Aloe Vera gel za lice

Aloe vera je succulent biljka koja pripada rodu aloe, koja se sastoji od oko 400 vrsta. Dok je većina vrsta ovog roda su starosjedioci u afričkim regijama, te biljke sada se može naći u većini bezvodan regije svijeta. Među različite vrste koje pripadaju rodu aloe, Aloe Vera je najpopularniji jedan i ime znači pravi aloe. Koristi od Aloe vera može se pratiti unatrag do vremena starih Egipćana, koji je prikazan ova biljka u zid djela. Ova biljka je poznata kao 'biljka besmrtnosti' i lišće ove biljke su pokopani uz pokojnika faraona. Također je bio korišten za liječenje rana i modrica, a također kao laksativ. Uočeno je da Aloe vera je jedan od važnih sastojaka biljnih lijekova u različitim regijama svijeta. S vremenom, sve više i više zdravlja blagodatima ove biljke su priznate od strane ljudi. Sada, Aloe Vera koristi se u različitim oblicima, kao što su, gelovi, sokovi, dodaci, itd., kao učinkovit pravni lijek za razne uvjete, posebno za njegu kože.
Aloe Vera gel za lice
Kao što je spomenuto, aloe vera se koristi u raznim oblicima, kao što su, sokovi, gelovi, dodataka, itd. U stvari, aloe gel je jedan od najčešćih sastojaka u mnogim proizvodima ljepote, a posebno onih vezanih uz njegu kože. Osim što je djelotvorno sredstvo za opekline i posjekotine, akne i ekcemi, aloe vera je također dobar za kožu uvjete, kao što su, suhoća, iritacija, svrbež, bore, itd. To smiruje kožu i smanjuje upalu i iritaciju kože, kada je primijeniti topically. Sada, znate da Aloe vera može biti primijenjen na kožu, a to uključuje lice previše. Osim što kožu glatkom i podatnom, također je rekao da Aloe vera može smanjiti bore. Studije pokazuju da je Aloe Vera sadrži spojeva, kao što su, polisaharidi, mannans, antrakinona i lektini, koji su odgovorni za svoje zdravstvene beneficije. Ukratko, aloe vera gel za lice može biti koristan u poboljšanju teksture i izgled kože. To je vidljivo iz činjenice da su brojni kozmetički proizvodi uključuju aloe vera kao sastojak. Sljedeće su neke od prednosti aloe vera gel za lice. ; Aloe vera gel za lice je dobro za ublažavanje posljedica opekline na koži. , To je dobar hidratantna gel sredstvo za kožu te je utvrđeno da je koristan za osobe sa suhom i oštećene kože. ; Aloe vera gel za lice je također koristan za uklanjanje mrtvih stanica kože, tako da je njegova zdravih sastojaka se apsorbira u kožu učinkovitije. , Aloe vera je vrlo bogat vitaminom C i vitamin E, koji mogu hraniti kožu i spriječiti starenje. ; Aloe vera gel za lice također može osvijetliti tamne mrlje na licu i time smanjiti pigmentacije. ; Redovna upotreba aloe vera gel za lice može smanjiti acne i acne ožiljaka. Aloe vera gel koristi uključuju svoje umirujuće djelovanje, što može smanjiti upale uzrokovane acne. Pročitajte više na Aloe Vera gel za akne. , Tako, aloe vera gel za lice može učiniti kožu glatkom i blistav i spriječiti ili smanjiti bore i tamne pjege. Ako imate bilo kakva povijest alergija, a zatim nanesite malu količinu gela aloe na ruci i ostaviti za neko vrijeme. Ako ne razviti alergijske reakcije, pokušajte ga primjenjuju na vaše lice. Počnite s vrlo malim količinama, koji se može postepeno povećavati. Međutim, kao reakcija na aloe vera gel je vrlo rijetka, osim ako gel nije čisti ili uključiti druge alergijske sastojke. Pročitajte više na:; Aloe Vera Gel pogodnosti, Aloe Vera i acne, Aloe Vera sok pogodnosti; Kako koristiti Aloe Vera gel za lice?
Aloe vera gel je dostupan na tržištu pod različitim zaštićenim imenima. Vi svibanj također odlučiti za čisti gel Aloe Vera za lice, koje se mogu izdvojiti iz svježeg lišća aloe vere. Sve što morate učiniti je ukloniti zelena kora od lišća i koristiti celuloze u njemu. Vi svibanj izrezati otvoriti lišće i primijeniti gel izravno ili uklonite koru i zatim koristite gel. Nanesite ga na lice i operite ga isključiti poslije trideset minuta. Vi svibanj također zadržati gel preko noći. Također možete koristiti komercijalno dostupan aloe gela aloe vere i druge proizvode, kao što su, scrubs, kreme, losione i sapune. Maske za lice također može biti pripremljena s aloe gel. Možete pripremiti jedan miješanjem jednakih količina (jedna žlica), aloe gel, mljevena zob, med i bademi tlo. Nanesite ga na lice i vrat, isperite mlakom vodom nakon dvadeset do trideset minuta. Čista može biti najbolji aloe vera gel za lice, ali, ako nađete neke komercijalne verzije više koristan, možete se odlučiti za potonje.
Sada, vi znate više o prednostima aloe vera gel za lice. Ovo je članak o topikalna primjena gela. Unos aloe vera u bilo kojem obliku mora biti pokrenut tek nakon traženja mišljenja od svog liječnika i po uputama kvalificiranih biljnih prakse.