Prirodne njegu kose za African American žene

Za svaku ženu, njenu kosu joj je kruna slave. Svi od nas imati različite vrste kose, dok neki od nas imaju ravnu kosu, drugi imaju kovrčavu kosu. African American žene su poznate po svojim šik i funky crne frizura. Međutim, s obzirom na strukturu svoje kose, oni zahtijevaju dodatni njegu kose, jer nije lako održavati takve guste prirodne kose. To je razlog da se puno African American žena trajnu, ili pretjerano izravnati kosu, kao što su oni frustrirani sa svojim prirodne kose. Međutim, postoje načini za prirodne njegu kose za African American žene, bez potrebe da se naselje na skupe tretmane, odnosno potrebu da se oštetiti kosu s topline. Pročitajte više na prirodnu njegu kose za crne žene.
Prirodne njegu kose za Afroamerikanaca
Kad je riječ o African American kosu, trebali biste ih tretirati kao zbirka finih vlakana, tako da ona mora biti tretirana kao blago što je više moguće. Bolje ti tretirati kosu, bolje će biti u mogućnosti da rastu i izgledaju. Većina African American žene čine prvu pogrešku, dok je kosa mokra. Kosa je najviše krhki i ranjivi stanje kada je mokro, pa kako bi se spriječilo oštećenje, ulagati u najboljem crnom proizvode za njegu kose, kao sulfat besplatno šamponi koji ne strip kosu svojih prirodnih ulja i na taj način, smatra kao najbolje šampon za kovrčavu kosu. Jedna vrlo važna točka u prirodnim njegu kose za African American žena je uvijek koristiti širok nazubljenim češljem. Ako koristite redovito češalj, on je idući u dovesti do gubitka kose. Blow pretjerano sušenje također ne preporučuje za prirodne crne kose. Iako puhati sušači i željezo stan dati privremeni gladak izgled za kosu, ali na duge staze, toplinski uređaji su štetni za kosu. Još jedan savjet za njegu kose za crne žene je ne koristiti previše kosu, posebno pamuka ili metalnih vrhom hair elastics ili glavu bendova, koji su glavni uzrok lom za kosu, pa umjesto toga koristiti elastics satena kosu i glavu bendova.
Prirodne njegu kose Savjeti za African American žene
Slijedi nekoliko savjeta za njegu kose prirodnim za African American žene koje su odlučujuće za pratiti za kosu da bude zdrav i sjajan:, to je izuzetno važno kako bi ulje svoj skalp na redovnoj osnovi prirodnih ulja kao što su Shea maslac; masirajte kožu na redovnoj osnovi za promicanje cirkulaciju i proizvodnju nafte, Ne perite kosu više od jednom tjedno, kao i sve češće od toga će isušiti kosu, češalj kosu dok ste uređaj njega, za uklanjanje čvorova, dok su su mokre, uvijek koristiti ostaviti u uređaj nakon pranja kose, izbjegavajte alkohol proizvoda na bazi, pokušajte umjesto toga koristiti prirodne proizvode za njegu kose za African American žene, zapamtite da je voda vrlo dobro za kosu, pa spritzing malo vode na kosu svakodnevno je dobra ideja, pobrinite se da vam moisturize kosu najmanje dva dana u tjednu, osim uređaj. Budući da prirodna je kosa suha, to je sranje gore vlagu kada je primjereno je hidratizirana, bilo da odjeljak kosu i pletenice, ili ga vezati natrag prije nego što odete u krevet, to će smanjiti broj poteškoća morate češljati iz sljedećeg jutra, smanjenje šanse za kosu lom, dok spava, zavezati satenska marama oko kosu i spavanje. To će vam pomoći da izbjegnete uzimajući split završava uzrokovane kosu trljanjem grubi jastučnica, jesti zdrave prehrane. Vrlo je važno da biste dobili dovoljnu količinu proteina i vitamina za zdravu kosu, pronaći stil koji odgovara vašim kose i vašem stilu. Što više radite protiv kosu, više naglasio je vaša kosa će biti, što je rezultiralo u kosi lom i ženskog gubitka kose: "Ovo su neke važne točke za prirodnu njegu kose za African American žene. Tako da sada znate kako kontrolirati vaše kose, što konačno ne morate posegnuti za česte frizure više! Međutim, važno je slijediti strogi režim za njegu kose da zadrži ljepotu vaše prirodne kose. Dakle, tih prirodnih proizvoda za njegu kose savjeti za African American žene su lako slijediti, i jamčit će vaša kosa će ostati zdrava, sjajna i lijepa i uvijek!