Barrel Cactus prilagodbe

Kaktus barel, član kaktusa obitelji, pretežno se odlikuje po barelu oblik iz kojeg potječe ime. Ovaj kaktus je vrsta porijeklom iz pustinja jugozapada Sjeverne Amerike, gdje je naći u izobilju u sušnom području. Barel kaktus može narasti do biti kao visok kao jedan metar. Da ćete u Komiži žute bodlje, žuto cvijeće, i nejestive plodove nalik ananas. Kao i svi drugi članovi porodice kaktusa, ova je vrsta također ima neke od najupečatljivijih amazing svojstva iz biljnih obitelji, barel kaktus prilagodbe kao jedan od njih. Pročitajte više na kaktus biljaka.
Barel Cactus prilagodbe, Barrel kaktus, koji se nalazi uglavnom u pustinjskom području Sjeverne Amerike, je prilagođen predivno na suhom okruženju. Regije u kojima se nalazi uključuju suha područja Mojave je Chihuahua, a Sonorskoj pustinje. Ta divna barel kaktus kaktus adaptacije napraviti cijev jedan od najatraktivnijih obilno naći kaktusa vrste u jugozapadnom pustinji. Pročitajte više o vrstama kaktusa.
Zadržavanje vode je važna karakteristika različitih biljnih vrsta naći u pustinjama. Cijev u obliku proizlazi ovog barel kaktus biljka zapravo rade kao spremnik za vodu za biljke. Kojih onda proizlaze, koji nemaju lišće, također olakšala proces fotosinteze in barel kaktus vrsta. Gusta spines, koji su dizajnirani kako bi zaštitili biljke od vrućine i životinja, omogućiti zadržavanje vode, osiguravajući minimalističkim gubitak vode u suhom okruženju.
Iako je nemoguće za životinje jesti biljka zbog guste bodlje koje služe kao sigurnost pokriće za kaktuse vrsta, plod je dostupan različitih životinjskih i vrsta ptica. Životinje i ptice koje se hrane na cijev kaktus voće posredno pomoći u raspršivanju sjemenki biljke, olakšavajući time umnožavanje ove vrste. Pročitajte više na raste kaktus iz sjemena.
Još jedna izvanredna aspekt barel kaktus adaptacija je svoje korijene. Korijenski sustav je osmišljen kako bi se osiguralo da biljka je u stanju apsorbirati svaku kap vode na raspolaganju u sušnom pustinjskim uvjetima. Posebno dizajniran korijeni također pomoći biljke u fiksacije u pustinji tla, zbog čega je također vidio raste na padinama, kao i zidovima kanjona.
Barrel Cactus činjenice, a ako gore navedene informacije o barel kaktus adaptacija je bio zanimljiv, ovdje su neke više fascinantan činjenice o barel kaktus vrsta. ; Bačva kaktus je najveći kaktus vrsta pronađena u jugozapadnom dijelu Amerike. ; Bačva kaktus vrste imaju životni vijek u rasponu između 50 do 100 godina, ali neke biljke su poznate preživjeti za nas čeznuti kao 130 godina. ; Ove se vrste mogu preživjeti duže vrijeme koristi pohranjene vode, nakon što su iščupao iz tla. ; Vode spremanje komora u ova biljka ima najveći volumen na površinu omjer u biljkama. ; U fascinantnoj adaptacija barelu kaktus što ga čini najuspješnijim životna forma u sušnom Sonorskoj pustinji u SAD-u. , Kaktus su biljke uistinu čuda prirode, a najbolji primjeri adaptacije tecniques. Možete pročitati više o kaktusi biljke u vrtu u; Informacije o kaktus Bilje, kako rastu kaktus; Kako izgraditi vrt kaktus: "Ovo barel kaktus adaptacije pomoći postrojenja u preživjelih oštre klime koja je samo nekoliko drugih biljnih i životinjskih vrsta na planetu može izdržati. Tijekom godina, te vrste su se promjene da stane u suhu pustinju biom sa ogromnom lakoćom. Međutim, to ne znači da ne mogu rasti po barelu kaktus u vašem domu. Visoka prilagodljivost jamči da ovaj kaktus vrsta raste u nekoliko različitih okruženja, pod uvjetom da su podvrgnuti osnovne barel kaktus skrb. Zapravo, razne vrste poput udica za ribu barel i zlatnu barelu su popularni izbor za kaktus vrtovima u različitim dijelovima Sjeverne Amerike.