Willow Tree Problemi plačući

Žalosna vrba drveća (Salix sepulcralis) su graciozne stabala te su spominje u mnogim pjesmama. Tih stabala izgleda vrlo lijepo i ističu lijepo u bilo krajolik dizajn, što je razlog zašto su tako popularni kao ukrasnog drveća. Ova stabla su također jedan od brzorastućih hladu stabala. Nakon početnih godina plače rasta vrba stablo, vrlo manje održavanje je potrebno za ovo stablo. No, u početnim godinama, jedan uzeti veliku brigu o mladima stabla, kako bi se spriječilo bilo koji plače probleme vrba stablo.
Žalosna vrba bolestima i problemima; Ispod su navedene neke zajedničke žalosna vrba problema i bolesti.
Infestacija štetočinama; Pest zaraze je jedan od najčešćih žalosna vrba stablo problema. The štetnika koji obično napada žalosna vrba stabla, su vage, svrdla, vaši, gusjenice i gubara. Neka nam pogled na probleme i bolesti s kojima se suočavaju, a raste žalosna vrba stabala.
Stablo izgleda mrtav i zasađen u blizini drenažnom jarku, nikada biljka žalosna vrba blizu odvodnju rovova, ili kanalizaciju linije. Korijeni ovog stabla grow duboko i mogu slomiti ovih redaka, nanošenje štete za područje te se u tom procesu. Međutim, ako promatramo Vaše stablo prolijevanja svoje lišće i izgleda gotovo mrtva, i znamo da je zasadio u blizini drenažni jarak, probajte ovo. Otpad off mali komad kore i provjeriti da li je zelena. Držite struganje kore na razmaku od 6 inča u granama, ako nađete zeleno, to znači da je živ. Ako ga pronaći smeđe, to znači da je stablo mrtav. Ako je stablo je živ, to presaditi negdje drugdje, ako je stablo je mrtvo, dobili osloboditi od njega.
Staro stablo s trune, Rot je neka vrsta bakterijske ili gljivične, infekcije bolest. U ovoj bolesti, korijenje stabla, u podnožju debla, može se vidjeti da se crvenkaste. Je prosječni životni vijek od žalosna vrba stablo je 30 godina. Ako je stablo je više od 30 godina i ima trulež bolesti, bolje riješiti to kao stablo može pasti i oštetiti okolinu.
Smeđe mrlje na listovima i puca, a to je bolest koja se zove marssonina rak (crni čir). U ovoj bolesti, tamno smeđe mrlje se pojavljuju na listovima i bijelim lezija koja se crni prstenovi mogu se vidjeti na grančice i peteljke. Trim iz zaražene grane i liječiti stablo fungicidima ili baktericidi. Ako to još uvijek ne radi, dobili osloboditi zaraženih stabla kako bi zaštitili ostatak svog vrta.
Maslinovo zelene boje zaraze na lišću i stabljikama, a to je bolest se zove vrba krasta, koja se javlja uglavnom tijekom vegetacije stabla, što je obično travnju i svibnju. Ova bolest uzrokuje masline zelene boje infekcije, na donjoj strani lišća i više istaknutih u vene. Da bi zaštitili stabla, orezati grane iz oboljelih i tretirati ga s dobrim fungicida. Ponekad, krasta vrbe i crne rak, utječu na stablo zajedno, i ova bolest se zove vrba kvariti.
Stablo ima oko izbočine koje su 1 do 3 inča u veličini, to bi mogle biti cysts formirana zbog polaganja jaja od insekata. Cističnih promjena u čeljusti su bezopasne, međutim, izrezati otvoriti trbuhom da provjerite što ona sadrži.
Roots dolaze iz zemlje, da bi se spriječilo oštećenje korijena, po kosilice travnjak ili druge opreme. Pokrijte korijen s nekim tla i mala količina malča.
Other žalosna vrba Tree Problemi, postoje mnogi drugi problemi koji utječu žalosna vrba stablo. Neki problemi se mogu biti fiksne, Neki problemi se mogu izbjeći i neki problemi nemaju drugo rješenje osim uklanjanja stabla. Ovdje su neke više problema, koji bi mogli utjecati na žalosna vrba stabala. ; Venuća ili rumenila na stablu zbog teške suše uvjetima. ; Fizička oštećenja, zbog bilo kakve nezgode može rezultirati u pre-zrele gubitak od stabla. , Ako je stablo stoji u vodi regiju za dugo, to stvara anaerobne uvjete, što rezultira u propadaju i umiru od stabla. ; Izuzetno hladno vrijeme može uzrokovati okomite pukotine u prtljažniku. To bi moglo pozvati bolesti poput raka ili trune. ; Znati više o žalosna vrba stablo, proći kroz sljedeće članke:; žalosna vrba Tree činjenice, žalosna vrba Tree Care, žalosna vrba Tree bolesti, navedene su žalosna vrba stablo problema. Međutim, može se uvijek spriječiti ove opasnosti od uzimajući dobar za njegu i održavanje zdrave žalosna vrba stablo.