Kako Minimiziraj Pore

Mane besplatno, lijepu kožu je san za mnoge žene, posebno one koji su u bitku s nizom problema kože svaki dan. Uzrokovana genetskim faktorima, proces starenja, ili preko izloženost suncu, velike pore na koži su zajednički njegu kože lica problem koji broj ljudi da se bave. Ne zaboraviti da je povećani pore su obično preteča ružan blackheads, pimples i acne. Iako ne postoji trajno mjera za smanjenje veličine pora, znajući kako bi se smanjili pore, naravno, može vam pomoći smanjiti veličinu pore i spriječiti acne problema, osip na koži i breakouts da ga slijede.
Kako Minimiziraj pore kod kuće
Prije trošenja sreće na salonu tretmani ili na kozmetici, možete isprobati nekoliko koraka koji vam može pomoći razumjeti kako bi se smanjila pore na licu, naravno.
Soda za pečenje Liječenje, jedan od najboljih načina smanjenja pojave pore na licu je pomoću soda za pečenje. Ne samo to smanjenje veličine pora, ali je također vrlo učinkovit u uklanjanju graditi-gore od mrtve kože i prljavštine s vašeg lica. Za korištenje pečenje soda liječenja, prvo trebate očistiti lice. Koristite blage cleanser ili domaći sapun koji je besplatan umjetne mirise, boje i kemikalije. Operite lice i osušite. Sada miješati dvije žlice sode bikarbone s malo vode u dlan vaše ruke. Nježno masirajte ga na lice kružnim pokretima. Učinite to za oko pola minute, a zatim isperite hladnom vodom. Koristite mekanu čistim ručnikom Pat lice suho. Tjedan dana redovitih tretmana i vidjet ćete vidljive smanjenje veličine pora.
Rajčica lica Maska, rajčice maske su dobar način za ne samo smanjivanje pora na licu, ali također ima efekt izbjeljivanja kao dobro. Za izradu maske od rajčice, morate prvi dio i de-sjeme rajčice. Kaša rajčice i primijeniti ga na lice. Neka maska ​​lica sjesti za deset minuta, a zatim ga isperite toplom vodom. Ako imate suhu kožu, a zatim dodati neke jogurt na masku za hidratantni učinak.
Jaja i sok od naranče maskom, jedan od popularnih, home lijekova za smanjivanje pora je masku od jaja i sok od naranče. Bjelanjak ima kožu i ten toniranje povećanja sastojaka, a sok od naranče je dobar izbjeljivanje agent. Pomiješajte dva jaja s pola šalice soka od naranče i pomiješati smjesu. primjenjuju se na kožu i ostavite da i dalje za oko dvadeset minuta. Kasnije, isprati mlakom vodom. Pročitajte više o tome kako smanjiti pore.
Uz ove domaće maske za lice za smanjenje pore, također možete probati uključujući neke preventivne mjere u svoj režim za njegu kože koji može pomoći smanjiti pore i eliminirati rashes i breakouts kao dobro. , Najbolji način da biste dobili osloboditi od ružne velikih pora pridržavaju odgovarajući čišćenja rutinu. Perite lice svakodnevno ili čak dva puta na dan s blagim čišćenje sapunom ili opere lice, pogotovo ako koristite šminka. Ovaj njegu kože čišćenje pomoći će odčepiti pore uklanjanjem prljavštine i dopušta koži da diše. Nemojte nikada ostaviti tragove šminke kada otići na spavanje. , Piling i toniranje kože pomaže u uklanjanju nečistoća i prljavština svoje lice dok se zatvara pore i zatezanja kože. Korištenje mild exfoliaters sadrže salicilni kiselina je jedan od najboljih načina sloughing off mrtve stanice kože zarobljeni u pore, dok drenažna pomaže u constricting veličine pora. Više o ljuštiti lice kod kuće. , Korištenje krema za sunčanje sa SPF minimalno od 30 kako bi se izbjeglo pojavljivanje pora veći nego što su. ; Vlaži kožu dnevno, čak i ako imate masnu kožu. U slučaju da imate masnu kožu tražiti bezuljni, gela se temelji moisturizers. , Znajući kako smanjiti pore na licu, naravno, pomaže vam da dobijete zračenja, manu free skin koji ste uvijek longed za. Imajte na umu da većina home lijekova neće trenutna rezultate za razliku od microdermabrasion i kozmetičke procedure. No uz redovite uporabe i malo strpljenja možete postići glatku besprijekorna tena, bez potrebe da se bave ružna nuspojava raznih tretmana kože.