Pravilno Tablica Postavka za svečanu večeru

Postoji mnoštvo pravila o formalnom blagovaonom. Ako vam se ne koriste za hosting svečane večere, zadatak može biti prilično drljanje jedan. Da bi vam pomoći, mi ne samo da imaju informacije o pravilnom postavljanju stola za svečanu večeru, ali također imaju i savjeta kako biste dobili kroz večer sans nezgoda. Klasični francuski obrok je 13 kolegija, ali danas je norma tri ili četiri tečajeva. A aspekt treba zapamtiti je da što je broj kolegija povećava, veličina porcije hrane koja ide na tanjur smanjuje, baš kao i količina vina u čaši. Drugi pokazivač je da ako planirate pozvati više od 12 ljudi za svečanu večeru, onda bi trebao biti serviran u buffet stilu. Za dobru mjeru, držati rezervne pokriti postaviti, tako da možete brzo zamijeniti sve što padne na pod. Još jedan zgodan tip na odgovarajuće tablice postavku za svečanu večeru je imati pri ruci neki club soda i ručnici, koji se može koristiti u slučaju izlijevanja.
Kako postaviti tablicu Pravilno za Svečana večera
Za početak, mjesto karticu, koja govori svaka osoba gdje sjesti, gdje se nalazi iznad mjesta mat. Važan aspekt pravilan etiketa tablice postavka da je svako mjesto postavke moraju biti identične. U nekim slučajevima, ako imate ili na drugi način starinski lijepa tablice, možete koristiti mjesto Mats, ali ne i stolnjak. Dok polaganje stolnjak, provjerite da je pravilno usmjeren, te da jednaku količinu platno visi sve strane. Mjesto tepisi trebaju biti postavljeni tako da rub tepiha je ½ inča od ruba tablice. Ako koristite veliki tepisi, zatim stavite pribora za jelo, na mat. Naizmjence, ako koristite mali engleskog tipa tepisi, zatim pribora za jelo, ide direktno na stol.
Ako ste bili da povučemo crtu dolje središte dužine stola, ovo je mjesto gdje trkač ide. Oba kraja trkač treba ½ inča udaljen od stola's Edge. Rasporedi potreban broj stolica tako da se ravnomjerno raspoređeni oko stola. Sada mjesto tanjur poklopac ispred svake stolice, na takav način da se rub ploče je 1 inch udaljen od ruba stola. Dok polaganje pribor za jelo, temeljna pravila pravilan stol postavku za svečanu večeru je da obrađuje treba 1 inch od ruba stola. Kao što većina nas zna, najudaljeniji komada pribora za jelo se koristi prvi. Za neposredno desno od usluga ploče dođe nož, zatim žličicu, a zatim u juhu žlicu. Iznad njih su stavili naočale. Najudaljenijim staklo je staklo bijelo vino, a potom i crveno vino stakla, a zatim vodenog stakla. Kao što se kretati prema unutra, svaki staklo nalazi se malo iznad prethodnog. Thumb pravilo koje trebate slijediti da je vino stakla za glavno jelo je smješten iznad nož za taj tečaj. Sve dodatne čaše za vino su poredani iza prve dvije čaše.
Za neposredne lijeve strane službe ploča dolazi desert vilica, nakon čega slijedi večera tanjura, a zatim salata tanjura. Iznad viljuške je stavio kruh i maslac ploče, uz maslac nožem. Oštrice od maslaca nož mora suočiti u sredini ploče. Za lijevo od tanjura salata je smješten uredno presavijeni ubrus. Ova postavka možda pribor za jelo treba mijenjati malo po hrani koju namjeravate poslužiti. Ako planirate poslužiti predjelo prije juhe, zatim juhu žlicom može biti postavljen između noževa. Cvijeće izgledati prekrasno na večeru stol, ali provjerite je li vaše aranžmani ne biti iznad razine očiju. Isto tako, svijećnjaci moraju biti postavljeni tako da omogućuju svima da kontakt očima.
Pročitajte o:; Pravilno Etiquette Jela; Elegant Tablica Postavke; Formalno Etiquette Poslovnika; Ovi savjeti o pravilnom postavljanju stola za svečanu večeru treba vam omogućiti da domaćin bezbrižno večeru. Kao domaćin / domaćica, vi također trebate sjedalo ljudi na takav način da svatko je udoban i ima jednostavan protok razgovora za stolom.