Dye Tamno smeđa kosa

Tamno smeđa kosa je jedan od onih prirodne kose boje koje izgledaju stilski. Bez boje ili prugasti, tamno smeđe kose mogu vam dati sjajan izgled. Ipak, da li razmišljate o dodavanju neke boje da ga olakšaj, ili da bi ga više moderan? Evo kako obojeni tamno smeđe kose i čine ga gledati još više prekrasan. Proći kroz ove bojanje kose ideje.
Kako Dye tamno braon kosa?, Imate mnogo mogućnosti, a umire tamno smeđu kosu. Ali, koristeći ekstremnim nijansi je strogo ne-ne. Iako oni mogu vam odgovarati, početnici moraju držati nijanse u blizini prirodnu boju kose. Glavni pravilo je ne koristiti boje više od tri nijanse svjetlije ili tamnije od svoje izvorne boju kose. Sljedeće su savjete za bojenje tamno smeđu kosu.
Dye Tamno smeđa kosa - Cool Light Brown, ako se pitate koja je najbolja boja na obojeni tamno smeđu kosu, a zatim svijetlo smeđe je odgovor. Dye tamno smeđa kosa svijetlo smeđe, a vi ste sigurni da izgleda zapanjujuće. Dok je svijetlo smeđa boja daje pomodan izgled, ne čini vam izgledati previše hrabar kao i sa zlatnim plavuša. Dakle, to je savršen hlad da se odluče za umiranje, dok tamno smeđu kosu. Dobijte više ideja o najbolji način da se olakšaj tamno smeđu kosu.
Dye Tamno smeđa kosa - Moderan Red; Ako želite obojeni tamno smeđe kose u crvenu onda postoje neke stvari koje treba razmotriti. Najvažnija stvar trebate uzeti u obzir je vaš ten. Crvena boja kose će vam dati vrlo drugačiji izgled od postojećih jedan pa pogledajte da li će ići dobro s vaše kože ton ili ne. Možete birati od bakra, tamno crvene, bogate Auburn, mahagoni, tamno crvene koralje, cinober crveno, i sl. u skladu s vašim ten. Svjetlije nijanse će ići i na vas ako imate puti. Za opaljen i tamne kože, bogatu Auburn, mahagonij i tamno crvena su najbolje.
Dye Tamno smeđa kosa - Bold Glazbeni, plavuša je boja i većina vas će hatar to imati u kosu. To daje vašu osobnost jedan hrabar i vrlo moderan izgled. Iako je to loša ideja da ide plavuša ako je to prvi put dok ste umiranje tamno smeđu kosu, uvijek možete isprobati plavuša naglašava. Odlučite se za jagode plavuša, plavuša meda, svijetlo zlatno smeđa, đumbir plavuša plavuša i druge nijanse za highlighting vaše brave. Jednom kada se plavuša pruge, možete eksperimentirati s later plavuša nijanse za cijelu pokrivenost. Izdvajamo također će vam dati ideju da li je određeni shade ide dobro s vaše kože ton. Pročitajte više o ističe za tamne smeđe kose.
Održavanje Vašeg boji brave je bitno da se moderan izgled. Korištenjem specijalno formuliran kose proizvoda za obojenu kosu je potrebno. Ne idite za bilo koju drugu hair tretmane nakon umiranja kosu, jer može dovesti do oštećenja kose. Također, daju vašoj kosi octa i sode bikarbone oprati nekoliko dana prije nego što ih boji. Imajući kosa čista i bez ulja je bitno za njih bojanje ispravno. Možete se odlučiti za touch-up u slučaju novo narasla kose nakon što ste ih boji. Pročitajte više o dobiti pravu boju kose za vas.
Prije nego što se odlučite na ono što boje na obojeni tamno smeđu kosu, trebali biste uzeti u obzir navedene opcije na raspolaganju. Osim toga, pobrinite se da su boje i sjene odgovara vašoj koži ton. U slučaju da se opredjeljuju za pramenovi ili Lowlights for styling tamno smeđu boju kose, provjerite je li boja ide dobro uz boju kose. Bez obzira koliko glup your griva izgleda, nakon navedenog savjeta pomoći će vam učiniti ih šik.