Djeca Kupaonica Ideje

Razdoblje djetinjstva je jedan od najvažnijih formativnog razdoblja u životu djeteta. To je pozornica na kojoj sve ostavlja dojam na njihov um. To bi moglo činiti beznačajno, ali je istina da treba biti oprezan o tome što točno ide u projektiranju djecu kupaonicom, u Vašu pretragu za djecu kupaonica ideje, kako bi se stvorili pravi dojam na djetetov um.
Nedavno smo odlučili dati moja nećakinja je kupatilo makeover. Sa mojim ljubav za dizajn interijera, odlučio sam preuzeti odgovornost za cijeli projekt. Bilo je potrebno neko vrijeme da kompajlirati sve, kako bi se najbolje mogli. To je bio izazov, kako bi joj dati ono što je htjela, ali da su spojne dijelove i pribor koji će biti siguran za 4 godine stara. Trebalo nam je 2 mjeseca, to je pravo, 2 mjeseca, da bi cijeli projekt završen. Nemojte biti demoraliziran. Vrijeme faktor je zapravo subjektivno, ovisno o ljestvici na kojoj želite da ukrasite svoju djecu kupaonicu.
Kids Kupaonica Ideje - neke teme istraživali smo
Danas, djeca kupaona dekor postao je niša u sebi. Raznolikost dostupnih na tržištu je fantastičnih. Djeca su pobrkan za izbor, tako da je moja nećakinja. To su neke od tema istraživali smo prije nego što smo zeroed u na završnoj jedan. ; Butterfly tema - lepršave šarene leptire i one previše, sve u različitim veličinama. , Flower Power - Slično kao leptiri, raznih cvjetova koji čine vrijeme provedeno u kupatilu, šarene iskustvo. ; Sirene - kombinacija sirene i ribe, to je idealno podvodni iskustvo. ; Princess - Pravi kraljevski kupka za vaš mala princeza. , Dok shopping, također je došao preko neke teme za male dječake. , Prostor - prevezeni na drugi svemir uopce. , Pirates - za malo one koji su opsjednuti s gusarima. , Automobile i kamione - Savršeno za dječaka zanesen brzinom. , Sport - Dodaj u okus njegovih omiljeni sport u svojoj kupaonici. ; Ove teme transformirati u kupaonici u drugačiji svijet sam po sebi, i napraviti malo onih koji odbijaju uzeti kadu, želite provesti cijeli dan u njemu. Za one od vas koji svibanj pronaći malo pricey da ulažu u punopravno teme, imate mogućnost kupnje kit se sastoji tuš zavjese, ručnike, sapun za istakanje goriva i četkica za zube držača, koji pripadaju različitim temama, koje će još uvijek dati kupatilo kompletan izgled.
Djeca Kupaonica uređenje Ideje - Držati Te mjere na umu
Nakon što smo zeroed se na temu, bilo je određene stvari, morali smo uzeti u obzir prije nego što odete naprijed i uređenje kupaonice. Da bi dječjom kupatilo učinkovitiji, to je od primarne važnosti kako bi se osiguralo da je sigurno. Djeca kupaonicu dekor je važna, ali sigurnost bi trebao biti prvi na listi. Također, treba biti dizajniran na takav način, kako bi dijete neovisna, i smanjiti stres koji roditelji mogu doživjeti tijekom godina raste njihova djeca.
Održavanje; Kada mislite o temi, uvjerite se da je lako održavati, jer to je nešto što morate učiniti. Na primjer, koristeći fancy ručnika kako bi se slagala u kupaonicu dekor, neće pomoći kao što djeca imaju tendenciju dirtying stvari oko njih. Također, ako namjeravate koristiti pozadinu u svoju djecu kupaonicu, uvjerite se da je na visinu koja oni ne mogu lako doći, biti u stanju zadržati svoj čistoći. Druga mogućnost je da koristite teksturom boje privući pozornost daleko od mrlje koje se mogu pojaviti na zidove.
Funkcionalnost, vlasništvo temu, kao dio svoje djece kupaonica ideje, je vrijednost uz stvarne potrebe kupatila, odnosno funkcionalnost. Važno je da vaše dijete biti u mogućnosti iskoristiti sve što povoljno bez borbe do za stvari. Na primjer, nakon što je korak stolica u kupaonici do umivaonik je dobra ideja. Ne bih predložiti low bazena counter vrhovima kao djeca imaju tendenciju da rastu na vrlo brzi tempo, a mijenjanje dizajn kupaonica kao i po njihovu rast ne čini vrlo izvedivo. Pokušajte koristiti anti-skliznuti pločice i mjesto anti-skliznuti tepisi oko područja kako bi se kupatilo sigurno mjesto za djecu da se u. Nakon što je svjetla koja su uključene na senzori će uštedjeti vaše dijete nevolje dosežu do prekidača za svjetlo svaki put kada on ili ona mora koristiti kupaonicu noću.
Kupaonica skladištenja; Izbjegavajte vježbe uzimanja igračaka u kupaonicu svaki put za zabavu kupelj, stvaranjem dovoljno za pohranu ispod pulta ili pored kadi za igračke, i druge kupaonski pribor. Pokušajte izbjeći korištenje visokih polica, jer ponekad, u nastojanju da do onih police, vaše dijete može ozlijediti sebe ili za sebe. Upotreba rublja kante mogu napraviti da stvari prikladan za vas i vaše malo.
Više informacija možete naći na:; kupaonice uređenje Ideje: Djeca Kupaonica Decor, kupaonice Sheme boja i pribor; Gumeni patka Kupaonica Decor, Ponekad smo skloni da se ponese sa raznim temama koje su dostupni na tržištu za djecu kupaonice. Međutim, kada se gleda na djecu kupaonica ideje, zaboravljamo da djeca također prerasti ovim temama. Nije pogrešno ulagati u temu. Djetinjstvo je iskusni samo jednom. Ali ako mislite da vi ne želite da vaša djeca redizajn kupaonicu svakih nekoliko godina, pokušajte koristiti kombinacije boja koje će izrasti u. Pomoćni su relativno lakše promijeniti, tako da uključi temu s tim. Što god odaberete, imajte na umu gore navedene čimbenike, a odlučujući vaša djeca kupaonicu dekor. To su osnovne postavke oko kojih možete dizajnirati jedinstveno lijepa kupaonica za zjenicu oka.