajte više o tome u:, Kako da biste dobili preko Guy, koja se bavi Break Up, Premještanje na Nakon Break Up, Kako preboljeti nekoga ili za primjer kako da biste dobili preko vašeg slomili je baš kao i onih mnoštvo događaja u životu. Morat ćete ih prihvatiti graciozno i ​​uz prstohvat soli. Ako ste se osjećali da to nije fer na njegov na njenom dijelu, onda bih rekao životu sigurno je nepravedno. No, show ide dalje! Na kraju, imati vjeru da će naći da je netko, poput Celine Dion je izjavio u jednoj od svojih pjesama, nemojte odustati od svoje vjere, ljubavi dolazi onima koji to vjeruju.
I to je način na koji je to!