Mirisna Geranium Care

Mirisne geranija biljke imaju male, šarene, i vrlo atraktivan cvijeća. Mirisne geraniums su također poznat mirisne pelargoniums. Pelargoniums su skupina biljaka koje imaju više od 200 vrsta, koje uključuju i mirisne biljke bezmirisan. Leptiri, ptice i pčele su najviše privlači cvijeće mirisne geranij biljaka. Before raspravlja mirisne geranijuma briga, neka je uzeti kratak pogled na znanstvenu klasifikaciju scenteds. ; Kingdom: Plantae, Odjel: Magnoliophyta, Klasa: Magnoliopsida, Red: Geraniales, Obitelj: Geraniaceae, Rod: Pelargonium, kako rastu Mirisna geraniums?; Određeni faktori su bitni za rast zdrave, šarene krošnje mirisne geranij biljaka u svom vrtu. Sljedeći korisne savjete, objasnio je u dužini, također će vam omogućiti da uživate u mirisne geraniums, tijekom cijele godine. Idemo oko toga kako da se brine za svoje geranij biljaka.
Sadnja; Sadnja mirisne geraniums je jednostavan zadatak, kao što možete rasti it zatvorenim prostorima, kao i na otvorenom. Ako su mirisne geraniums zasađena u hladnim mjestima, oni bi trebali biti zaštićeni od mraza. Ako su u saksiji, uvijek ih možete dobiti u zimi. One su dostupne u različitim svijetlim bojama, kao što su roza, bijela, crvena, magenta, naranče, itd. Ako se odlučite za biljne ih u kući, pobrinite se da su dobili dovoljno sunca. Prozorske klupčice učiniti najbolje mjesto za mirisne geraniums sjesti, pa čak i, napraviti prozor izgleda više privlačan. Ako planirate biljka izvan these u vašem vrtu, odaberite uzorak i boja, dok sadnje. Na primjer, možete ih postrojenja kako bi oblik pisma, ili zvijezda, ili kao vrt granica, koristeći različite boje mirisne geraniums.
Tla, dobro drenirano tlo treba koristiti da se biljka your mirisne geraniums. All-svrha tla dostupna na tržište, ne samo drži vodu ali i izlučivanje, istovremeno. Tlo treba sastojati dovoljno hranjivih tvari, koji pomaže u mirisne geranijuma skrb. Composts također može potaknuti mirisne geranij imaju deblje cvjetovi.
Gnojiva, Kada geraniums se uzgajaju u loncima, moraju se dati odgovarajuće oplodnje, kao što su teški feeders scenteds. Gnojiva treba dati, barem jednom mjesečno, ili nakon svaka dva tjedna. Ispravna metoda za gnojenje je miješati gnojivo s nekim količinu vode, i izlijte u lonac, tako da se otapa u tlo. Za pravilnu njegu geranija mirisne, uvjerite se da pH vrijednost tla je više od 5,5. Dušik je nužna za mirisne geraniums, što ako nije prisutan, može rezultirati u tvornici požutio.
Voda, Zalijevanje treba biti učinjeno s bacač ili može, kao što lišće ne vole vodu na njih. Voda biljka, tako da ona ostaje suha između zalijevanje intervalima. Previše vode će korijenje istrunuti. Voda geraniums rano ujutro. Mirisne zdravac skrb je lagodan, jer oni mogu ići za dugo vrijeme bez uzimajući žedan. Ako u bilo koje vrijeme, imate preko-ih zali, samo izvadite biljke iz lonac i pustiti da se osuši na suncu za jedan sat do korijena osjećaju suho, a zatim ga biljke natrag. Ljeti, provjerite lonci dvaput ili triput na dan, prema temperaturi, kako bi se spriječilo sušenje iz biljke.
Kako napraviti mirisna ulja Geranium?; Najčešća metoda vađenja geranija ulja destilacijom pomoću vodene pare. Eterična ulja se koriste u kozmetici, parfemima, aromaterapija, i za spa masaža.
Stvari koje će trebati
mirisne geranija lišće, 8 oz. maslinovog ulja ili sezamovog ulja, široka usta staklenku, hrana u boji (nije obavezno), boce i pluta; Metoda
Uzmi staklenka ima široka usta i ispunite ga s svježe lišće geranijuma. Dodajte maslinovo ulje, zajedno s ostavlja u staklenku. Pobrinite se da svaki list is drenched i prekrivena s maslinovim uljem. Držite na umu dana ovog procesa. Stavite staklenku na novine ili u zdjelu da bi se izbjeglo bojenje. Držite ovu smjesu u sunčanom mjestu za najmanje 14 do 15 dana. Nakon toga, uzeti debela tkanina pogodna za ulje ocijedite i stavite ga na usta u zdjelu. Nakon toga ulijte ulje iz posude polako na platno pokriva zdjelu. Neka ovo ulje sjediti za dva dana, kako bi se omogućilo vlage u listovima da se prikupljaju na dnu, tako da se može biti uklonjena tijekom procesa punjenja. Također možete dodati 1 ili 2 kapi boje da ga i promiješati. Nakon što je ulje drenirani, to sipati u čašu bocu i zatvoriti poklopcem pluta. Možete napisati sastojke na šarene stick bilješke i staviti ga na bocu. Možete koristiti ovo kao poklon za svog prijatelja.
These svijetle, sladak i niske održavanje biljke su mora-haves u svakom vrtu. Briga za mirisne geraniums na odgovarajući način, sigurno će donijeti miris u svoj vrt. Osim toga, možete koristiti i mirisne geranijuma skrb savjete za uzgoj tih biljaka u lonce previše.