Narcisoidni Majka

Ogledalce, ogledalce na zidu,, koji je u zemlji je najljepša od svih?
Kraljica Majka u animaciji Snjeguljica.
Većina definicija narcizma ga definiraju kao pretjeranu fascinaciju sa samim sobom da uspijeva na samo-ljubav, taština i stalna potreba za zadovoljenje. Smatra se da poremećaj razvoja osobnosti. Pojam narcisoidnost je izveden iz grčkog mitološki lik, Narcis, zgodnog grčki mladih koji je bio kažnjen za odbijanje nimfa Eho očajnički napredak. On je bio proklet da se zaljubi u vlastiti odraz u lokvi vode, a kao što je bio u mogućnosti konzumirati svoju ljubav, on je promijenio u jedan cvijet u ovoj žalosti. Žuto cvijeće su ime po njemu, Narcis. Dok određenu količinu narcisoidnosti je bitno u nama, da nas čini osjećati dobro o sebi, to uroka nevolje kad postane neodvojivi dio našeg identiteta. Ovaj potez je posebno traumatično za djecu koja su se nositi s narcisoidnim majke. Pročitajte više o narcisoidni poremećaj ličnosti.
Narcisoidni Majka, kao dijete je rođeno, pa je majka. Nema uskraćuju činjenica da je majka igra vitalnu ulogu u djetetovu odgoju. U većini normalnih set up, majka je onaj koji njeguje dijete s nesebična ljubav i briga. Sada zamislite scenarij, gdje dijete mora stalno "traži" za majčinu ljubav, ili još gore nositi s ulogom obrata. Iako su inteligentni žene, narcisoidan majka je emocionalno nezreo, i nisu sposobni stvoriti dijete sa zdrav okoliš, jer oni su zamotan u potvrđujući svoju superiornost ili značenja.
Narcisoidni Majka svojstva; Kako se prepoznaje narcisoidnu majka, dijete ne može. Za malu djecu to je teško vrijeme jer ne mogu shvatiti zašto ih majka voli samo kad joj je uvjet zadovoljen. Narcisoidan majka želi da se brine, pampered i pustoši, po 'dijete', a to je ono što im je činiti da njihova djeca, vlak njima za snabdjevanje hranom za svoje želje i hirove. Djeca su prisiljena da preokrenu uloge, i ljubav koju dobivaju ovisi o tome koliko su spremni tuš na njihove majke. Dijete koje živi s narcisoidnim majka ima stalno dokazivati ​​da je ona / on je vrijedan majčine ljubavi. Jedna od najtežih posljedica vlasništvo narcisoidni majka je da dijete odrasta u odraslu osobu punu kompleksa i poremećaji ličnosti, ili možda pak narcisoidan sebe.
Narcista majka vidi sebe kao savršena, ona može iskriviti istinu u tom procesu, osobito dok nosi dijete dolje. Zajedničko svojstvo viđen među pojedincima narcisoidni je da oni ne vole itko pohvalio pred njima, ne hvale za svoju djecu previše. I ne daj Bože, dijete je pohvalio, zavidan narcisoidni majka je vrlo sposoban smanjivanja ili ponižavajući svoje dijete. Ona neće trepnuti u njoj treba da se osjećaju superiorno, a umanjuje djetetovu sposobnost. Za narcista majka, dijete je tu da služe samo jednu svrhu, u skladu sa svojim potrebama, drugo dijete ne postoji. Oni odbijaju priznati dijete kao pojedinac koji ima svoje vlastite potrebe.
Narcisoidni majka vjeruje da je ona sama ima pravo na svu ljubav i naklonost. Psiholozi koji su liječenih žena s ovim poremećajem su izvijestili da je narcisoidan majka natječe s vlastitim djetetom za bračnog druga je kao i obitelji pozornost. Oni očekuju povoljniji tretman i potpunu usklađenost, bilo prkosno pokazuju rezultati dijete u bijesu i eksploatacije. Ono što se čini kao uzrok brige za čuvanje djece usluga je da je narcisoidan majka je vrlo sposoban za seksualno zlostavljanje djeteta da biste dobili da "osjećaju dobro faktor '. Da bismo razumjeli narcizam bolje, pročitajte narcisoidni uzrokuje poremećaj osobnosti i ponašanja narcisoidni.
Kako se nositi sa narcisoidnim majka je teško pitanje za odgovoriti. Do dijete raste veliki, oni stvarno ne znam što su se bave. Dakle, to je do obitelji, prijateljima i nastavnicima da prepoznaju narcisoidni majka, i pomoći kako, majku i dijete, za dijete koje je uskraćeno pravo na normalno djetinjstvo, će zauzvrat biti lišen kao normalne odrasle.